Şimdi Ara

MOBİL ÖĞRENCİ-KAMPUSCELL-CEP ÖĞRENCİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet cok usengec bir dolu turkcell tanıdığım var ama zahmet edipte kampuscell olmuyorlar.
    (2010): Phenom II X4 955, 8GB 1333, GTX 460, 850 EVO 250 GB, 2x250 GB RAID 0, 1x500 GB, Hyper 212 EVO.
    (2011): Macbook Air Late 2010, 13', 1.86 Ghz, 4GB.
    (2016): i5-6600K, Z170M-PLUS, 16GB DDR4-2666, GTX 460, 850 EVO 250 GB, Hyper 212 EVO, AeroCool DS Cube, EVGA 500W 80+ BRONZE.
    (2016): Phenom II X4 955, 3x3TB NAS HDD, RAIDZ1 (ZFS) on FreeNAS.
  • bilgiler güncellendi
  • şimdilik en iyisi turkcell. hatta kopma gibi durum olmuyo. veriyon parasını hakkın kadar konuşuyon. avea vodafon ikisindede kopmalar sıklıkla oluyo. hiçbirini sevmem ama turkcell şimdilik kötünü iisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 20 Mayıs 2007; 17:16:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

en iisi awea

demiştim zamanında ama şu anda forever kampüscell diorum

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

bugun sms ile yıl sonuna kadar geçerli olacagını söyledi kampuscell tarifesinin. gercektende iyi oldu.

Abi bu haber doğruysa çok iyi bir haber olur yıl sonuna kadar 10dk/1dk fiyatı...

Orjinalden alıntı: monodoks

quote:

bugun sms ile yıl sonuna kadar geçerli olacagını söyledi kampuscell tarifesinin. gercektende iyi oldu.

Abi bu haber doğruysa çok iyi bir haber olur yıl sonuna kadar 10dk/1dk fiyatı...

Evet arkadaşlar bu haber doğru ama bir dahaki eğitim öğretim dönemi başladığında öğrenci belgeniz yada öğrenci kimliğinizle gidip yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor yoksa sene sonuna kadar yararlanamazsınız bu olaydan

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

quote:

Evet arkadaşlar bu haber doğru ama bir dahaki eğitim öğretim dönemi başladığında öğrenci belgeniz yada öğrenci kimliğinizle gidip yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor yoksa sene sonuna kadar yararlanamazsınız bu olaydan

Daha şubat ayında yenilettik kampuscelli bişi olmaz heralde...

• Avea mobilöğrenci hattım var. Türkseldeki faturalı hattımı bir kenara koydum, bunu aldım. Tam benim bütçeme uygun bir tarife ve şu ana kadar ziyadesiyle memnunum. 6 ay kadar oldu ama bazı arkadaşların dediklerinin aksine, ben görüşmelerimde hiç kopma yaşamadım. Avea nın Türksele göre görebildiğim tek dezavantajı bina içinde çekim oranının düşmesi.

Orjinalden alıntı: satcell

AVEA

MOBİL ÖĞRENCİ

*Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör
    *Diğer Avealıları
    3 kontör / dk
    *Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk
    *250 ve üzeri kontör yükleyene her yöne 150 sms BEDAVA
    *DİĞER OPERATÖRLEREDE SMS GÖNDERMEK SADECE 1 KONTÖR
    *KONTÖR YÜKLEMEZSEN BİLE AYNI TARİFEDEKİLERİ ARAMAK DK 2 KONTÖR
    *HEP KAZANDAN HER KONTÖR YÜKLEMEDE BEDAVA KONTÖR
    *39 KONTÖRE YURTİÇİ HER YÖNE 500 SMS YADA 39 KONTÖRE ŞEBEKE İÇİ 5000 SMS
    *TÜM DÜNYA PAKETİNE BİR DEFAYA MAHSUS 50 KONTÖRE ABONE OLUP DÜNYA ÜZERİNDEKİ MİLYARLARCA CEBİ,EVİ,İŞİ DK 4 KONTÖRE ARAYABİLİRSİNİZ(TümDünya paket kapsamında yapılan yurtdışı aramalarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir+KKTC ve Uydu telefon aramaları pakete dahil değildir+Uluslararası dolaşım sırasında alınan çağrılar için çağrı başlatma ücreti (MTC) alan operatörlerin ücretleri ayrıca yansıtılır+Faturasız hatlarda TümDünya Paketine üyelik başlangıç işlemi için 50 kontör bir kereye mahsus olmak üzere alınır)

NOT:öğrenci kimliği olmadan istediğiniz kadar alabilirsiniz kalıcı tarife

TURKCELL

KAMPUSCELL

*kampuscell den kampuscell e ilk 10 dk 1 kontör sonrası dk 1 kontör(10 Şubat 2007 - 31 Aralık 2007 tarihleri arasında kontör yüklendiği durumda, yüklemeden itibaren 1 ay boyunca tüm mevcut KampusCell'liler ve KampusCell'e 10 Şubat'tan itibaren yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli)
    *kontör yüklenmediği durumda kampuscell den kampuscell e dk 1 kontör
    *diğer turkcellleri dk 3 kontör
    *sabit hatları dk 3 kontör
    *diğer operatörleri dk 8 kontör
    *kampuscell den kampuscell 1 sms 1 kontör
    *diğer turkcelllere 1 sms 2 kontör
    *diğer operatörlere 1 sms 2 kontör
    *30 aralık 2007 kadar günde 5 ücretli sms gönderirsen kampuscell den kampuscell e günde 1000 sms gönderebilirsin
    *50 kontöre 500 sms alıp sadece gençturkcell lere gönderebilirsin
    *50 kontöre 30 sms yada 100 kontöre 100 sms yada 200 kontöre 250 sms alıp yurtiçi diğer operatörlere gönderebilirsin
    *31.06.2007 kadar 200 kontöre 1000 şebeke içi sms alabilirsin
    NOT:öğrenci kimliği olmayan kayıt olamaz sadece 1 adet hat ile kayıt olabilirler ve her yıl 1 Aralık ile 30 Nisan tarihleri arasında kayıtlarını yenilemelidirler yoksa otomatik bizbizecell geçiş yapılır

VODAFONE

CEP ÖĞRENCİ

*seçilen 10 adet Telsim Vodafone numarası ile 5 dk 1 kontör
    *Telsim vodafone cep öğrencide 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası
    *diğer telsim vodafonluları dk 2 kontör
    *diğer tüm operatörleri aramak dk 6 kontör
    *yüklenen kontör kadar şebeke içi bedava sms
    *ücretli sms yurtiçi heryöne 1 kontör
    *ceparan dan arandıkça bedava kontör(diğer operatörlerden 50 dk aranırsan 50 kontör hattına yüklenir,7506 dan kayıt olmalısınız)
    *kontör yüklemezseniz 10 numara dahil dk 2 kontör
    *yükle kazandan abone yılına göre kontör ve bedava sms(250 ve üstü kontör yüklemelerde geçerli)
    NOT:10 numara ile 500 dk sınır var sınırı aşarsan dk 2 kontör ve 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası değişiyor,öğrenci kimliği olmadan isteyen istediği kadar alabilir

Kampuscelldeki 50knt 30sms 100knt 100 sms olayı nasıl oluyo

• en iyisi kampuscell benim için..31 aralık a kadar uzatılması çok iyi oldu..turkcell iyi kampanyaları uzatmaz derlerdi ama kampuscell e yoğun talep olunca o kadar müşteriyi kaybetmeyi göze alamadı..

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

AVEA

MOBİL ÖĞRENCİ

*Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör
    *Diğer Avealıları
    3 kontör / dk
    *Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk
    *250 ve üzeri kontör yükleyene her yöne 150 sms BEDAVA
    *DİĞER OPERATÖRLEREDE SMS GÖNDERMEK SADECE 1 KONTÖR
    *KONTÖR YÜKLEMEZSEN BİLE AYNI TARİFEDEKİLERİ ARAMAK DK 2 KONTÖR
    *HEP KAZANDAN HER KONTÖR YÜKLEMEDE BEDAVA KONTÖR
    *39 KONTÖRE YURTİÇİ HER YÖNE 500 SMS YADA 39 KONTÖRE ŞEBEKE İÇİ 5000 SMS
    *TÜM DÜNYA PAKETİNE BİR DEFAYA MAHSUS 50 KONTÖRE ABONE OLUP DÜNYA ÜZERİNDEKİ MİLYARLARCA CEBİ,EVİ,İŞİ DK 4 KONTÖRE ARAYABİLİRSİNİZ(TümDünya paket kapsamında yapılan yurtdışı aramalarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir+KKTC ve Uydu telefon aramaları pakete dahil değildir+Uluslararası dolaşım sırasında alınan çağrılar için çağrı başlatma ücreti (MTC) alan operatörlerin ücretleri ayrıca yansıtılır+Faturasız hatlarda TümDünya Paketine üyelik başlangıç işlemi için 50 kontör bir kereye mahsus olmak üzere alınır)

NOT:öğrenci kimliği olmadan istediğiniz kadar alabilirsiniz kalıcı tarife

TURKCELL

KAMPUSCELL

*kampuscell den kampuscell e ilk 10 dk 1 kontör sonrası dk 1 kontör(10 Şubat 2007 - 31 Aralık 2007 tarihleri arasında kontör yüklendiği durumda, yüklemeden itibaren 1 ay boyunca tüm mevcut KampusCell'liler ve KampusCell'e 10 Şubat'tan itibaren yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli)
    *kontör yüklenmediği durumda kampuscell den kampuscell e dk 1 kontör
    *diğer turkcellleri dk 3 kontör
    *sabit hatları dk 3 kontör
    *diğer operatörleri dk 8 kontör
    *kampuscell den kampuscell 1 sms 1 kontör
    *diğer turkcelllere 1 sms 2 kontör
    *diğer operatörlere 1 sms 2 kontör
    *30 aralık 2007 kadar günde 5 ücretli sms gönderirsen kampuscell den kampuscell e günde 1000 sms gönderebilirsin
    *50 kontöre 500 sms alıp sadece gençturkcell lere gönderebilirsin
    *50 kontöre 30 sms yada 100 kontöre 100 sms yada 200 kontöre 250 sms alıp yurtiçi diğer operatörlere gönderebilirsin
    *31.06.2007 kadar 200 kontöre 1000 şebeke içi sms alabilirsin
    NOT:öğrenci kimliği olmayan kayıt olamaz sadece 1 adet hat ile kayıt olabilirler ve her yıl 1 Aralık ile 30 Nisan tarihleri arasında kayıtlarını yenilemelidirler yoksa otomatik bizbizecell geçiş yapılır

VODAFONE

CEP ÖĞRENCİ

*seçilen 10 adet Telsim Vodafone numarası ile 5 dk 1 kontör
    *Telsim vodafone cep öğrencide 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası
    *diğer telsim vodafonluları dk 2 kontör
    *diğer tüm operatörleri aramak dk 6 kontör
    *yüklenen kontör kadar şebeke içi bedava sms
    *ücretli sms yurtiçi heryöne 1 kontör
    *ceparan dan arandıkça bedava kontör(diğer operatörlerden 50 dk aranırsan 50 kontör hattına yüklenir,7506 dan kayıt olmalısınız)
    *kontör yüklemezseniz 10 numara dahil dk 2 kontör
    *yükle kazandan abone yılına göre kontör ve bedava sms(250 ve üstü kontör yüklemelerde geçerli)
    NOT:10 numara ile 500 dk sınır var sınırı aşarsan dk 2 kontör ve 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası değişiyor,öğrenci kimliği olmadan isteyen istediği kadar alabilir

Kampuscelldeki 50knt 30sms 100knt 100 sms olayı nasıl oluyo

ABONE SMS 30, ABONE SMS 100, ABONE SMS 250 veya ABONE SMS 1000 yazıp 2222'ye göndererek de Ekonomik Mesaj Paketlerinden birini satın alabilirsin

• ben telsimi kullanıyom iyi ama kendimi ingiltereye destek veriyo gibi görüyom
  • ben 3 hattanda var :) yani her 3 hattı da kullanıyorum:) , iyi de oluyor genelde ama en fazla avea sonra turkcell en son vadofone kullanıyorum avea hep açık oluyor, turkcell bazen, vadofone ise vadofone numara arayacağım zaman kullanıyorum:)
  • türksell hattımı kapatmayı düşünüyodum ama madem kampuscell iyi duruma gelmiş o zmn gidip kampuscell e geçiorum
    pahalı ama kaliteli....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.