Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-cin-asisi-olan-2-bin-gonulluden-12-sine-koronavirus-bulasti--146864358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 8 Aralık 2020; 20:39:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobile sürüm kendiliğinden logout oluyor, herhangi bir tarayıcı farkı yok hepsinde aynı şeyi yapıyor, redmi note 3 Pro.

• Birincisi şu mobil uygulamaya geç butonu kalksın. 1-2-3 her sayfa yenilenince karşıma çıkıyor kapatmaktan yoruldum siteden soğudum.
    İkinci olarak bence sonsuz sayfa sistemi kalksın. Eskisi daha iyiydi. Sayfa sonu olsun bir sonraki sayfaya biz geçelim.

• Bu sadece haber editörlerinin paylaştığı anasayfa haberlerinde böyle oluyor. Ben Opera Browser'da DH sayfasının boşluğuna çift tıklıyorum. Şu yukarıdan aşağıya uzanan gri alanı yazılarla birlikte ekrana sığdırıyor ancak editörün eklediği resim ekranın dışına taşıyor hep. Ya da resmi sizdeki gibi resmi ekrana sığacak şekilde de kullansbiliriz ams böyle dahs da çirkin oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

forumda ülke ve dünya gündemi kısmında konu başlıkları kısmının yanında çıkan görmek sitemediğimiz konuları gizlemek için kullanılan çarpı butonu işlevini tam olarak yerine getirmiyor

mesela çarpıya basıyorum konuyu kaldırıyorum gürüntülemeden ama ertesi gün aynı konu geri geliyor bance bazı sorunları gidermek için tarayıcıya eklenti çıkarabilirsiniz

genelimiz chrome kullanıyor bu tarayıcı için çıkartılacak bir eklenti ile bazı özellikleri eklentiye yükleyin o gerçekleştirsin forum sitesi ile yanyana çalışacak şekilde

görüntülemek istemediğimiz konuya ait linki eklentiye yazdıralım tarayıcı otomatik olarak kendisi kapatsın bazı konuları

@Jeolog.

ayrıca bu isim yazarak alıntıladığımız kullanıcıların geçmişe yönelik kaydı tutulsun mesaj penceresinin sol yanında yazarken atıyorum son alıntıladığımız 20 yazarın ismi açılabilecek küçük bir pencereden seçilebilsin profil resmi ile bence daha rahat olur

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

forumda ülke ve dünya gündemi kısmında konu başlıkları kısmının yanında çıkan görmek sitemediğimiz konuları gizlemek için kullanılan çarpı butonu işlevini tam olarak yerine getirmiyor

mesela çarpıya basıyorum konuyu kaldırıyorum gürüntülemeden ama ertesi gün aynı konu geri geliyor bance bazı sorunları gidermek için tarayıcıya eklenti çıkarabilirsiniz

genelimiz chrome kullanıyor bu tarayıcı için çıkartılacak bir eklenti ile bazı özellikleri eklentiye yükleyin o gerçekleştirsin forum sitesi ile yanyana çalışacak şekilde

görüntülemek istemediğimiz konuya ait linki eklentiye yazdıralım tarayıcı otomatik olarak kendisi kapatsın bazı konuları

@Jeolog.

ayrıca bu isim yazarak alıntıladığımız kullanıcıların geçmişe yönelik kaydı tutulsun mesaj penceresinin sol yanında yazarken atıyorum son alıntıladığımız 20 yazarın ismi açılabilecek küçük bir pencereden seçilebilsin profil resmi ile bence daha rahat olur

kolay gelsin

gizleme özelliği ile ilgileniyorum. normalde database de tutuluyor. başka tarayıcıdan girseniz bile gizli kalması lazım.

diğer hususta, kullanıcı adı yazarken önce o konuda mesaj atan kişiler geliyor diye biliyorum. yanlış hatırlıyor olabilirim doğrularım bunu.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt

isim hatırlama da kastım şu bazen kişinin ismini girerken yanlış hatırlıyorum kendi adıma ya vazgeçiyorum isim yazmaktan ya da yanlış yazınca başka isimler çıkıyor ama dediğiniz doğru haber etmek istediğiniz kullanıcı ismini yazınca liste çıkıyor işte ben onu en çok alıntıladığımız son 10 kişi ya da mesaj yazdığımız ekranın sol kenarında ki boşlukta haberdar et şeklinde açılan bir pencere ile yapılması taraftarıyım o daha kolay olur diye düşündüm öneride bulundum kolay gelsin

• Selam,

Profilime girip baktığımda, gün içerisinde birçok mesaj attığım halde 'son mesaj tarihi' dün olarak görünüyor. Dakika cinsinden yazılması lazım son giriş tarihinde olduğu gibi.

Üç sürümde de durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ocak 2021; 1:56:28 >
  • Mobil sürümde konu içindeki bloklu birinin bloğunu açmak istediğim zaman ya kaç kez basmama rağmen blok açılmıyor, ya kaç kez basınca anca açılıyor. Bu düzeltilsin veya bloklu birinin mesajını masaüstündeki gibi görüntüleyebilme özelliği gelsin lütfen. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 30 Ocak 2021; 22:8:12 >
  • İphone safari son sürüm yüklü. Yer imlerinden foruma ulaşamıyorum alttaki resim veriyor.

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

goole üzerinden aratıp forum dh ye girebiliniyor. Tekrar yerimlerine ekleyip. Dh ye girmek istediğimde. Alakasız bir bölüme atıyor. Örnek otomobil genel. Yerine resimdeki yer çıkıyor.

• Bildirimleri okusam bile gitmiyor

• Sadece bu 3 seçenek çıkıyor

• desktop sürümüne giriş yapamıyorum mobil sürümlere sorunsuz giriş yapabiliyorum hem android hem ios

Hem safari hem chrome denedim bu arada olmuyor şifre kullanıcı adı giriyorum girişe basıyorum yine giriş yapılamamış ekran karşıma çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 26 Temmuz 2022; 14:19:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil sürüm, birkaç gündür mini sürümden farksız oldu

• Bazı haberlerde html kodu gözüküyor halen

• -Mobil Sürümde yazılan mesaj hemen silinmiyor.Yarım saat bekledikten sonra siliniyor.

-Mobil sürümde yazılan mesaj düzenlenemiyor, silinemiyor (düzenle, sil butonları çıkmıyor)

-Mobil sürümde mesaj sayısı gözükmüyor, sadece rütbeleri görebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Temmuz 2022; 15:33:28 >
  • Tam sürümde mesaj yazdığımızda profil kısmına tıklayıp son mesajı ve konuyu görebiliyorduk artık görüntüleyemiyoruz son yazdığımız mesaj hangi konuda nedir gözükmüyor

diğer sürümlerde de böylemi bilmiyorum

@Jeolog. @powerstorm @ugur7seven

• baranel B kullanıcısına yanıt

bu sorun halen devsm ediyor.

İphone safari son sürüm yüklü. Yer imlerinden foruma ulaşamıyorum alttaki resim veriyor.

[simage]https://store.donanimhaber.com/e2/36/66/e23666f8a46416c1ad1fee87fad28d9b.jpeg[/simage]

goole üzerinden aratıp forum dh ye girebiliniyor. Tekrar yerimlerine ekleyip. Dh ye girmek istediğimde. Alakasız bir bölüme atıyor. Örnek otomobil genel. Yerine resimdeki yer çıkıyor.

[simage]https://store.donanimhaber.com/4c/38/1b/4c381ba63ccac29c950f2367e2480e2e.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Temmuz 2022; 12:2:4 >

• Bununla ilgili bilgimiz var düzeltilecek en kısa sürede.

• baranel B kullanıcısına yanıt

Test ettim fakat herhangi bir soruna rastlamadım. Yer imleriyle ilgili.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.