Şimdi Ara

mobee 399 tl 1.2 işlemci 2.3 gingerbread

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mailime darty den gelen reklam.ne diyosunuz iyimi özelliklerinie göre?
     mobee 399 tl 1.2 işlemci 2.3 gingerbread

• Şarjının ne kadar gittiği önemli. 8 saat şarjı gitse birde 10inç olsa tadından yenmezdi benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Şarjının ne kadar gittiği önemli. 8 saat şarjı gitse birde 10inç olsa tadından yenmezdi benim için.

Bahsettigin şekilde olanları varda bu fiyata değil.
  • bu android vınn çalıştırıyormu...
  • evet avea ve turkcell vınn çalıştıyor
  • hızı çok önemli, ben çin malı almıştım internete girdiğinizde internet sitelerinin mobil versiyonunu kullanmak zorunda kalıyordunuz. Görünüşte iyi, hızı iyiyse alınır. Kullanan varsa yorumları bulmak lazım.
  • fiyat iyi ama bence 60 lira daha verip tegra2li 10" ekranı olan exper easypad i almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsiburada da 399a satıyor bir de deri kılıf hediyesi varmış.

vodafone indirimiyle 370'e geliyor.

alınır mı sizce?

http://www.hepsiburada.com/Liste/mobee-nett-7-t1200-tablet-deri-kilif-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=bd760573&categoryId=3008012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdst -- 14 Haziran 2011; 14:23:05 >
  • ben aldım arkadaşlar bugün geliyor elime inceleme yapıp + ve - lerini söylerim
  • 23 kişilik ProG3 ekibi olarak 23 adet t1200 mobee aldık ve gayet hızlı ve stabil çalışıyor. Mobee ürünlerinin arasında sdk ile android sürümünüde güncelleyebileceğiniz harika bir ürün bence.

vodofane 3g modemlerle uyumlu olmamasıda bir eksik ama turkcelin bütün modemleri ile çalışıyor diye biliyorum.
  • Cozunurluk dusuk
    5 saat pil duresi az
    onde kamera yok
    4 gb hafiza dusuk
    bence cop.
  • İkinci el ipad alin rahatiniza bakin.
  • Bir vidyo bile izleyemeyin ondan sonra
  • Neresi üstün ipad'in
  • Arkadaşlar bu cihazdan tamamen uzak durun, kapasitif ekran olsa bile alınmaz. işlemcisi 1200mhz fakat 600+600mhz yani oyunlarda ve menü geçişleri stabil değil.

İçeriğindeki yazılım android 2,3 versiyon ama telefon için tasarlanmış tip, tablet tipi değil.

Üzerindeki işlemci özelliği gereki hiçbir zaman android 3,0 yüklenemez bilginiz olsun...

edit : imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 22 Haziran 2011; 0:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

Arkadaşlar bu cihazdan tamamen uzak durun, kapasitif ekran olsa bile alınmaz. işlemcisi 1200mhz fakat 600+600mhz yani oyunlarda ve menü geçişleri stabil değil.

İçeriğindeki yazılım android 2,3 versiyon ama telefon için tasarlanmış tip, tablet tipi değil.

Üzerindeki işlemci özelliği gereki hiçbir zaman android 3,0 yüklenemez bilginiz olsun...

edit : imla...

Expert eline ürünü almadin sanirim hiç (: 600+600 diye bir saçmalığı nereden uydurdun hiç bilmiyorum :) android 3.0 'da ürüne yüklenebiliyor ki en kısa zamanda 3.0 li resimlerini eklerim isterseniz.

Bu arada bilginiz olsun diye söylüyorum piyasadaki tabletlerden asus epad transformer 'ın yaptığı her işi bu ürün yapabiliyor. Test ettim kullanmadan karalamaya gerek yok (:

• quote:

Orijinalden alıntı: umit ozkan

Expert eline ürünü almadin sanirim hiç (: 600+600 diye bir saçmalığı nereden uydurdun hiç bilmiyorum :) android 3.0 'da ürüne yüklenebiliyor ki en kısa zamanda 3.0 li resimlerini eklerim isterseniz.

Bu arada bilginiz olsun diye söylüyorum piyasadaki tabletlerden asus epad transformer 'ın yaptığı her işi bu ürün yapabiliyor. Test ettim kullanmadan karalamaya gerek yok (:

Evet arkadaşım elime aldım ve kullandım, iyice ve yeterince testlerini yaptım cihazın. 600+600mhz toplamda 1,2ghz işlemciye sahip.

Android 3,0 yüklenebilir belki ama modlanmış firmware ile yüklenebilir ve buda birçok nimetlerden eksik halde kullanım demektir.

Maksad karalamak değil yanlış anlamışsın dostum, piyasada bu paraya alınabilecek birçok ürün var ve markalı gelecek vaad edebilecek ürünler.

Bu cihazın yemesi gereken çok ekmek var daha

• İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun. Cihaz tek işlemci var ve tek çekirdek. Bunada adım kadar eminim. telechips 8803 biraz araştır göreceksin zaten. Youtube 'da testleride görebilirsin yanlış hatırlamıyorsam en son asus epad transformer ile karşılaştırmaları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun. Cihaz tek işlemci var ve tek çekirdek. Bunada adım kadar eminim. telechips 8803 biraz araştır göreceksin zaten. Youtube 'da testleride görebilirsin yanlış hatırlamıyorsam en son asus epad transformer ile karşılaştırmaları vardı.

Tamam senin dediğin gibi olsun dostum, hadi ben yanlış biliyorum, atladığım birşey var belkide.

Ama internette kullanan birçok kişidemi yanılıyor, grafik isteyen uygulamaların belli bir kısmında takılmalar olduğu yazılıp çiziliyor.

Youtube'daki videolarda bir çok Telechip TCC8803 video'su mevcut ama sende, bende biliyoruzki her TCC8803 chipli cihaz bir değil.

Asus Epad Transformer testini birebir bu cihazda görmek isteriz

Aynı chipi kullanan samsung'unda ürünleri var ama grafik yetenekleri asla bir değil.

Hoş bu sadece mobee için geçerli değil o nedenle yanlış anlaşılmasın durum, piyasada ve çinde bir sürü bu tabletlerden var ben diyim 50 sende 150 çeşit onun için bakıyorsun kapasitif, bakıyorsun işlemci aynı ama iş gerçek kullanıma gelince çoğu çuvallıyor. Bilinen markalıları ayırmak gerek tabiiki.

edit : yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 24 Haziran 2011; 16:04:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.