Şimdi Ara

mobee 399 tl 1.2 işlemci 2.3 gingerbread (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drturbulance

Şarjının ne kadar gittiği önemli. 8 saat şarjı gitse birde 10inç olsa tadından yenmezdi benim için.

ipad var hocam, onu alabilirsiniz. hatta sarji 8 degil 10 saate kadar gidebiliyor.
  • Telechip TCC8903 değil zaten o daha eski bir sürüm (: Bak araştırdım diyorsun kullandım diyorsun işlemci versiyonunu bile 720mhz işlemci söylüyorsun eğer verdiğin paraya kıymazsan yada kırmadan acarım diyorsan tabletin içini açıp işlemcisine bir bak öyle birdaha araştır. Yanlış anlama bende burda bildiklerimi söylüyorum sende. Sadece yeterince araştırılmadan direk o ürünü almayın demek yanlış bence.

Dipnot: Asus'un trasformer dan onceki epadlerindede yanlis hatirlamiyorsam TCC8803(Mobee'nin T1200 işlemcisi) işlemcisi kullaniliyordu. Tabletten çok netbook işlemcisi zaten bu.

Kesin bilmeden söylüyorum. Kesin kanıtım yok ama mobee t1200 ve asus'un Epad leri aynı üretici firma tarafından üretildi diye biliyorum. Dediğim gibi bu bilgiden emin değilim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Telechip TCC8903 değil zaten o daha eski bir sürüm (: Bak araştırdım diyorsun kullandım diyorsun işlemci versiyonunu bile 720mhz işlemci söylüyorsun eğer verdiğin paraya kıymazsan yada kırmadan acarım diyorsan tabletin içini açıp işlemcisine bir bak öyle birdaha araştır. Yanlış anlama bende burda bildiklerimi söylüyorum sende. Sadece yeterince araştırılmadan direk o ürünü almayın demek yanlış bence.

Dipnot: Asus'un trasformer dan onceki epadlerindede yanlis hatirlamiyorsam TCC8803(Mobee'nin T1200 işlemcisi) işlemcisi kullaniliyordu. Tabletten çok netbook işlemcisi zaten bu.

Kesin bilmeden söylüyorum. Kesin kanıtım yok ama mobee t1200 ve asus'un Epad leri aynı üretici firma tarafından üretildi diye biliyorum. Dediğim gibi bu bilgiden emin değilim tabi.

Yazarken yanlış yazdım düzelttim arkadaşım :) hızlı yazınca harf hatası oluyor bu ara bende evet TCC8803 sıkıntı yok.

Asus kendi başına üretici olarak aklımda kalmış benimde araştırmak lazım, çindeki üreticiler belli zaten hemen onun için apple nasıl başka firmalara üretim yaptırıyorsa asus'da o şekilde olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

Telechip TCC8903 değil zaten o daha eski bir sürüm (: Bak araştırdım diyorsun kullandım diyorsun işlemci versiyonunu bile 720mhz işlemci söylüyorsun eğer verdiğin paraya kıymazsan yada kırmadan acarım diyorsan tabletin içini açıp işlemcisine bir bak öyle birdaha araştır. Yanlış anlama bende burda bildiklerimi söylüyorum sende. Sadece yeterince araştırılmadan direk o ürünü almayın demek yanlış bence.

Yazarken yanlış yazdım düzelttim arkadaşım :) hızlı yazınca harf hatası oluyor bu ara bende evet TCC8803 sıkıntı yok.

Asus kendi başına üretici olarak aklımda kalmış benimde araştırmak lazım, çindeki üreticiler belli zaten hemen onun için apple nasıl başka firmalara üretim yaptırıyorsa asus'da o şekilde olabilir.

milletin anlayacagı dilden söyleyin.. SONUÇ ne??

• bu bütçeye archos70 8gb internet tablet alınabilir 2.el olarak.İşin ehlileri daha net yorumlar yapabilir muhtemelen ama bildiğim kadarıyla bu cihazdan daha iyi bir performans gösterir.
  • ASUS Başka frmalara ürettiyor hp gibi bence mantıklı olan o zaten çinde işçlik ucuz malzemeyi kendileri seçiyorlar sonuç olarak.

Mobee ürününü incelemesi içinde şunu söylebilirim 3d uygulamar dahil gayet stabil calisiyor. Rom Bulmak biraz dert oluyor ben sürekli güncel bir android isterim derseniz kendi kernelinizi yapmak isterseniz çok ugrasmaniz gerekir.

Birde bunların tablet olduğunu atlamamak gerek çok fazla birşey beklememek gerek (: kalkıpta ben psp gibi oyun oynayacağım diyorsaniz niye tablet alıyorsunuz (:

bence tabletin amacını aşmaya gerek yok. Bu fiyat için gayet iyi bir ürün daha fazla vereceksenizde gidip netbook alın derim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 24 Haziran 2011; 17:05:34 >
  • quote:

ASUS Başka frmalara ürettiyor hp gibi bence mantıklı olan o zaten çinde işçlik ucuz malzemeyi kendileri seçiyorlar sonuç olarak.

Mobee ürününü incelemesi içinde şunu söylebilirim 3d uygulamar dahil gayet stabil calisiyor. Rom Bulmak biraz dert oluyor ben sürekli güncel bir android isterim derseniz kendi kernelinizi yapmak isterseniz çok ugrasmaniz gerekir.

Birde bunların tablet olduğunu atlamamak gerek çok fazla birşey beklememek gerek (: kalkıpta ben psp gibi oyun oynayacağım diyorsaniz niye tablet alıyorsunuz (:

bence tabletin amacını aşmaya gerek yok. Bu fiyat için gayet iyi bir ürün daha fazla vereceksenizde gidip netbook alın derim (:

Evet asus birçok ürünü çinde güvenilir firmalara yaptırıyor bu normal hem işçilik hemde yeniden fabrika otomasyon masrafları yerine daha akıllıca çözüm.

Bende mobee için kendi izlenimlerim gereği ve daha önce exper 10,1 tabletini kullanmış biri olarak 3d uydulamalarda ve angry bird oyununda yavaşlık sıkıntısı yaşadım.

Bugün darty'ye uğradım wii konsollara bakmak için teşhirde exper tab vardı sıfırı 550TL fiyat vardı tegra 2 işlemcili ve ekranı 10,1" boyutunda, internette 2.le 380-400TL'ye bulunabiliyor. Almak istesem yine ikisinide gene almazdım. Malum 10,1" büyük, 7" ise cepte iyi oluyor ama 400TL vermem açıkçası.

Seninde belirttiğin gibi dostum rom bulmak butip ürünlerde muazzam sıkıntı verici, mesela samsung galaxy P1010 tablet var sadece wifi özellikli olan 600TL ye sıfırını, 400-450tl ye 2.el bulmak mümkün. rom sıkıntısı olmadan ileriye dönük bunu alırdım bugünki ihtiyacım olsa.

Birde mobee'de pil süresi biraz canımı sıktı 4-5saat içinde pil bitiyordu. Exper'in pil süresi iyiydi mesela 8-9saati buluyordu kullanımı.

Sonuç olarak çinde 70-80dolara satılan bu cihazları TR'de 400TL'ye almak pahalı kaçıyor. Onun yerine dediğin gibi dostum birsürü şeyi bir arada isteyenler için butip ürünler yerine netbook edinmeleri daha mantıklı.

iPAD-1 2.elde 600TL'ye kadar düştü mesela, samsung'un yeni tabletleri çıktı onlarda gelsin türkiye'ye ondan sonra bu tip ürünlerin fiyatları ne olucak çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 24 Haziran 2011; 21:21:42 >

• samsung galaxy sıfır taksitli olarak 500 küsürdü bugün teknosa da gördüm. 400 lira ciddi bir rakam. daha farklı mir alet almanızı öneririm.
  • 400 liraya kılıf hediyeli geliyor, 1.2 ghz işlemcisi var kapasitif ekranı var, 3g desteği var, özelliklerine göre oldukça iyi fiyat.
  • quote:

quote:

ASUS Başka frmalara ürettiyor hp gibi bence mantıklı olan o zaten çinde işçlik ucuz malzemeyi kendileri seçiyorlar sonuç olarak.

Evet asus birçok ürünü çinde güvenilir firmalara yaptırıyor bu normal hem işçilik hemde yeniden fabrika otomasyon masrafları yerine daha akıllıca çözüm.

Bende mobee için kendi izlenimlerim gereği ve daha önce exper 10,1 tabletini kullanmış biri olarak 3d uydulamalarda ve angry bird oyununda yavaşlık sıkıntısı yaşadım.

Bugün darty'ye uğradım wii konsollara bakmak için teşhirde exper tab vardı sıfırı 550TL fiyat vardı tegra 2 işlemcili ve ekranı 10,1" boyutunda, internette 2.le 380-400TL'ye bulunabiliyor. Almak istesem yine ikisinide gene almazdım. Malum 10,1" büyük, 7" ise cepte iyi oluyor ama 400TL vermem açıkçası.

Seninde belirttiğin gibi dostum rom bulmak butip ürünlerde muazzam sıkıntı verici, mesela samsung galaxy P1010 tablet var sadece wifi özellikli olan 600TL ye sıfırını, 400-450tl ye 2.el bulmak mümkün. rom sıkıntısı olmadan ileriye dönük bunu alırdım bugünki ihtiyacım olsa.

Birde mobee'de pil süresi biraz canımı sıktı 4-5saat içinde pil bitiyordu. Exper'in pil süresi iyiydi mesela 8-9saati buluyordu kullanımı.

Sonuç olarak çinde 70-80dolara satılan bu cihazları TR'de 400TL'ye almak pahalı kaçıyor. Onun yerine dediğin gibi dostum birsürü şeyi bir arada isteyenler için butip ürünler yerine netbook edinmeleri daha mantıklı.

iPAD-1 2.elde 600TL'ye kadar düştü mesela, samsung'un yeni tabletleri çıktı onlarda gelsin türkiye'ye ondan sonra bu tip ürünlerin fiyatları ne olucak çok merak ediyorum.

tablet alacaklara gerçekten iyi bir bilgi

dün samsung galaxy idi sanırım 1 ghz işlemcili cep telefonunu inceledim internette gayet iyiydi. Hatta kendi browseri eklenti yapmadan reklamları engelliyordu. Dün bizim foruma girdim hızına bakayım diye baya hoşuma gitti. Angry birds oynadım rio da dahil hiç tekleme yoktu. İleride tablet yerine biraz daha gelişsin bu telefonlar yada biraz daha fiyatları düşsün daha iyi bir cep telefonu alırım düşüncesindeyim.

• bu tegra2 li exper özellik olarak güçlü olmasına karşın neden hızlı çalışmıyor.çin kopya ürünler harika gözüküyor aynı donanımla videolarda.güncelleme falanla iyi çalışmaz mı acaba.android 3 le mesela.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

tablet alacaklara gerçekten iyi bir bilgi

dün samsung galaxy idi sanırım 1 ghz işlemcili cep telefonunu inceledim internette gayet iyiydi. Hatta kendi browseri eklenti yapmadan reklamları engelliyordu. Dün bizim foruma girdim hızına bakayım diye baya hoşuma gitti. Angry birds oynadım rio da dahil hiç tekleme yoktu. İleride tablet yerine biraz daha gelişsin bu telefonlar yada biraz daha fiyatları düşsün daha iyi bir cep telefonu alırım düşüncesindeyim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu dostum, durum budur anlıyacağımız üzere ve kısaca özetlemek gerekirse, "ucuz etin yahnisini yemektense, pahalı etin ucuzlayan yahnisini yemek en doğrusu..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 28 Haziran 2011; 23:16:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bu tegra2 li exper özellik olarak güçlü olmasına karşın neden hızlı çalışmıyor.çin kopya ürünler harika gözüküyor aynı donanımla videolarda.güncelleme falanla iyi çalışmaz mı acaba.android 3 le mesela.

Exper, evet tegra 2 yongalı cihaz ama ne varki rom ile ilgili stabilite sıkıntısı var geçen hafta sanırım yeni rom çıkmış ama "TOBB" olarak adlandırılmış rom tipi kullanan kişiler forumdaki konu altında renk derinliğinin ve dokunmatik ekranda hatırı sayılır iyileştirmeler olduğundan bahsetmişler.

Şuan elimde exper tab olmadığından yüklemedim onun için kendi konusunu tabip edersen çok işine yarar dostum. Ben exper tab'ı geçen ay sattım çünki.

Android 3.0 mutlaka yüklenebiliyordur ama gerekli çalışmaların ve optimizasyonların yapılması şart, Yalnız tablet pc alırken aldığınız tabletin anroid versiyonlarının telefon sürümü yerine tablet sürümü olması çok dikkat ediniz.

Telefon özellikli, samsung galaxy s, galaxy fit v.b. telefonların romlarını çinliler optimizasyon yaparak ucuz tabletlere yüklüyorlar. Ama gerçekte olması gereken tablet sürümü olması gerektiği. Bunuda satın alınması düşünülen tabletin ayarlar/cihaz bilgi kısmında rahatlıkla görebilirsiniz.

Telefon sürümü yazmasa bile eğer, telefonu hatırlatacak imei gibi satırlar varsa oda android telefon sürümüdür tablet sürümü değildir.

Samsung galaxy tab p1000'i bunların dışında tutuyorum çünki cihaz zaten hali hazırda telefon özellikli tablet ürünü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.