Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

ufc fight night henderson- khabilov torrent diye google da arattır abicim, onların eventinin de torrent hali var bulursun. Ancak khabilov kesinlikle en az top 5 te olacak bir adam. Khabilov hayatta submit yemezdi ancak bir anda öyle vurdu ki henderson adam butun dengesini kaybetti.

Yalnız ordadodson hiçte sarılacak gibi gitmedi dikkat ettin mi? Sinirli bir yüz hali vardı adamın bende çok şaşırdım sonra herif bi baktım sarılamk istiyor :D

Hocam bana Pettis maçı lazım torrentte o yok.

Ayrıca evet hiç sarilacak gibi gitmedi ana avrat dalıyordu da kıvırdı sanki :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufc 174 izleyen var mı maçlar nasıl geçti Zamundaya yüklenmiş bu arada Anderson Silva hakkında haber var mı ?

Edit: Haberdar edemediğim arkadaşlar kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 20 Haziran 2014; 23:17:26 >
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    izledim hocam ufc 174' ü flywight kemer maçı gayet sıkıcıydı. Zaten flyweight i sevmiyorum oyuzden yorumda yapmıyorum :) Anderson silva' ya ne oldu ki abicim ? Tam bir silva hayranıyımdır merak ettim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

izledim hocam ufc 174' ü flywight kemer maçı gayet sıkıcıydı. Zaten flyweight i sevmiyorum oyuzden yorumda yapmıyorum :) Anderson silva' ya ne oldu ki abicim ? Tam bir silva hayranıyımdır merak ettim ??

Ne zaman dönecek bi haber var mı ?
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorumki abicim ama twitterdan face ten filan takip ediyorum adamı çalışmalarına devam ediyor. Bacağı komple iyileşmiş gibi tekmeleri filan gayet iyi duruyor. Yabancı bir forumda görmüştüm 2015' ten önce dönmeyecekmiş. Tahmin ediyorum ya 2014 un sonunda yada 2015 basında maçlara çıkar.
  • Valla ben de seyretmedim ancak Rory, Woodley'i fena benzetmiş diyorlar. Brendan Schaub yenilince ağlamış filan. Sıkıcıymış genel olarak. Asıl Temmuz'u bekleyin, Machida vs Weidman geliyor

http://fightnext.com/video/UMUWROYG45HO/Rory-MacDonald-vs-Tyron-Woodley--UFC-174
    http://fightnext.com/video/WO232HSYGDW6/Demetrious-Johnson-vs-Ali-Bagautinov--UFC-174
    http://fightnext.com/video/KB71RM7559S8/Andrei-Arlovski-vs-Brendan-Schaub--UFC-174

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 21 Haziran 2014; 3:00:55 >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    evet genel olarak bakılırsa sıkıcıydı. Tek bir güzel maç vardı o da rory mcdonald ın maçıydı. Çok iyi bir çocuk bu ya henrix in karsısına ciddi bir rakip. Ayrıca bir dövüşte adamın bileği kırılıyor adamın şimdi ismini unuttum hatırlayan var mı o duvusu ?
  • http://bleacherreport.com/articles/2039615-dana-white-confirms-anderson-silva-will-return-end-of-this-year-or-early-2015

arkadaşlar dana white silvanın 2014 sonu veya 2015 basında dövüşeceği açıklamasını dogrulamış.
  • O değil de Bellator'un başkanı istifa etti, yerine Strikeforce'un eski başkanı Scott Cooker geldi ve artık turnuva stilinden çıkıyormuş Bellator. Ayrıca Ben Askren'i filan geri getireceklermiş. Bellator deli gibi büyüyecek bence, iyi oldu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

O değil de Bellator'un başkanı istifa etti, yerine Strikeforce'un eski başkanı Scott Cooker geldi ve artık turnuva stilinden çıkıyormuş Bellator. Ayrıca Ben Askren'i filan geri getireceklermiş. Bellator deli gibi büyüyecek bence, iyi oldu bu.

Bellatorun büyümesini ve Murat Kazgan'ı orada izlemeyi çok isterim
  • beyler bişey sorucam bazı dövüşçülerin t-shirt ünde METAL MULİSHA yazıyor bu ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotVersionGT

beyler bişey sorucam bazı dövüşçülerin t-shirt ünde METAL MULİSHA yazıyor bu ne demek ?

Reklam alıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

O değil de Bellator'un başkanı istifa etti, yerine Strikeforce'un eski başkanı Scott Cooker geldi ve artık turnuva stilinden çıkıyormuş Bellator. Ayrıca Ben Askren'i filan geri getireceklermiş. Bellator deli gibi büyüyecek bence, iyi oldu bu.

Murat Kazgan şu an One FC'de dövüşüyor. Ancak orada bir dövüş kazanırsa eğer, UFC İstanbul'da dövüştürebilirler onu. Adam 2 senedir bir dövüşüyor yahu, daha aktif olması lazım bence. Balaban ile Kazgan'ı kapıştırsalar UFC İstanbul'da acayip iyi olurdu yahu, benim çok içimde kaldı o dövüş

• quote:

quote:

quote:

Murat Kazgan şu an One FC'de dövüşüyor. Ancak orada bir dövüş kazanırsa eğer, UFC İstanbul'da dövüştürebilirler onu. Adam 2 senedir bir dövüşüyor yahu, daha aktif olması lazım bence. Balaban ile Kazgan'ı kapıştırsalar UFC İstanbul'da acayip iyi olurdu yahu, benim çok içimde kaldı o dövüş

Balaban'la kapışmalarını bende çok isterdim, maça çıkma konusunda haklısın kaç yılda bir dövüşüyor anlamıyorum ki. Bu arada rode fc değil miydi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Balaban'la kapışmalarını bende çok isterdim, maça çıkma konusunda haklısın kaç yılda bir dövüşüyor anlamıyorum ki. Bu arada rode fc değil miydi ?

Aynen Road FC pardon yahu, One FC nereden çıktı.

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    balaban dövüşü komple bırakmış. Benim bir arkadaşım balabanın jiu jitsu akademisine gidiyor kendisi dedi. Ancak UFC İstanbul bile demeniz tüylerimi diken diken etti valla süper olurdu ya :)

Buarada geçen balabanı gördüm gökhan saki nin maçında. (Ülker sports arena' da). Saki'yle filan iyi arkadaşlar
  • İstanbulda iyi bi MMA eğitimi veren yerler biliyor musunuz ? Bildiğim kadarıyla İTÜ de varmış ama eğitimi nasıl bilmiyorum . Bildiğiniz yerler varsa tavsiyede bulunur musunuz lütefen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanlışNota

İstanbulda iyi bi MMA eğitimi veren yerler biliyor musunuz ? Bildiğim kadarıyla İTÜ de varmış ama eğitimi nasıl bilmiyorum . Bildiğiniz yerler varsa tavsiyede bulunur musunuz lütefen ..

Murat Kazgan'ın salonu var, kazgan fight academy.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YanlışNota

İstanbulda iyi bi MMA eğitimi veren yerler biliyor musunuz ? Bildiğim kadarıyla İTÜ de varmış ama eğitimi nasıl bilmiyorum . Bildiğiniz yerler varsa tavsiyede bulunur musunuz lütefen ..

Murat Kazgan'ın salonu var, kazgan fight academy.

Başka nereler var bildiğiniz önümüzdeki hafta bildiklerimle görüşücem en beğendiğime gideceğim ne kadar farklı yer öğrenebilirsem okadar iyi
  • YanlışNota Y kullanıcısına yanıt
    google a istanbulda mma salonu filan yaz abicim çıkar karsına secenekler. Ama bildiğim ertan balaban ında salonu var suadiye tarafında. Orasıda iyi bir yer
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.