Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

abi nasıl kötüydü musasi maç Allah aşkına ? :) Adam bildiğin tek kelimeyle ezdi mousasi yi. Hee çok keyifli heyecanlı geçti diyemem maç için ama bütün öenmli hareketlerine bakıcak olursan hepsi machida dan geldi. Hele high kick leri çok iyidi o gun.

Ancak çok fazla kendini zorlamadı da machida rolantide götürdü maçı puanla kazandı. Ancak bu kemer maçında aynısı olmayacaktır en azından puana yatarım kazanırım diyebileceği maç değil. Daha agresif olmak zorunda bu maçta.

Hocam rakibe karşı çok iyi dövüştü, attığı tekmeler çok iyiydi ama agresiflik sıfırdı. Çok durgun dövüştü ve gerçekten sıkıcı bir maçtı bence.
  • 3 Gün kaldı beyler çok iyi bir card kağıt üstünde umarım maçlar da heyecanlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna -- 2 Temmuz 2014; 18:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

3 Gün kaldı beyler çok iyi bir card kağıt üstünde umarım maçlar da heyecanlı olur.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    beklemedeyiz... de bu foto ne alaka ? son halimiymiş machida nın ?

Ayrıca bu adamın abdominalleri bi garip çıkıyor fark ettiniz mi ?
  • MMA - UFC - Bellator Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna -- 2 Temmuz 2014; 20:00:23 >
  • Rory macdonald vs Tyron woodley maçını bugün izledimde çok iyiydi, özellikle Rory çok iyi bir dövüş çıkarmış. Önümüzde ki maçları sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Weidman kadar iyi bir güreşçi ve daha iyi bir striker Bu suratı hatırlıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 3 Temmuz 2014; 11:29:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Weidman kadar iyi bir güreşçi ve daha iyi bir striker Bu suratı hatırlıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 3 Temmuz 2014; 1:18:32 >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyorum haftasonunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC 174'ü şimdi izledim. Rory-tyron maçı hariç diğerleri gerçekten sıkıcıydı. Rory'nin takedown-defence özelliği muazzam. Tyron gibi azman güreşçi maç boyu 1 kez çok yaklaştı takedown'a ama hakrnler onu ne olarak gördü bilmiyorum. Çok ortadaydı. Buna rağmen rory'nin tyron'ı takedown yaptığı pozisyon bir hayli ilginçti. Adam yerde rory'nin kollarını nasıl kilitledi öyle, nasıl bir enerji var bu adamda?

• Dün geceki maçın sonucunu öğrenmemek için İnternet'e girmiyorum desem yalan olmaz. Sonucu "canlı izliyormuşçasına" öğrenmek istiyorum. Öğleden sonra 720p torrentler düşer kat.to'ya. Onu da yarın akşam ancak indireceğim için bu mesajdan sonra skorları öğrenmemek adına maalesef bu konuya da giremeyeceğim ;(

Önceki mesajlarımda maçı Weidmann'ın kazanacağını düşündüğümü söylemiştim, bunda halen bir değişiklik yok. Ancak gönlüm lyoto'dan yana. UFC 175 tanıtımlarında adamın konuşmasındaki ses tonu çok acayip, ilginç bir benzetme olacak ama sanki çok güçlü ve disiplinli bir asker/makina ya da "robocop" konuşuyormuş gibi geldi bana. O motivasyonu görünce lyoto "kazanır mı" diye düşünmüyor değilim. Acaba maç öncesi tahminlerde nasıl bir sonuç çıkacak? Lyoto kesin "underdog" çıkacak ama oran nasıl olacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 6 Temmuz 2014; 11:47:32 >

• Arkadaşlar size bir tavsiyede bulunayım. Facebook üzerinde "Only Street Fighting" grubu var. Amatör kamera ile çekilmiş sokak veya "backyard" benzeri kavgalar var. Çok eğlenceli kavga videoları oluyor.
    Bir de taraftar gruplarının kavgaları var ki tamamıyle "barbarlık". Beğenip izlemenizi tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Tahminler:

1) Weidman kemeri bırakmayacak puanla maçı kazanacak.
    2) Ronda Rousey tko/ko veya submission ile kazanacak.
    3) Stefan Struve alır.

Diğer maçlar ile ilgili fikrim yok.

Ortak harbiden Lyoto'nun puanla bir maçı kaybedeceğine inanıyor musun 2 defa puanla kaybetti, ikisi de o yılın en berbat juri kararı olarak seçildi. Phil Davis maçını zaten aklım almamıştı Weidman yere alabilirse Lyoto'yu, o zaman kazanır. Yere alıp alamayacağını ilk 3 dakika içerisinde öğreniriz zaten. Gel gelelim eğer dövüş 4. ve 5. round-lara kalırsa eğer, Chris Weidman iyice gazdan düşebilir bence. Zira hiç bir dövüşü 4 round sürmedi adamın, en fazla 3 round dövüştü. Gerçi bu güreşçiler insan azmanı oluyor, yorulmaz bu adam muhtemelen.

ORTAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna -- 6 Temmuz 2014; 12:26:42 >

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Rory maçını hakkaten çok beğendim, o kart içerisinde sıkılmadan izlediğim tek maçtı. Ufc 175 umarım beklediğim gibi olur Lyotonun kazanmasını çok isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 6 Temmuz 2014; 12:24:47 >
  • Arkadaşlar, biriniz sonucu yazacak diye açıkçası korkuyorum;)

En iyisi bu konu için kendime 24 saat engelleme yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Arkadaşlar, biriniz sonucu yazacak diye açıkçası korkuyorum;)

En iyisi bu konu için kendime 24 saat engelleme yapayım

1. bölümü izledim lyotonun maçı yoktu ama 2. bölümü şimdi indiriyorum okadar yavaş iniyor ki. Sen torrent buldun mu hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 6 Temmuz 2014; 14:42:49 >
  • Beyler kimse sonucu yazmasın diyorsunuz da isteyen istediğini yazar. Konuya girmeyin maçları izlemeden.
  • quote:

Beyler kimse sonucu yazmasın diyorsunuz da isteyen istediğini yazar. Konuya girmeyin maçları izlemeden.

Hocam lyoto maçını bir türlü bulamadım sen bulduysan torrent linki verirmisin ?
  • herkes izlemiştir heralde artık o yüzden yazıyorum.Daha 5 dk önce bitirdim maçları ve sadece 2 maçın yorumunu yapacağım..

Ronda rousey: Tam bir canavar, 15 saniyede kadına astral seyehat yaptırdı. Kadın 5dk kendi gelemedi. İnanamadım hakikaten o nasıl bir judo'dur öyle ya.

Machida- Weidman: Bir machida sever olarak, machida ya inanılmaz kızdım!!! Adam vuruyor vuruyor duruyor arkadaş!!! Herif bir iki kez bitirme noktasına geldi abi vurmuyor duruyor yaaa!!!! Bak yazınca bile sinirleniyorum! Ne desem boş yani kaç kez bitirme noktasına geldi durdu adam yaa!! Son 10 sn. kalınca saldırmaya başlıyorsun.

Abi her round 5 er dakikadan 5 round a çıkıyorsun! son 10 saniyeyi mi bekliyorsun arkadaş! Bu dövüş ünvan maçı ya. Saldırman lazım agresif olman lazım adam duruyor ya!

İyi oldu valla weidman kazandı. Lyoto gözümden düştü çok ciddi anlamda benim artık. Weidman'ı indirecek adam kesinlikle bundan sonra gerçek şampiyondur. O da Anderson Silva..

Son olarak çok ince bir ayrıntı; Maç Amerika da oynanıyor Las Vegas' ta ama weidman dan çok machida nın taraftarı vardı fark ettiniz mi ? :))

Birde weidman ın nickname i allamerican

• AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    machida nın vurup vurup durma sebei dövüş tekniğinin shotokan karate tabanlı olması.. o yüzaden dövüşleri biraz kumite tadında geçer.. yıllarca karate yapmış biri olarak söyleyebilirim, karate turnuvalarını izlemek acayip sıkıcıdır.. bu yüzden machidanın maçlarını sıkıcı bulanlar az değildir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.