Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.419
Cevap
24
Favori
50.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    heralde ünvan maçıydı bu ve adam da bu maçta rakibi dövüp jübilesini yaptı pes ederek :))
  • Harbi enteresan olmuş :) Maçı izlemeden önce adamın kondisyonu falan tükenmiştir ondan dolayı pes etmiştir diye düşünmüştüm ama hiç alakası yok.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    anlam veremedim :D kesin bir sebebi var ama ne olabilir acaba. maçta da birbirlerine çok saygılılardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

7 Haziran 2014 - Yorumları alalım.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu

evet arkadaşlar bu maçlara yorumları alalım yavaştan :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

anlam veremedim :D kesin bir sebebi var ama ne olabilir acaba. maçta da birbirlerine çok saygılılardı.

son darbenın etkılı oldugunu ve rakıbın kotu etkılenebılecegını dusunup rakıbe saygıdan kendısı pes ettı dıye tahmın edıyorum ben ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

7 Haziran 2014 - Yorumları alalım.

MMA - UFC - Bellator Ana Konu

evet arkadaşlar bu maçlara yorumları alalım yavaştan :) ?

Bu kart nasıl sevilmez yahu, Anthony Pettis'in kardeşi bu kartta. Miesha Tate'in yavuklusu bu kartta Sergio Pettis abisine biraz çekerse ki çekmiş gibi görünüyor, gerçekten rakiplerinin işi zor. Octagon heyecanı ile bir kere gaza geldi ancak bir daha aynı yanlışları yapmayacaktır.

Şimdi gelelim harbici dövüşlere;

Rustam'ı küçümsememek lazım. İstanbul'da Gadir Mamedov'dan zamanında Sambo dersleri almıştım. Çok uzun sürmedi ancak adamlar aşırı kuvvetli ve aşırı seri. Samboyu bilen bilir zaten Fedor'dan. Kağıt üzerinde bakarsak eğer Rustam'ın sambosunun Benson'ın güreşini egale etmesi lazım. En azından rahat rahat takedown yapamaycak Benson. Ayakta Rustam kesinlikle daha iyi Benson'dan. Kısacası ben bu dövüş için süprize oynar Rustam derim. Ancak Benson kazanırsa da şaşırmam, adam traşlanmış hanzo resmen.

Diego Sanchez düşüşlerde yine, her ne kadar çok eğlensek de onu seyrederken maalesef Pearson karşısında yetersiz kalacaktır. Özellikle Pearson bu aralar fena toparlandı. Striking'i ciddi anlamda gelişti. Tam bir '' Dirty Boxing '' havasında, yumrukların havada uçuştuğu bir dövüş olacaktır. Ross Pearson eğer Diego'nun oyununa kalmayıp, teknik dövüşürse maçı alır. Gerçi bu Diego'nun ne yapacağı belli olmaz, adamı kafayı eğip saldırıyor Chris Leben hesabı.

John Moroga'yı eski hali ile döven John Dodson, son haliyle yine zorlanmadan dövüşü kazanacaktır diye düşünüyorum. Demetrious Johnson'dan sonra en favori adamım bu siklette John Dodson.

Benden bu kadar, tabi MMA sporunda her şey olabilir, bunu da unutmamak lazım

• Bence de Rustam bu maçı alır. En azından benim gönlüm öyle istiyor, şu Benson denen herif hiç hoşuma gitmiyor nedense.

Diego! ! ! : ): ): ) Adam full gaz. Yalnız hakkını yememek lazım neredeyse bütün maçlarda adamın suratı kanlar içinde kalıyor yine de geri vites yok herifte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jones vs Gustafsson is on:)eylulde tekrar karsılasıyorlar...https://twitter.com/danawhite
  • quote:

Orijinalden alıntı: chundan

Jones vs Gustafsson is on:)eylulde tekrar karsılasıyorlar...https://twitter.com/danawhite

Güzel bir maç olucak, Jones bu maçı da vermez.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    evet güzel maç olacağı kesin ancak jon jones mağlup olmazsa diğer maçta kesin cormier ile oynayacak. Cormier' le olan maçı bence daha heyecanlı olur o yüzden keşke gustaffson ile değilde cormier ile yapsalardı bu event te :(
  • Sergio Pettis ve Diego Sanchez'i merakla bekliyorum.

Henderson'ı hiç sevmem.

Jones vs Gustafsson maçında Jones bu sefer eze eze kazanacak inşallah. Sonrasında Cormier'e karşı kaybedecek gibi hissediyorum. Zamanı gelince alıntı yaparım bu mesajı .

• Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    kimsede henderson ı sevmiyor arkadaş ya :)) biraz gıcık bir tipi var doğru serseri bir bakışı var ancak dövüşünü filan çok begeniyorum ben henderson ın
  • AsiRuh1989 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sevmememin sebebi Anthony Pettis hayranlığım diyeyim

Abi bende anthony pettisi çok severim teakwando geçmişi oldugu için görseli super oluyor maçlarının ancak henderson ı da seviyorum. adam da tam bir şampiyon şekli var :)) hadi bakalım inş. henderson kazanır bu dövüşü diyim. tekrardan pettisle maç yaparlar inş.
  • Az önce Diego Sanchez vs Ross Pearson maçını izledim :

Sanchez resmen beleşten maç kazandı. Maçı izleyenler görecektir.

Round 1 30-27 Sanchez
    Round 2 29-28 Sanchez
    Round 3 27-30 Pearson

Sanchez dayak yiyerek kazandı seyirci de arkasındaydı sonraki maçını merakla bekliyorum.
    bende yeni bitirdim maçları. çok keyifli bi karttı. Sanchez çok enteresan bir adam hakikaten dayak yedi yedi maçı kazandı.

Henderson ise muhteşem bir kombinasyonla bitirişini yaptı. Çok hızlı bir adam ve maç sonunda fena meydan okudu millete. Khabilov çok iyiydi ortada gidiyordu ancak bir anda bitirdi henderson.

Buara dodson denen adam komedyen midir bilen var mı ?:)) adam bildiğin amerikan filmlerindeki zenci komedi oyunları gibi ya :)) şaka gibi bir adam hakikaten ama butün stad yıkıldı ismi okunurken ne çok seveni varmış herifin ya.
  • Handerson'un yaptığı kombine çok iyiydi. Sol kolunu kaldırıp sağ aparkat ve sol direk. Hiç beklenmedik bir hareket oldu arından giyotin çok iyiydi. Bana göre Diego iyi bir dövüşçü değil bu maçı da haketmedi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuh1989

bende yeni bitirdim maçları. çok keyifli bi karttı. Sanchez çok enteresan bir adam hakikaten dayak yedi yedi maçı kazandı.

Henderson ise muhteşem bir kombinasyonla bitirişini yaptı. Çok hızlı bir adam ve maç sonunda fena meydan okudu millete. Khabilov çok iyiydi ortada gidiyordu ancak bir anda bitirdi henderson.

Buara dodson denen adam komedyen midir bilen var mı ?:)) adam bildiğin amerikan filmlerindeki zenci komedi oyunları gibi ya :)) şaka gibi bir adam hakikaten ama butün stad yıkıldı ismi okunurken ne çok seveni varmış herifin ya.

Hocam Khabilov için bu yenilgi kötü oldu top10'a girecekti ne güzel. İşin kötüsü adam dünya sambo şampiyonu ve submission ile maçı kaybetti kötü oldu. Ama işte her an ne olacağı belli olmuyor çok iyi kombinasyondu Henderson iyi aldı maçı.

Dodson, Sanchez gibi adamlar biraz da tribüne oynuyor. Tabi böyle adamlar da lazım UFC'ye. Hakemin Dodson sarılacakken ayırması da komikti .

Sergio Pettis maçını bulabilen varsa lütfen pm atsın izleyemedim çok merak ediyorum.

ufc fight night henderson- khabilov torrent diye google da arattır abicim, onların eventinin de torrent hali var bulursun. Ancak khabilov kesinlikle en az top 5 te olacak bir adam. Khabilov hayatta submit yemezdi ancak bir anda öyle vurdu ki henderson adam butun dengesini kaybetti.

Yalnız ordadodson hiçte sarılacak gibi gitmedi dikkat ettin mi? Sinirli bir yüz hali vardı adamın bende çok şaşırdım sonra herif bi baktım sarılamk istiyor :D
  • Fena kart değildi, Rustam en azından güreşinin Benson seviyesinde belki daha iyi! olduğunu kanıtladı. Benson'ın son kombinasyon taktire şayandı. Sol fake, sağ aparkat ve arkasına sol direk cilası Hakkıyla kazandı.

Diego Sanchez kesinlikle maçı kaybetti, Gomi maçını da böyle kazanmıştı. Juriler kafayı bulup mu puan veriyor anlamadım ki. Yani yine seyrettim ve yine aynı fikirdeyim, Sanchez kesinlikle kaybetti maçı.

John Dodson beni şaşırtmadı zaten yeneceğinden emindim. Emin olmadığım şey adamın burnu acaba harbiden kırıldı mı, çünkü doktor bitirdi maçı ve bana pek kırık gibi gelmedi. Kırık olsa akan kanı durduramazlar 2 dakikada sanırım. Bence dövüşe devam edebilirdi ancak sonuç değişmezdi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.