2018 egea urban aracımın kaloriferinde havayı cama yönlendirme sorunu var . Kaliperleri yönlendiren motor çalışıyor çünkü ayaklara ve yüze bastığımsa çeviriyor fakat cama bastığımda ayaklara çevriliyor. motorda sorun yok onu eledik. Cama dönerken takılıyor mu tel mi kesik dişli mi kırık anlamadım yolcu tarafından torpido altına baktım sadece fişler var. Torpidoyu sökmeden yapılabilir miyim nereye bakmam lazım bilen varmı ? ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebestuser -- 26 Eylül 2024; 13:56:55 > |
2018 fiat egea dijital klima kalorifer ha yönlendirme sorunu

-
-
Ayni sorun digital klimali bravolarda da var.yonlendirmeyi yapan plastik dislinin kirilmasindan dolayi oluyor.Ankaradaysaniz bravolari goğüs sokmeden yapan usta var.kendi aracimda yaptirdim 3 senedir sorunsuz kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef bursadayım. Yonlendirme dislisinin vs nerde oldugunu bana net soyleyebilecek birisi olsa bana tarif etse ben söküp degistirirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar hocam.
2023 egea cross urban aracımda aynı sorunu yaşıyorum. memleketten gelince yönlendirme çalışmamaya başladı, memlekette yollar kötü baya, sarsıntıdan bozuldu sanırım. bir ustaya gösterdim, pedalların oraya eğilip, birşeyler yaptı, sıcak soğuk çevirdi vsvs sorun düzelmedi, yönlendirici motor alman lazım dedi
siz sorunu nasıl ve nerede çözdünüz? kalorifer motoru ve yönlendirici motor aynı şey mi?
-
Egeanin 5 sene garantisi yok muydu? Servis dışı müdahale ettirmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıfır aldığım aracıma sıfır km'de dışarıda lpg taktırdım, aracım şuan 35 bin km'de.
Bakımları da lpg taktırdığım yerde yaptırdım. Bu sebepten yetkili servis garanti dışı diyecektir araca. Emsal kararlar var tabi, örneğin arka kapı kolu bozulsa, lpg ile ne ilgisi var, veya serviste motor yağı-filtre değiştirme ile ne ilgisi var ama uğraşacak zamanım yok.
Zaten Arıza tespiti yapıldı, sol klepe motoru + işçilik 3000-3500 tl civarı tutacak. Çok şükür düşük bir ücret çıktı. O şekilde hocam
-
Şansınıza fiyat uygunmuş, geçmiş olsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X