Şimdi Ara

MİTSH.ELK. GC25VA KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU KLİMA KULLANANLAR BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRİM BEN 10M2 DE ISINAMIYORUM MİTSH.ELC.GC25VA

• Klimanin tam adini yazarmisin bendeki MZS GC35 modeli inverter olani 12000 btu digeri de MSH GA25 klasik modelidir. Her ikisi de son derece iyi ve verimli calisiyor. MZS GC35 24 m2 de bulunuyor. Diger yerde de yazdim sende baska bir sorun var bende en kısa surede servise gorun.

quote:

Orjinalden alıntı: karabiberr_79

BU KLİMA KULLANANLAR BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRİM BEN 10M2 DE ISINAMIYORUM MİTSH.ELC.GC25VA

• Sn.karabiber iyi akşamlar

Msg ını okudum ve çok dikkatimi çektiği için sormaktayım

10m2 dediğin yer neresidir?????
    Erzurum bile olsa 10m2 yeri en dandik klima bile ısıtır,sende ise Mitsu var!!!!
  • quote:

BU KLİMA KULLANANLAR BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRİM BEN 10M2 DE ISINAMIYORUM MİTSH.ELC.GC25VA

Ya arkadasım buraya bu kadar yazıcagına servisle diyologa gec sana yardımcı olacaktırlar unutma klimaplus musteri memnuniyetini cok on planda tutar. Dogrusu ben sana inanmıyorum belkide haklı olabilirsin ama anlatım seklin cok farklı sanki marka karalamak icin yaparmıscasına her yere bunu yazıyorsun Toshiba bayisi falan olabilir misin :-b İzmirde 10 m² yeri bu cihazın ısıtamaması mumkun degil servisle irtibata gec sorunun her neyse halledilir....
  • ne farklı atlatcam ya deli ediyor bu klima beni toshiba ise terletiyorneni bu gece aksam 21 den beri çalışıyor 26 derecede ayarlı içerisi 23 derece butun gece calışmakla derecede klimanın önunde beri taraf belki 22 derece iş yok bu klimada derecesi bile hassas deyil
  • :))) Yaw elli sefer soylendi sen o odayi piknik tupu ile bile isitirsin. Servise basvurdunmu? Hani gidecem filan diyordun yapis adamlarin yakasina ben bu kadar parayi bosami verdim diyerek. Sende baska sorun var birak hadi mitsibushi yetersiz klima kötü klima diyelim. Ne kadar kötü olursa olsun ne marka olursa olsun 9000 btu klima 10m2 de etkisini gosterir. Ben su anda 24 derece alet ile oturuyorum sen donuyorsun benimki 12000 btu 24m2 yeri isitiyor seninki 9000btu 10m2 yeri isitamiyor palto ile duruyorsun. Dostum sende baska durum var. SERVISE BASVUR BIR AN ONCE bende bekliyorum sonucu merakla.

quote:

ne farklı atlatcam ya deli ediyor bu klima beni toshiba ise terletiyorneni bu gece aksam 21 den beri çalışıyor 26 derecede ayarlı içerisi 23 derece butun gece calışmakla derecede klimanın önunde beri taraf belki 22 derece iş yok bu klimada derecesi bile hassas deyil

• quote:

ne farklı atlatcam ya deli ediyor bu klima beni toshiba ise terletiyorneni bu gece aksam 21 den beri çalışıyor 26 derecede ayarlı içerisi 23 derece butun gece calışmakla derecede klimanın önunde beri taraf belki 22 derece iş yok bu klimada derecesi bile hassas deyil

Simdi soyle diyelim iki cihazdan baysediyorsun aralarında 1000 YTL fark var. Toshibanın en iyi cihazı sende var diyelim, birde Mitsubishi electrigin normal sınıf inverter kliması var.

Toshiba_Daiseikai SKVP10 : 40 dakikada 25 m² alanı 30 ºC ye sabitliyor.
    Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA : 10 saat (600 dakika) calısıyor 10 m² alanı 23 ºC den yukarıya kımıldatamıyor.

Deyip duruyorsun yaklasık 1 haftadır. Simdi yukaruda iki farklı cihaz var sence yazdıkların sana mantıklı geliyor mu? Eger mitsubishi 25 m² de toshiba 10 m² de dersen sana inanacam ama oylde demiyorsun. Senin bu yazdıklarına kac kisinin inanmasını beklersin. DH haber uyeleri senin reklam yaptıgını cok ıyı anlarlar merak etme... Bir cihazı fezaya cıkarıp bir cihazı yerin dibine sokmaya calısarak bir yere varamazsın lutfen yazdıklarına dikkat et bu yemini kimse yutmaz, biraz daha mantıklı biraz daha duzeyli yaz karalama kampanyasında vazgec Toshiba hakkında da ne kadar sallarsan salla meydan senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 7 Ocak 2009; 20:50:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurgulanmış bir problem gibi geldi bana. herhalde okuyanlarda bu kanıya varmıştır.
  • Evet oyle gorunuyor zira kullandigimiz mitsi klimalarda sorun varsa bilelim ogrenelim arkadaslari yanlis yonlendirmeyelim. Oysa karabiber arkadas o kadar israrima ragmen hangi sehir hangi servis konusunda bilgi vermiyor. Elindeki klima ile 10m2 yeri isitamiyormus ve servisde bu klimalar boyle calisiyor demis. Hangi servis karabiber lutfen acikla. 10 m2 alanda piknik tupu ile bile terlesin kaldiki GC25 seni orda atlet -short oturtur ustune buzdolabindan soguk su icersin.

quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

Kurgulanmış bir problem gibi geldi bana. herhalde okuyanlarda bu kanıya varmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.