Şimdi Ara

Airfel Daylux 9000 BTU klima hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
15.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar daıkın airfeli satın aldı diye dyumuştum. bu klima marka ve kalite olarak nasıldır alınablirimi

http://www.vatanbilgisayar.com/ev-bakim-urunu/daylux-daylux-9000-airfel-daylux-9000-btu-duvar-tipi-split-klima/productdetails.aspx?I_ID=65502

EDİT: Arkadaşlar klimayı aldım ve 2 haftadır kullanıyorum kullanıcı olarak şunu söyliyebilirim performansından ve sessizliğinden çok memnunum ayrıca kurulum işleriyle daıkın servisi ilgileniyorki gerçekten kurulumdan çok memnun kaldım ayrıca green serisiyle sadece kasa farkı var diyebiliriz bütün özellikleri aynı ve fiyatıda çok uygun şuan için gayet memnunum fiyatını hakeden bir ürün tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 14 Haziran 2013; 15:37:04 >

• acaba günde 12 saat çalıştırsak bir ayda ne kadar elektrik faturası gelirrrr
  • ya bunumu yoksa green olanınımı ? bende alıcam da düşünüyorum ne alsam diye :)
  • baymak nasıldır değerleri iyi gibi ama baymak elite 9000btu + 7 yıl garantili baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonntini -- 21 Mayıs 2013; 11:27:22 >
  • 9000btu düşünüyorsanız forumdan edindiğim bilgilere göre ya daylux alınız yada airfel green

www.vatanbilgisayar.com/daylux-daylux-9000-airfel-daylux-9000-btu-duvar-tipi-split-klima/productdetails.aspx?I_ID=65502

http://www.gold.com.tr/airfel-as09-0930-r2-green-serisi-r410-gazli-duvar-tipi-split-klima-9000-btu-a-sinifi_u

kalite olarak nerdeyse aynı diyorlar biri 799tl biri 899tl

• 839 şuan vatandaki ama electroworld te hala 799 airfell alacaz ozaman yani çatı katı aşırı sıcak oluyo yanıyorumm acil almam lazım :)
  • cuma-cumartesi-pazar günleri 799 oluyor %25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airfel-9000-btu-mobil-klima
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki cu daylux servis ağı nasıl airfell yazmıyo klimanın üzerinde galiba servisine airfelinin servislerimi bakıyo acaba.
  • servis ağını bende bilmiyorum haftasonu vatana gidicem öğrenirim
  • tamam haberini bekliyorum ona göre alıp almıyalım karar vereyim bende.
  • aırfel turkuaz,green ve daylux 3 modeli var sanırım en iyisi hangisidir?birde koçtaşlarda satılan gree marka var aırfel modelleriyle kalite fiyat karşılaştırması nasıldır? şu anda nerelerde kampanya var?bilen varsa paylaşalım arkadaşlar lütfen
  • http://www.vatanbilgisayar.com/daylux-daylux-22000-airfel-daylux-22000-btu-duvar-tipi-split-klima/productdetails.aspx?I_ID=65505#allImages

22000 likten almak istiyorum.F/P olarak uygun mu sizce ? Yılda sadece 2 ay soğutma amaçlı kullanılacak.
  • arkadaşlar daıkın airfell i satın aldı fakan airfell in yapı malzemeleri daıkınle aynı değil. lakin daıkın kalite standartları ve gözetimi altında üretiliyor. gree ve daylux çin malı olmasına rağmen çinin en iyi markalarıdır zaten airfel le aynı makinalar. şahsen demir döküm, baymak, arçelik , beko ve vestellere göre daha kaliteli olduklarını düşünüyorum. fiyat olarak da ucuz ve A sınıfı enerjiler. R410A gaz kullanıyorlar. daıkın ve airfel alıcak bütçe yoksa gree veya daylux alın. ben dün itibari ile %30 indirimli olarak 22000 btu ve 12000 btu aldım toplamda 2300 tl ye
  • @şayan
    turkuaz>green>daylux gibi bir sıralaması var ama dayluxla green arasındaki fark gerçekten az 899tl greene verceğinize 750tlye daylux iyi bir seçenek olabilir şahsen ben bugün gidip 9000btu daylux aldım bence gerçekten 9000btu içincde f/p ürünü marka olarak arkdasında airfel daıkın gibi isimler var ayrıca beke arçelik vestel gibi klimalardadan çok daha kaliteli

@D C X L
    hocam kendim 9000btu alcağım için 22000btusunu pek araştırmadım ama 9000btusunu araştırırken gerçekten iyi bir izlenimde bulundum daylux hakkında bence vatanda şuan çok uygun fiyata satılıyor az daha iyi bir model olsun derseniz airfell turkuaz gold da düşünülebilir.ayrıca vatanda bugün %30 var daylux alcaksanız şuan bile internetten sipariş verebilirsiniz. ben bugün gidip mağazadan aldım ama zaten eve yollucaklar ürünü yani internettende alsanız pek birşey farketmiycek ürün geldikten sonra kurulumu servisi yapıyormuş umarım yardım olabilmişimdir

@tonntini
    hocam sizede özelden mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 26 Mayıs 2013; 22:07:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

@şayan
    turkuaz>green>daylux gibi bir sıralaması var ama dayluxla green arasındaki fark gerçekten az 899tl greene verceğinize 750tlye daylux iyi bir seçenek olabilir şahsen ben bugün gidip 9000btu daylux aldım bence gerçekten 9000btu içincde f/p ürünü marka olarak arkdasında airfel daıkın gibi isimler var ayrıca beke arçelik vestel gibi klimalardadan çok daha kaliteli

@D C X L
    hocam kendim 9000btu alcağım için 22000btusunu pek araştırmadım ama 9000btusunu araştırırken gerçekten iyi bir izlenimde bulundum daylux hakkında bence vatanda şuan çok uygun fiyata satılıyor az daha iyi bir model olsun derseniz airfell turkuaz gold da düşünülebilir.ayrıca vatanda bugün %30 var daylux alcaksanız şuan bile internetten sipariş verebilirsiniz. ben bugün gidip mağazadan aldım ama zaten eve yollucaklar ürünü yani internettende alsanız pek birşey farketmiycek ürün geldikten sonra kurulumu servisi yapıyormuş umarım yardım olabilmişimdir

@tonntini
    hocam sizede özelden mesaj attım

çok teşekkürler

• http://www.vatanbilgisayar.com/Ev%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCn%C3%BC/daylux-daylux-12000-airfel-daylux-12000-btu-duvar-tipi-split-klima/productdetails.aspx?I_ID=65503

Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum, alıp kullananların yorumlarına ihtiyacım var.
    Parafcard ile alınca 764 liraya geliyor, sanırım bundan daha düşük fiyata da bulamam.
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    hocam 2 haftadır kullanıyorum çok sessiz ve performanslı bir ürün kurulumu daıkın sevisi yapıyor. green serisiyle arasında sadece kasa farkı var kalan bütün özellikleri aynı ayrıca 150tl daha ucuz şuan için çok memnunun 746tlyi sonuna kadar hakediyor
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
  • Selam arkadaslar,

Bu Airfel 9000btu klima ile koçtaşlarda satılan Gree Klimaların kalite ve performans farkını kıyaslayabilir misiniz acaba ? Forumu okuduktan sonra sanki ikisi de ekonomik klimalar açısından Vestel, Arçelik veya Beko'a göre tercih sebebi olduğunu anladım. Umarım yanlışım yoktur ve yorumlarınızı beklerim.

İyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.