benim mailde bir şey yok.. ama panda kutusu account managementa eklenmiş.. aynı durumda olan varmı? annual passe 2-3 hafta önce kayıt oldum..
bütün annual pass alanlara yollanmış diye duydum kalan olmaması lazım geriye ayrıca evet herkeze öyle yollanıyor maille gönderilen birşey yok mop betayla ilgili
quote:
Orijinalden alıntı: Cargamoni
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
benim mailde bir şey yok.. ama panda kutusu account managementa eklenmiş.. aynı durumda olan varmı? annual passe 2-3 hafta önce kayıt oldum..
bütün annual pass alanlara yollanmış diye duydum kalan olmaması lazım geriye ayrıca evet herkeze öyle yollanıyor maille gönderilen birşey yok mop betayla ilgili
bende annual pass aldim ama daha account managements e de eklenmemis daha :D acikta kaldik sanirim yine .
yeni aldıysan bekletebilirler bu arada eğer attıkları mail wowmopbeta diye birşeyse sadece artık beta tester olduğun için bir bilgilendirme gibi birşey bug falan bulduğunda nasıl irtibata geçmen gerektiğini flaan yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cargamoni
yeni aldıysan bekletebilirler bu arada eğer attıkları mail wowmopbeta diye birşeyse sadece artık beta tester olduğun için bir bilgilendirme gibi birşey bug falan bulduğunda nasıl irtibata geçmen gerektiğini flaan yazıyor
doru haftasi dolmadi daha . neyse key gelene kadar diablo 3 devam edelim bari. su an wow a giresim hic gelmiyor :S
Karakter kopyalayabilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
Karakter kopyalayabilen var mı ?
Kendi karakterlerini 1 2 gün içinde kopyalayabiliyorsun. Hazır karakterler kopyalanmıyor bende.
Beyler bu karakter kopyalama zımbırtısı ne zaman çalışır duruma geçecek yahu, 2 gün oldu hala bekliyoruz. Oturup da 0-90 monk kasamam kimse kusura bakmasın yani
pandayla bende girip oynadım.. şu çan çalma kısmında takıldım 4500 kişi tıklamaya çalışıyordu
valla şu betayı bende çok oynamak istiyorum :D oluyorsa dota 2 beta key vereyim bende oynuyum panda :D
quote:
Orijinalden alıntı: JeaveN-
valla şu betayı bende çok oynamak istiyorum :D oluyorsa dota 2 beta key vereyim bende oynuyum panda :D
Ben takas yapardim ama butun battle.net bilgilerimi vermem lazim. Bunu yapamam kusura bakma :)
ben hunterımı kopyaladım ancak hazır 85ler daha kopyalanmıyor galiba
Blizzard sesimi duy!! bana göndermediler hala. Peki bunla alakası olabilir mi: Annual passi 5 gün önce aldım. Bunla ilgisi varsa cevap virirseniz mutlu olurum ve BLIZZARD DUY SESIMI!
quote:
Orijinalden alıntı: ketoc
Blizzard sesimi duy!! bana göndermediler hala. Peki bunla alakası olabilir mi: Annual passi 5 gün önce aldım. Bunla ilgisi varsa cevap virirseniz mutlu olurum ve BLIZZARD DUY SESIMI!
Annual pass alanlara beta key dağıtımı tamamlandı diye açıklama yaptılar. Sen yeni aldığın için 7 gün içerisinde yollarlar.
Banada gelmiş. İndirdim kurdu felan daha sonra giriş yapayım deyince kabul etmedi. Aksine şöyle bi sorun yaşadım. şüpheli giriş hareketi tespit edildi deyip battle net hesabımı kitliyo. işlemi preosedüre göre açıyorum düzeltiyorum yeni şifre veriyorum. normal şu andaki wowa giriyorum felan ama betaya login olmak istersem tekrar aynı şey oluyo kitliyo hesabı. bu neden olurki acaba? forumlara felan bakındım ama böyle bi sorun yaşayan birine denk gelmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: acark
Banada gelmiş. İndirdim kurdu felan daha sonra giriş yapayım deyince kabul etmedi. Aksine şöyle bi sorun yaşadım. şüpheli giriş hareketi tespit edildi deyip battle net hesabımı kitliyo. işlemi preosedüre göre açıyorum düzeltiyorum yeni şifre veriyorum. normal şu andaki wowa giriyorum felan ama betaya login olmak istersem tekrar aynı şey oluyo kitliyo hesabı. bu neden olurki acaba? forumlara felan bakındım ama böyle bi sorun yaşayan birine denk gelmedim.
ayni sikintiyi bende yasadim hocam. mail adresime gelen adimlari izledim su an sorunsuz olarak baglanabiliyorum. bilgim yok ama tahminimce us clientini indirdigimiz icin olabilir bu sikinti. yanlista olabilir .
Mop beta oynayan var mi hala? Cok fazla bug var ve cok kalabalik. Ben biraktim ve daha da hic oynamicam sanirim
baya baya övdünüz ya wow'a geri dönesim geldi
döngel ayıp ediyorsun valla nerelerdesin sen
Arkadaşlar şimdi clienti tekrar kurucam.. Hesabımda direk indir desem US clienti indiricek... Alttan EU yu seçebiliyorum.. Hangisini indirmem lazım ?
MoP resto druid sorularınız olursa elimden geldiğince cevap verebilirim.