Şimdi Ara

Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annual pass aldım, belki accountta davetiye falan da gelmiştir ama şu ara hiç beta kasasım yok, bug report etmeye üşeniyorum artık, karakterin kopyalanmasını falan bekle... uzun iş; bahar da geliyor şöyle expansion ve diablo 3 gelmeden biraz dolaşıp güneş yüzü göreyim diyorum...
  • Yeni mekanlar grafikler güzel. Eski mekanlara, karakterlere el atarlarsa çok iyi olur.
  •  Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ?
  • dün 250bin kişiye daha invite yollanmış beyler ancak blizz beni yine unuttu
  • Gönderilecek kişiler randomize olarak bilgisayarcamı seçiliyor bilmiyorum ama eğer günlük toplam wow oynama saati veya karakter sayısı, wow tecrübesi gibi kriterlere göreyse herhalde bana katha zinhar yollamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

dün 250bin kişiye daha invite yollanmış beyler ancak blizz beni yine unuttu

Bende de yok ya
  • @Darksilence09

Yaşadığın sorunun tek çözümü, bilgisayarı ağ desteği ile güvenli kipte başlatmak ve sonra setup dosyasını kurmaya başlamaktır.

Ağ desteği ile güvenli kipte başlatmak için bilgisayar açılırken sürekli F8'e basarak menü çıkmasını sağla, sonra ordan "Ağ desteği ile güvenli kip" seçeneğini seç. Normal şekilde oyunun kurulması lazım.
  • blizzard burdan sana sesleniyorum eğer betamızı vermezseniz 1. Beta Key yürüyüşü başlatacaz Orgrimardan Tanarise yürüyecez Katılmak isteyenler Blizz yazıp 3231e yollasınlar
  • Annual pass olayıda hikaye oldu galiba, 2 tane annual passlı hesap var fakat 2sinede hala beta gelmedi.
  • banada gelmedi AQ sinir oldum javascript:void(AddText('')) javascript:void(AddText(''))
  • Blizz duy sesimizi
  • Toplamda 800.000 kişiye beta dağıtmışlar. 2 hesap var annual pAsslı hala beta gelmedi
  • 1 milyonuncu gelir bana herhalde
  • Aha kurabildim sonunda oyunu.Girdim açtım bi monk süper bişi
  • Hani bize blizz hani bizeeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargamoni -- 14 Nisan 2012; 2:28:58 >
  • bana beta ınv geldı oynu ındırdım ancak logın oluyorum severlere baglanmyıor bı mudded beklettıkten sorna dc edıyor ben eu da oynyuorum us ındırmısım bundanmı kaynaklanıyor dedım eu yu 5 gb ındırdım gene denedım gene aynı nakarat bıde ısın ılgınc tarafı sıteden betaya karakter transve ettım tek secılebılecek server Mekkatorque (EU) du ama lıstede bu server yok bı bılgısı olan varmı bu konuda oyunu ındırdık oyuna gıremyıoruz dedıgım gıbı us ındırdım dıyemı acaba ama sanmyıorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

bana beta ınv geldı oynu ındırdım ancak logın oluyorum severlere baglanmyıor bı mudded beklettıkten sorna dc edıyor ben eu da oynyuorum us ındırmısım bundanmı kaynaklanıyor dedım eu yu 5 gb ındırdım gene denedım gene aynı nakarat bıde ısın ılgınc tarafı sıteden betaya karakter transve ettım tek secılebılecek server Mekkatorque (EU) du ama lıstede bu server yok bı bılgısı olan varmı bu konuda oyunu ındırdık oyuna gıremyıoruz dedıgım gıbı us ındırdım dıyemı acaba ama sanmyıorum ya

listede o server yoksa senin beta invite gelmemiş olabilir veya yanlış clienti indirmiş olabilirsin önceki mesajlarda launcherın resmi var yok oda değil diyorsan blizz'le bağlantıya geçmen gerekebilir... bu arada blizz hani benim betam ???

• anladım sorunu cozdum ya gırdım oyunada kardesım enha yı sectık shamanım elementale donemıyorum yaw 2 gundur arıyorum bulamadım spec reset yokmu bu oyunda 30k manalı elementalmı olur :D
  • orgrimarda veya stormwindde yokmu ? garroshu bile koyduklarına göre bence vardır ya
  • Nihayet bu gün panda hesaba eklenmiş. North America US den indiriyor. Ama Updating Setup Files de takılıyor. İndirmede problemi nasıl aşarız?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.