Şimdi Ara

Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bana da gelmiş. Uçan adam sabri gibi oldum resmen

Edit: Panda bölgesi de amma kasıyo yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 19 Nisan 2012; 18:39:07 >
  • Banada gelmiş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İndiriyorum şimdi
  • blizz bizi duydu çok duygulandım
    sanırım beklemede olan 250bin beta invite'ı yaptılar hadi hayırlı uğurlu olsn cümleten
  • Banada geldi ama oyuna giremiyorum kullanıcı adı şifreyi giriyorum öle kalıyo, arkadasınkiyle deniyorum giriyor bide wow1 wow2 diye secenekler cıkıyo, bende öle bişe cıkmadı hesabıma giriyorum panda görünüyor. entresan.
  • benimkide aynı şekilde wow 1 wow 2 olarak gözüküyor hesapta wow1 ptr cata wow2 ptr mop olarak gözüküyor bi incele hangisi mop ise ona gir
  • Herşey güzelde karakter kopyalama işi yalan oldu ... Bakımda galiba şimdi onu beklicez, hevesim azda olsa kursağımda kaldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

blizz bizi duydu çok duygulandım
    sanırım beklemede olan 250bin beta invite'ı yaptılar hadi hayırlı uğurlu olsn cümleten

Oyunda lagdan bir şey yapılmıyor. Çok bug var.
  • şimdi hocam bir bu bi beta sürüm kısacası bug ların söylenip düzeltilmesi için açılan bir test serverı bug olması çok doğal eğer bug olmasaydı piyasaya sürerlerdi ikincisi oyunu tamamen indirmeden eğer oyuna girmeye çalışırsan lag olur çünkü oyunun datalarını sen oynarken indirmeye devam eder gördüğün en küçük birşeyi bile data olmadığı için internetten çeker dolayısıyla lag yapar kısacası daha bu beta sen en iyisi hiç girme çıkınca oynarsın nasılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

şimdi hocam bir bu bi beta sürüm kısacası bug ların söylenip düzeltilmesi için açılan bir test serverı bug olması çok doğal eğer bug olmasaydı piyasaya sürerlerdi ikincisi oyunu tamamen indirmeden eğer oyuna girmeye çalışırsan lag olur çünkü oyunun datalarını sen oynarken indirmeye devam eder gördüğün en küçük birşeyi bile data olmadığı için internetten çeker dolayısıyla lag yapar kısacası daha bu beta sen en iyisi hiç girme çıkınca oynarsın nasılsa

Oyunu tamamen yükledim. Yinede lag var 2 3 dk da bir oyundan atıyor. Hiç uğraşılacak gibi değil :)

• Lag var ya herkeste,genel bir problem o. 100ms altında birini görmedim,benim 200ms civarında. Normal zaten sırf panda başlangıç bölgesine bakınca anlaşılıyor
  • garip bendede 200+ms var ancak lag yok
  • Launcher bile uzak doğu oyunları gibi olmuş :( Hiç sevmiyorum öyle ya.. Oyun içeriğindede fazla olmaz umarım..
  • merak etme çubuklarla yemek yemiyorlar
  • ben çok severim uzakdoğu tarzını. o yüzden pandadan çok umutluyum :)
  • derken beta gelmiş mailime. üç günlük "long weekend" boyunca panda betalayacağım.
  • benim mailde bir şey yok.. ama panda kutusu account managementa eklenmiş.. aynı durumda olan varmı?
    annual passe 2-3 hafta önce kayıt oldum..
  • Tosunpasa cevap beklerken ben de birsey sorayim :)

Beta icin hangi realm onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Tosunpasa cevap beklerken ben de birsey sorayim :)

Beta icin hangi realm onerirsiniz?

karakterleri tek bir realme(EU) kopyalayabildiğimiz için orayı seçtim ben.0'dan 10'a kadar da monk oynadım.Pek sarmadı,çok renkli kusucaktım
  • Dişi panda şaman,üfff çok güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

derken beta gelmiş mailime. üç günlük "long weekend" boyunca panda betalayacağım.

Bende 'long weekend' boyunca Diablo 3 beta oynuycam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.