Şimdi Ara

Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün göndermişler suanda download ediyorum
  • Bana göndermemişler :( MoP beta başladğını öğrenince hemen gidip açtırdım hesabımı :D 4 gündür battle.net account managementte durup f5 e basıyorum durmadan ... Banada gönderin beta!!!!!!! bir de annual pass i olmayıp MoP beta ya giren var mı ?
  • yakın bir tarihte açılacağını hiç sanmıyorum belki mop çıkmadan 1 ay önce falan açarlar... şuanda çünkü tam bir closed beta gibi bir durum var inviteları kendileri yolluyorlar ve annual pass lara daha yollamayı bitirmediler bile.. 1milyondan fazla annual pass olduğu söyleniyor bu kadar kişiye yollayıp aynı adamları servera sığdırmak var birde closed betadan çıkıp herkeze açmak var bence o biraz yürek ister açılacağını da sanmıyorum
  • Arkadaşlar Panda olup da görevi yapmak için yüzlerce panda sürüsü içinde npc yi bulmak ömür törpüsü, bazen de imkansız.....
  • O değilde panda enine iride ;hala en devasa char worgen kaldı oyunda ne kadar büyük yapmıslar anasını satayım :)ü ama pandalar tatlı .Monk'un healer olayı genel olarak channeling gibi gözüküyor gözlemledigim kadarıyla , ilk 3-4 ay anormal op olacagı kesin. Baslangıc levellarında moblara tek wurup gecıyor chi et midir nedir onu da nasıl kullanmasını bıldıgınızde ne demek istedigimi anlayacaksınız ...

Onun dısında betada şu anda pet fightlar yok.
    Stormwind mage portalıyla gittiginiz odadan cıkarken ki portal ve elektrik kesintisi oldugu ıcın metro da calısmyor sw dan ıf ye kosan bir çok dusuk lvl gorebılırsınız metro hattında
    Talent dagılımları inanılmaz basitleştirilmiş ve sade olmuş karmaşık 3 5 15 gibi sistemlerle uğraşmayacagız artık.Casterlarda wand kaldırılmış şu an için ilerde ne olur bilinmez.Magelere geriye blink gibi matrix wari bir glyph eklenmiş:)
    Sonraaa Wurdugunuz damage ve healler virgülle gösteriliyor mesela 22,000 buna uyuz oldum mutlaka bir addonla değiştireceğim...
    86 lvl bölgesine gitmek isterseniz questler şu an için kapalı gitmenın tek yolu girebildiginiz tek 5 man instance'a girip orda wipe yiyip bölgenin spiritinden canlanıp questlere başlamak;level sınırı 86 gibi gozukuyor su anda maplere tıkladıgınız zaman karanlık daha üst bölgeler ama 86 olursanız x2 yeni 5 man instance'a daha girebiliyorsunuz.
    Girebildigim 5 man'e gelince oldukca güzel yapmıslar çin-japon-fung fu mimarisi etkin boss fightlar hareketli ve teknik gerektiriyor ama kesinlikle zor değil ama tank and spank ta değil,bence blizzard gene başarılı bir iş çıkarmış şimdi işteyim vaktim oldukça güncellemeye devam edeceğim kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colo -- 2 Nisan 2012; 11:37:36 >

• Panda henüz hesaba eklenmemiş ama Blizzarddaki teyzeler bana diablo 3 ve Panda reklamını mesaj yollamışlar e-postayla.
  • desene koklatmadan yollamıyorlar
  • Umarım şu pandaların 4.cü görevini bir şekilde düzenlerler yoksa oyun geldiğinde bir hafta sabahlarsınız 2 saniyelik görevi bitirmek için...
  • Bugun mailim'de beta inv vardı.Bi heyecanla indirdim set up dosyasını fakat bir türlü oyunu kurmuyor.Hata veriyor sürekl.Aynı şey başına gelen var mı? Nasıl halledebilirim acaba?
  • Bugün gelmiş sonunda beta inv
  • Az önce tekrar kontrol ettim hesabı hala gelen bişey yok.
  • Giren varsa bi resim paylaşsında görelim ya
  • bana hala daha göndermediler ancak size huzurlu bir panda resmi yollayabilirim (:

Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Bugun mailim'de beta inv vardı.Bi heyecanla indirdim set up dosyasını fakat bir türlü oyunu kurmuyor.Hata veriyor sürekl.Aynı şey başına gelen var mı? Nasıl halledebilirim acaba?

indirdiğin kurulum dosyasının ismini "World of Warcraft Beta Setup" yapıp dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZeratuL_

quote:

Bugun mailim'de beta inv vardı.Bi heyecanla indirdim set up dosyasını fakat bir türlü oyunu kurmuyor.Hata veriyor sürekl.Aynı şey başına gelen var mı? Nasıl halledebilirim acaba?

İsmi zaten aynı dediğin gibi.Blizzard siteden indirdim.Ama bir türlü kurmuyor oyunu. :(
  • quote:

quote:

quote:

İsmi zaten aynı dediğin gibi.Blizzard siteden indirdim.Ama bir türlü kurmuyor oyunu. :(

Antivirus kapatip dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

quote:

quote:

Antivirus kapatip dene

Anitvirüs de yokki makinada.Niye kurmuyor çözemedim sabahtan beri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

quote:

quote:

Antivirus kapatip dene

Anitvirüs de yokki makinada.Niye kurmuyor çözemedim sabahtan beri

Tamam işte sorun o, antivirüsü kur, ama devre dışı bırak.

• Sen aldığın uyarıyı bir söylesende ciddi ciddi yardım alabilsen, yoksa böyle primati yapmaya devam edersiniz oyun çıkana kadar.
  • Bana geldi, yanlız gerçekten çok iyi yapmışlar, atmosfer falan mükemmel. Herkesin denemesi lazım ^_^.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.