Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ilk bölümlerinde sanırım Chapter D, şu binanın tepesinden kaydığımız ve peşimizde helikopterin olduğu bölümün en sonuna kadar gidiyor asansöre biniyorum düğmeye basıyorum ancak loading oluyor ve tekrar ilk başladığım yere geri dönüyorum. Dün geceden beri en az 10 kere oynadım hep aynı şey oldu. İlk oynadığımda çanta bulmuştum aldım ancak diğerlerinde çantayı bulduğum yerde çanta yoktu. Nasıl geçebilirim? Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Oyunun ilk bölümlerinde sanırım Chapter D, şu binanın tepesinden kaydığımız ve peşimizde helikopterin olduğu bölümün en sonuna kadar gidiyor asansöre biniyorum düğmeye basıyorum ancak loading oluyor ve tekrar ilk başladığım yere geri dönüyorum. Dün geceden beri en az 10 kere oynadım hep aynı şey oldu. İlk oynadığımda çanta bulmuştum aldım ancak diğerlerinde çantayı bulduğum yerde çanta yoktu. Nasıl geçebilirim? Teşekkürler..

1.01 patch ini kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Oyunun ilk bölümlerinde sanırım Chapter D, şu binanın tepesinden kaydığımız ve peşimizde helikopterin olduğu bölümün en sonuna kadar gidiyor asansöre biniyorum düğmeye basıyorum ancak loading oluyor ve tekrar ilk başladığım yere geri dönüyorum. Dün geceden beri en az 10 kere oynadım hep aynı şey oldu. İlk oynadığımda çanta bulmuştum aldım ancak diğerlerinde çantayı bulduğum yerde çanta yoktu. Nasıl geçebilirim? Teşekkürler..

1.01 patch ini kur

Teşekkürler yükledim ancak activision code istiyor. Çözümü PM'lersen sevinirim.

• ne kodu ya kendi sitesinden patchi indir kur sonra crckı değiştirmen lazım yeni bitane bul sorun öyle düzelir...
  • arkadaşlar kimsede yokmu autorun yazıları?
  • Ya biyerde eli sopalı adam geliyo orayı nasıl geççem??
  • beyler oyunun çeşitli rip versiyonları var. indirdiğiniz en küçük boyutlu ve sorunsuz rip hangisi acaba? jpn team ripi küçük ama sorunlu oluyor genelde bu grubun ripleri.skulptura ripini göremedim açıkcası.
  • dayılar bu oyun güzel midir? %73.2 de şuan. arkadaş dedi adamlar geliyor kovalıyor kaçıyon falan. o karı kim japon mu? renkli renkli cancanlı bişeye benziyor. bir de raedon 9550 ile çalışır mı bu oyun?
  • ya beyler metrodayım adamlardan kaçtım baya bi ilerdelim karşıma pervaneler çıktı havalandırma gibi bişey ilerde bi tuş var orıya duvardan yürüyerek zıplayarak falan gidiyorum tuşa basınca pervaneler duruyor benim geçmem gereken pervanede baya uzakta terde ve onun için gene yukarı çıkmam lazım zaman tuttum 10 saniye de devreye giriyor verpave ama ben o pervaneye 11 saniye ulaşıyorum DD 1 saniye ile kaçıyorum hep pervane gene dönmeye başlıyo arasında geçemiyorum geçemediğim pervanede bu resimdeki siz nasıl geçtiniz acaba lütfen bi yardım edin baa :D

Resim

http://img15.imageshack.us/my.php?image=resim1adu.jpg

• Ya sopalı bi adam var nasıl geçecem onu????
  • pervaneyi durdurduktan sonra hızlıca pervanelerin olduğu duvardan ilerle bikaç denemeden sonra yetişirsin .sopalı adama gelince onla kavga edeceksin o seni aşağı atmadan sen onu düşüreceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

pervaneyi durdurduktan sonra hızlıca pervanelerin olduğu duvardan ilerle bikaç denemeden sonra yetişirsin .sopalı adama gelince onla kavga edeceksin o seni aşağı atmadan sen onu düşüreceksin...

İşte o nasıl olcak?
  • şaka gibi hee kırk yılda bir bi yardım itedik hiç kimse sagolsun şuraya o iki satır yazıyı yazmadı valla helal olsun
  • Eli sopalı adamı geçtim ama şimdide biyerde kaldım asansörden inince bi yere geliyom yukarı balkona çıkmam lazım nasıl atlıcam oraya uççam mı?
    Bi de polisleri öldürmedim direk kaçtım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 26 Nisan 2009; 19:01:15 >
  • takıldığınız bölümün nasıl geçileceğine dair youtube'da aratırsanız bölüm ismini

ordan video şeklinde izleyince rahatça geçebilirsiniz, mirror's edge chapter 7 gibi aratın birçok sonuç çıkıyor
  • diablo bende setup yok ondan yardım edemicem .tsfirtina sana gelince nasılı yok düğmeye bastın pervaneyi durdurdu hızlı hızlı pervanelerin olduğu duvarda yürü sonra2. pervaneye gideceksin bu işi hızlı yapman lazım geçilmicek bi bölüm değil
  • hala lazım arkadaşlar elinde setup olan arkadaşlar bi zahmet outorun belgesi içindeki yazıyı kopyalayı versin pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 27 Nisan 2009; 10:03:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

hala lazım arkadaşlar elinde setup olan arkadaşlar bi zahmet outorun belgesi içindeki yazıyı kopyalayı versin pls

arkadaşım bende team-jpn rip i war o yüzden autorun ı uymaz, ama sen setup klasörünün bir resmini koyabilrsen buraya yazarım autorun ı
  • tamam arkadaşım akşam ss koyarım
  • Ya birini kovalıyoz ya bi yerde tam balkon gibi bi yer var gemide oraya nasıl atlıyo o aynısını ben deniyom duvardan sonra balkona atlayamıyom??
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.