Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video anlatımlı güzel bir rehber buldum. Benim gibi bir kapı düğmesini görmekte zorlananlar için birebir.

http://www.mahalo.com/Mirrors_Edge_Walkthrough
  • arkadaşlar lütfen cvp verin

bu oyun hep çatılardamı geçiyor:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

Physx desteğini açtığımda oyun kitleniyor bir süre sonra 1.0.1 yaması yüklü.Sizdede böyle bir sorun oluyormu ?

aynen bende de öyle oluyor oysa kartım zaen nvidia =s
    Şaşırdım..

oyun un içindeki pyshx i kurun olmadı önerilen verisyon var arka sayfalarda vermişştim onu kurun

bu arada joypad le oynayan yokmu halen yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ocak 2009; 21:39:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: savasturko

arkadaşlar lütfen cvp verin

bu oyun hep çatılardamı geçiyor:D

4te3ü çatıda geçiyor. 4te1i de çatılarında koşuşturduğumuz binaların katlarında geçiyor.

yanlız oyun iyi güzel de, vistada dx10 kullanmak için özel bir şey yapılması gerekiyor mu ben onu merak ediyorum. çünkü ben hala oyun çıkmadan önce gösterilen videolardaki gibi görüntü alamıyorum en yüksek ayarlarda. videolarda binaların camları pırıl pırıl ayna gibiydi, benim oynadığımda pek öyle değil malesef, camlar mat ve üzerlerinde pek yansıma efekti yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

Physx desteğini açtığımda oyun kitleniyor bir süre sonra 1.0.1 yaması yüklü.Sizdede böyle bir sorun oluyormu ?

aynen bende de öyle oluyor oysa kartım zaen nvidia =s
    Şaşırdım..

oyun un içindeki pyshx i kurun olmadı önerilen verisyon var arka sayfalarda vermişştim onu kurun

bu arada joypad le oynayan yokmu halen yahu

9600 GT var ama aynı yine de oyundan da atıyor

• Chapter 4 ten SS ler

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Tayff yardım için sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 15 Ocak 2009; 23:09:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

Chapter 4 ten SS ler

Show advanced bölümündeki linki kullan Imageshack'te.Hemen altta oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: MaxCavalera

Arkadaşlar fix yaptıktan sonra 3. bölümü geçtim ama sesler gitti.Bunun çaresi var mı yoksa fixten sonra sesler gidiyor mu böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Bu soruna rastlayan oldu mu?
  • ben oyunu yeniden yükledim.. patch'i kurmadım gerekenleri yaptım sonra bir sorun olmadı.. şimdi gayet iyi oynuyorum
    herşey higthest 8xAAQ 1400x900 physx açık
    mükemmel görüntü
  • gamepad çözümünü bilen yok mu arkadaşlar ya ters çalışıyor analog
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

Video anlatımlı güzel bir rehber buldum. Benim gibi bir kapı düğmesini görmekte zorlananlar için birebir.

http://www.mahalo.com/Mirrors_Edge_Walkthrough

Yarbay olarak emrediyorum cocker efendi msne gel bir

• Buyrun Arkadaşlar Benim Makinadan Resimler.

Herşey Highest 1280*1024/16xQ AA/Vsync Açik/Physx off [Malum İlaç Bulamadim]/

Ve Nvidia kontrol panelden oyunun ayarlarindan 16xAF açtim ve çoklu örnekleme açıktır.İnanilmaz güzel optimizasyonu var oyunun FPS 63-40 Arasi oynuyor.Çok nadirden 25Fps oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 15 Ocak 2009; 23:31:22 >

• Ya bende de oyun bi süre sonra (yaklaşık 15dk ) oyundan atıyor. Hiç hoş olmadı, herşey full de grafikler baya baya güzel.

Bu arada physx açık ve 4870x2 ile ( Catalyst - AI kapalı ) 55- 60 fps arasında oynuyorum (aslında oynayamıyorum attığı için )

1.01 patchi ve physx in en son sürümünü yükledim. Ancak 1.01 ilacı bulamadığım için, 1.00 ilacı yapmak zorunda kaldım, acaba sorun bu mu ?
  • Bende de ikinci bölümde helikopterden kaçarken bi yerden kaydıktan sonra karşıya atlayıp biraz gidince takıldı Phsyx'ten midir acaba. Yamanın ilacı çıkana kadar phsyx kapalı oynayacaz heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Ya bende de oyun bi süre sonra (yaklaşık 15dk ) oyundan atıyor. Hiç hoş olmadı, herşey full de grafikler baya baya güzel.

Bu arada physx açık ve 4870x2 ile ( Catalyst - AI kapalı ) 55- 60 fps arasında oynuyorum (aslında oynayamıyorum attığı için )

1.01 patchi ve physx in en son sürümünü yükledim. Ancak 1.01 ilacı bulamadığım için, 1.00 ilacı yapmak zorunda kaldım, acaba sorun bu mu ?

Physx kapatmayi dene bi o yüzden oyundan atma olabilir.Physx grafik vermiyor bildiğim kadarıylan cam kırılma efekti baya güzel oluyor bayrak sallanmaları silah kıvılcımlari falan.Zaten oyunda o kadar cok çatışma yaşamiyorsun o yüzden kapatmani tavsiye ederim hemde fps artar ama sen bilirsin tabi ister kapat ister kapatma.

Bende 1.01 patchi yükledim ve yeni çikan malum şeyi uyguladim çalıştı Chapter 4 sorunsuz oynuyorum.

İyi oyunlar.

• 4. bölümde dama kapı olan yerden girince iri adamı geçemiyorum.Ne yaptı isem geçemedim.
    Ağır çekim modda falan bişeyler mi yapacam...YArdım lütfen
  • bu oyun bu gece benim rüyama giricek kaçarken acaip ter bastı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Ya bende de oyun bi süre sonra (yaklaşık 15dk ) oyundan atıyor. Hiç hoş olmadı, herşey full de grafikler baya baya güzel.

Physx kapatmayi dene bi o yüzden oyundan atma olabilir.Physx grafik vermiyor bildiğim kadarıylan cam kırılma efekti baya güzel oluyor bayrak sallanmaları silah kıvılcımlari falan.Zaten oyunda o kadar cok çatışma yaşamiyorsun o yüzden kapatmani tavsiye ederim hemde fps artar ama sen bilirsin tabi ister kapat ister kapatma.

Bende 1.01 patchi yükledim ve yeni çikan malum şeyi uyguladim çalıştı Chapter 4 sorunsuz oynuyorum.

İyi oyunlar.

Evet physx kapatınca sorun düzeldi , teşekkür ederim Artık atmıyor oyundan, ayrıca yinede bayraklar filan var, yada inşaat larda çevreye zarar vermesin diye konulan şu mavi brandalar filan yine var yine sallanıyorlar ama physx açık olduğu kadar ki değil. Az sallanıyolar ama olsun yine ben öle aman aman bir fark göremedim. Bu arada fps değişmedi physx kapattıktan sonra. Artmadı da azalmadıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 16 Ocak 2009; 0:07:11 >

• 2 saat kadar oynadım..

takılma olayı bende de oluyor.. 8800 gt var. takılınca esc ye basıp, biraz bekleyince tekrar başlıyor oyun.

1.01 ilacı çıkana kadar physx olmadan oynayacağız galiba...

ayrıca sesler çok kafa şişirici.. ses seviyesini ne kadar düşürsemde hep aynı kalıyor sesler nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

2 saat kadar oynadım..

takılma olayı bende de oluyor.. 8800 gt var. takılınca esc ye basıp, biraz bekleyince tekrar başlıyor oyun.

1.01 ilacı çıkana kadar physx olmadan oynayacağız galiba...

ayrıca sesler çok kafa şişirici.. ses seviyesini ne kadar düşürsemde hep aynı kalıyor sesler nedense

Sende yine takılıyormuş, bende direk windowsa atıyor

Sanırım bizim sorun ilactan değil, yeni patch kurtarır physx olayını.

GTA4 e yama bekliyorum, buna yama beklicem, hayatım oyunlara yama beklemekle geçiyor valla, ne bu bee...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.