Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, 1.0 kraker, 1.1 yamasında sorun çıkarıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Beyler, 1.0 kraker, 1.1 yamasında sorun çıkarıyor mu?

kraker ne ya

son çıkan fixi yükleyince bende çalıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

İsmi Jannica

http://pixelatedgirl.com/

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archvile
    kraker ne ya

Gül bakalım gül!
    O kullandığın kelimelerden dolayı dilim o kadar çok yandı ki mecburen kullanmak zorunda kalıyorum, zevkimden ya da bilmediğimden değil
  • quote:

quote:

kraker ne ya

Gül bakalım gül!
    O kullandığın kelimelerden dolayı dilim o kadar çok yandı ki mecburen kullanmak zorunda kalıyorum, zevkimden ya da bilmediğimden değil

biliyorum hocam zaten yaratıcılığın sınırları zorlanıyo forumda alternatif c rack kelimeleri için

• ETİ KRAKS nasıl

Hem peynirlisi de var
  • bir yerde takıldım böyle yerin altına giden büyük bir tünel var indim tekrar çıktım askerler var ama napcağımı anlaymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stargate_0404

4. bölümde dama kapı olan yerden girince iri adamı geçemiyorum.Ne yaptı isem geçemedim.
    Ağır çekim modda falan bişeyler mi yapacam...YArdım lütfen

Adam tam sana vururken sağ mouse tuşuna bas.
  • quote:

biliyorum hocam zaten yaratıcılığın sınırları zorlanıyo forumda alternatif c rack kelimeleri için

Kullanılan kelimeye değilde kişiye karşı hakaret olarak almıştım, yanlış düşünmüşüm.
    Doğru gerçekten de çok komik kelimeler türedi bu ara
  •  Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
     Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
     Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

• Oyunun optimizasyonu Unreal Tournament 3 den bile daha iyi, şaşırdım doğrusu, 1280x1024 aa off, highest ayarlarda 30-40 fps alıyorum
  • 4. bölümün başlarındayım. Başlayınca bırakılmıyor açıkçası. Yeni yama ile HD 4850'de hala Phsyx anlamsızca kasıyor. Nedir yani birkaç dalgalanma efekti için Physx mi gerekli, EA'nın tüm oyunları gibi Nvidia ayrımcılığı bunda da hissediliyor. Hayır yani kapatınca Physx'i öyle ahım şahım bir efekt kaybolmadı. Gayet memnunum şu anki haliyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

4. bölümün başlarındayım. Başlayınca bırakılmıyor açıkçası. Yeni yama ile HD 4850'de hala Phsyx anlamsızca kasıyor. Nedir yani birkaç dalgalanma efekti için Physx mi gerekli, EA'nın tüm oyunları gibi Nvidia ayrımcılığı bunda da hissediliyor. Hayır yani kapatınca Physx'i öyle ahım şahım bir efekt kaybolmadı. Gayet memnunum şu anki haliyle.

Hocam 2 tane çarşaf felam dalgalanıyo bazı iç mekanlarda sanırım, birde cam kırılmaları daha gerçekçi oluyor herhalde. Youtube da aratırsan daha detaylı görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 16 Ocak 2009; 2:29:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

4. bölümün başlarındayım. Başlayınca bırakılmıyor açıkçası. Yeni yama ile HD 4850'de hala Phsyx anlamsızca kasıyor. Nedir yani birkaç dalgalanma efekti için Physx mi gerekli, EA'nın tüm oyunları gibi Nvidia ayrımcılığı bunda da hissediliyor. Hayır yani kapatınca Physx'i öyle ahım şahım bir efekt kaybolmadı. Gayet memnunum şu anki haliyle.

Hocam 2 tane çarşaf felam dalgalanıyo bazı iç mekanlarda sanırım, birde cam kırılmaları daha gerçekçi oluyor herhalde. Youtube da aratırsan daha detaylı görebilirsin.

Şu ana kadar bu konuyla ilgili tek bir video seyretmiştim. Bazı şeyler eksiliyor Phsyx'i kapatınca. Mesela iç mekan asılı duran şerit bayraklar gibi. Cam kırılmalarında ise bariz bir fark göremedim. Ancak oyun kalitesini etkileyecek derecede değil olan eksiklikler. Demek istediğim neden özellikle Nvidia teknolojisi kullanılmış onu merak ediyorum. Crysis'de de çok gerçekçi fizik motoru vardı ancak onda saçma sapan "bunda physx var o yüzden yırtılma animasyonu gerçekçi olsun, bunda yok o yüzden daha düşük fps versin ki zaten rakip firmanın ekran kartı" gibi bir ayrım yapmıyordu. Nvidia destekli olmasına rağmen kendi fizik motorunu kullanarak fizik hesaplamaları yapıyordu. Zaten yeni çıkan oyunların neredeyse hepsi Nvidia destekli, bu gidişle Physx denen naneyi diğer oyunlara da sokmayı başarır. Konu çok dağılmasın ama EA ve Nvidia'ya benden ancak . Sırf bu yüzden oyunu orijinal almayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 16 Ocak 2009; 2:59:37 >

• quote:

quote:

kraker ne ya

Gül bakalım gül!

Olm daha hala Stalker Clear Sky'da yediğin banların derdinimi yakınıyorsun millete

Clear Skydan sonra acaba bu oyunamı başlasam yoksa Fallout 3'emi başlasam karar veremedim. Bi yardımcı olun arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: NickMaster
    Olm daha hala Stalker Clear Sky'da yediğin banların derdinimi yakınıyorsun millete

quote:

Clear Skydan sonra acaba bu oyunamı başlasam yoksa Fallout 3'emi başlasam karar veremedim. Bi yardımcı olun arkadaşlar

Başlamazsan büyük hata yaparsın, söyleyeyim, oyuna aşık oldum resmen

Bu arada beyler, 4. bölümde kaldık, oyun yavaşlıyor
    Çıkan düzeltme krakerini yapamıyorum, oyuna girerken hata veriyor

• reloaded 1.01 update inin çıkarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan
    reloaded 1.01 update inin çıkarmış

Vallaha mı?!
    Şimdi çok şugar oldu ya, teşekkürler bilgi için

EDIT:
    Evet buldum çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 16 Ocak 2009; 5:04:41 >
  • Ben oyunu daha almadım.Yarın alayım bakayım.Oyunu yükledikten sonra başka abuk sabuk bir program yüklemek gerekiyor mu oyunu çalıştırmak için?
  • @angaraeski,
    Yok gerekmiyor
    Oyun dehşet bir şey arkadaşlar ya, chapter 4'e (Ropeburn) gelin metro sahnesi var, 10 numara olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 16 Ocak 2009; 7:13:51 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.