Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evohan

reloaded 1.01 update inin çıkarmış

evet çıkmış... umarım donmalar gider bunla.. akşama deniyeceğim

ayrıca PhysX kullananlar, oyunla geleni mi kullanıyorsunuz yoksa yeni çıkan "NVidia PhysX 9.09.0010" mi kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 16 Ocak 2009; 8:54:41 >
  • Türkçe altyazısıda geliyor arkadaşlar.
    Divxplanet ten doctor_jivago yarına bitirmeyi hedefliyor...
    Bir oyun daha türkçe altyazı kazanıyor.Kısa mısa türkçe altyazı olsunda....
  • Kardeş divxplanet'teki mirrors edge başlığını görüntüleyemiyorum üyelik istiyor. Sen bu arkadaş Türkçe'ye çevirdiği zaman burda neler yapmamız gerekiyo bunları aktarıp, türkçe eklenti dosyasını bizlerle paylaşırmısın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

bir yerde takıldım böyle yerin altına giden büyük bir tünel var indim tekrar çıktım askerler var ama napcağımı anlaymadım

varmı bilen
  • quote:

quote:

bir yerde takıldım böyle yerin altına giden büyük bir tünel var indim tekrar çıktım askerler var ama napcağımı anlaymadım

varmı bilen

Kaçıncı bölümde geçiyor bu?
  • ben steam den satın aldım oyunu bakalım nasılmış oyun merak ediyorum bu arada unreal 3 motoru kullanılmıyor diye biliyorum bu oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

quote:

varmı bilen

ilk bölümlerin birindedir konteynırlar falan var etrafta sonra aşağıya inen büsbüyük derin tünel var
  • Gördüğüm en güzel grafik motorlarından biri.Artık birazda bu motorun üzerinde çalışsalar çok deli oyunlar çıkar ortaya tabi bu oyun kadar optimizasyonu iyi olucak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

quote:

varmı bilen

ilk bölümlerin birindedir konteynırlar falan var etrafta sonra aşağıya inen büsbüyük derin tünel var

Biraz dolaş etrafı kırmızı kapı görüceksin ordan gidersin ama önemli olan onu bulmak bende hatırlamıyorum tam yerini.

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

Türkçe altyazısıda geliyor arkadaşlar.
    Divxplanet ten doctor_jivago yarına bitirmeyi hedefliyor...
    Bir oyun daha türkçe altyazı kazanıyor.Kısa mısa türkçe altyazı olsunda....

Doc'un yapması ayrıca hoşuma gitti, çevrilen en iyi oyunlardan olacağına şüphem yok emin ellerde Ben mümkün olduğunca benden önce davranan olmazsa çeviriyi memnuniyetle paylaşırım.
  • güzel oyun ama abartılacak bi tarafı da yok diyorum
  • Beyler bu oyun nasıl bir şey ya ben anlayamadım bir türlü. Henüz kurmadım oyunu daha. Burda ki ss lerden yorumlamaya çalışıyorum. Aksiyon mu adventure mı çözemedim? Napıyoruz paso çatılardan mı atlıyoruz?
  • yama ile ben o yavaşlayan bölümü geçti bir sorun yok yani.... pshyx de açık

- diğer taraftan türkçe yama nın yapımını nerden takip etcez bende yamayaı beklemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Beyler bu oyun nasıl bir şey ya ben anlayamadım bir türlü. Henüz kurmadım oyunu daha. Burda ki ss lerden yorumlamaya çalışıyorum. Aksiyon mu adventure mı çözemedim? Napıyoruz paso çatılardan mı atlıyoruz?

Daha çok adventure gibi aksiyon az genelde kaçıyorsun. Renkler çok güzel ama bazı yerlerde gözünüzü çok alıyor. Bu yüzden kontrastı düşürdüm daha iyi oldu.

Birde arkadaşlar ne tarafa gidicem diye düşünmeyin sol alt tuşuna basarsanız ne tarafa gitmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Faith o tarafa dönüyor.
  • dün sabah 2 saat oynadım,dün akşam 3 saat oynadım,az önce açtım,5 dk da bitti. still alive şarkısı oyunun sonunda çalıyor.

ne çabuk bitti bu meret ya
  • 1.01 den sonra oyundan atmadı 3. bölümün yarısına kadar geldim. Ama kısa sürüyomuş oyun o kötü işte. Bitirdikten sonra zamana karşı yapılır bi kez daha belki ama ondan sonra napcaz Bir de orijinal alsaydık para çöpe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Beyler bu oyun nasıl bir şey ya ben anlayamadım bir türlü. Henüz kurmadım oyunu daha. Burda ki ss lerden yorumlamaya çalışıyorum. Aksiyon mu adventure mı çözemedim? Napıyoruz paso çatılardan mı atlıyoruz?

Daha çok adventure gibi aksiyon az genelde kaçıyorsun. Renkler çok güzel ama bazı yerlerde gözünüzü çok alıyor. Bu yüzden kontrastı düşürdüm daha iyi oldu.

Birde arkadaşlar ne tarafa gidicem diye düşünmeyin sol alt tuşuna basarsanız ne tarafa gitmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Faith o tarafa dönüyor.

yapma arkadaşım ne adventureı, adventure oyunu görmedik sanki bu oyun bildiğin platform oyunudur, klasik 2d platformlardan tek farkı 3d olması ve first person olarak oynamamız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Erai

quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Ya bende de oyun bi süre sonra (yaklaşık 15dk ) oyundan atıyor. Hiç hoş olmadı, herşey full de grafikler baya baya güzel.

Bu arada physx açık ve 4870x2 ile ( Catalyst - AI kapalı ) 55- 60 fps arasında oynuyorum (aslında oynayamıyorum attığı için )

1.01 patchi ve physx in en son sürümünü yükledim. Ancak 1.01 ilacı bulamadığım için, 1.00 ilacı yapmak zorunda kaldım, acaba sorun bu mu ?

Physx kapatmayi dene bi o yüzden oyundan atma olabilir.Physx grafik vermiyor bildiğim kadarıylan cam kırılma efekti baya güzel oluyor bayrak sallanmaları silah kıvılcımlari falan.Zaten oyunda o kadar cok çatışma yaşamiyorsun o yüzden kapatmani tavsiye ederim hemde fps artar ama sen bilirsin tabi ister kapat ister kapatma.

Bende 1.01 patchi yükledim ve yeni çikan malum şeyi uyguladim çalıştı Chapter 4 sorunsuz oynuyorum.

İyi oyunlar.

Evet physx kapatınca sorun düzeldi , teşekkür ederim Artık atmıyor oyundan, ayrıca yinede bayraklar filan var, yada inşaat larda çevreye zarar vermesin diye konulan şu mavi brandalar filan yine var yine sallanıyorlar ama physx açık olduğu kadar ki değil. Az sallanıyolar ama olsun yine ben öle aman aman bir fark göremedim. Bu arada fps değişmedi physx kapattıktan sonra. Artmadı da azalmadıda

Rica ederim dostum takma kafana physx kapat ve oyna keyfine bak.

İyi oyunlar sana.

• Adamı fazla mı dövdüm ne

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Adamı fazla mı dövdüm ne

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

zuhahhaa

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.