Şimdi Ara

Miras kaldı 130 bin TL ye kadar bütçe var. Araba almak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O parayı arabaya gömmek bana göre akılsızlık olur.
    Edit: Ailenin ya da senin gelirin 10k yı geçmiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 1 Haziran 2016; 21:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk insan mantigi iste eldeki parayi sacacak hemen arkadas yasin 22 uni ogrencisisin neyine araba koy kenara o parayi ilerde imkanin olunca alirsin neden bu hemen eldeki parayi elden cikarip mal alma istegi hemde alir almaz %30 deger kaybedecek bir mal araba

intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gencin mesajini yeni gördüm 130 bin 10 da biriymiş hatta mirasin

Orijinalden alıntı: Efective

Yani hem konuyu okumuyorsunuz tamamen, üstüne birde bomboş kin dolu bir yorum. Adam doğru mu söylüyor bilmiyorum ama büyük miktar bir para kalmış ve evini yatırımını vs. yaptığını söylemiş daha ne yapsın tabiki araba alıcak. Banada o kadar miras kalsa bende 150 binlik araba alırım zaten yatırımı yapmışım.

Hani nerede ilk mesajda evim yatım katım var yazıyor ?

Diğer mesajları tek tek okuyacak değilim ilk mesaja yazacaksınız sorunuz varsa

Dedeniz babanız da sizin gibi düşünüyorsa size o miras kalmaz boşverin siz çalışmaya devam ben de öyle yani ama bana miras kalsaydı araba maraba almazdım.

22 yaşında insan mezun olacak iş kuracak veya bir yerde çalışacak ama 150 binlik arabaya ihtiyacı var mı ? Yok .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • vayyyy gardaşıımmm.ben kirsehirdeki akraban.yarın istanbula geliyorum.beni esenler kafa kesenler terminalinden yarın alırmısın.görüsürüz...
  • Arkadaş 6 tane ev almış zaten. Birde araba soruyor. Hâlâ araba alma ev al diyenler var. Herkesin aldığını alma subaru al, güvenle bin. Spor olsun dersen brz, kullanışlı dersen levorg, yerden yüksek dersen xv ve forester bak.

• Merhaba. Komşu ilçe Anamur'dan selam. Jip tipi istiyorsan sıfır full Hyundai Tucson T-Gdi 177 hp elite plus alabilirsin. Ortalama 120 bin TL. Ama 2. el araba dersen 3.20i ED M-Sport full 2014-2015 model alabilirsin. Ortalama 130 bin civarı zaten.

PSN: anamurcat33

• Csb

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

O mirasi gram arttiramazsin sen

Yesilcam yildizlari gibi sokaklarda falan yatarsin demedi deme

Boş boş yorum yapıyorsunuz arkadaşım ya

Orijinalden alıntı: Slech07

Öncelikle araba konusunda hiç bir bilgim yok yaşım 22 üniversite okuyorum. Okula gidip gelmek için hafta sonları şehir dışı gezmek için kullanıcam. 130 bin tl bütçe var. Şu ana kadar sadece 1 araba kullandım halada onu kullanıyorum ford fusion 1.4 70hp dizel . Ford fusion altı yüksek olduğu jip almayı düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler

bütün bütçeyi kullanmamanızı kenara bişeyler ayırmanızı tavsiye ederim alacağınız araç biraz öğrenci işi olmalı yakıtı uygun bakım masrafları uygun olmalı hemde yüksek paralar veriliyorsa kalitesi ortada olan bir araç olmalı size şöyle bişey tavsiye ederim;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-teknik-oto-balikesir-2015-model-bmw-116d-joy-299702587/detay

• 70hpden 160-170 hplere ziplama direk, otomobil genelde konun acilir ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda ki mantığa bak cc al bmw al kız düşürt.Afedersin de bmw olduktan sonra dedem bile kız düşürür.
    Allahım sen parayı çok verip azdırma az verip kimseye düşürtme rabbim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sonuna kadar haklısınız ama işin içine yürütme maliyetleri girince bahsettiğiniz araçları elemesi gerekli. en uygun olanı tek kişi kullanacak zaten 1.16d ed 2015 üstü. hem cebine parası kalacak hem yakıt tüketimi piyasada minimum yakan araçlardan. yoksa en mantıklı alabileceği 3.16i ed ama alması kolay ama yürütme maliyetleri girince iş değişiyor. çünkü arkadaş daha öğrenci aylık sabit maaşı yok.
  • Arkasına da "Alın teri değil miras yazarsınız", bir farkınız olur
  • 130 degil de 160 falan yapabilirsen 3.20i ED 40.yil paketi al derim. Bu arac ilerde degere binicek diye dusunuyorum. 130 bin dersen ve biraz yuksek bisey istiyosan mazda cx3 al 30 bin lirayla yurtdisi tatili yaparsin.

Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.