Şimdi Ara

Miras kaldı 130 bin TL ye kadar bütçe var. Araba almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle araba konusunda hiç bir bilgim yok yaşım 22 üniversite okuyorum. Okula gidip gelmek için hafta sonları şehir dışı gezmek için kullanıcam. 130 bin tl bütçe var. Şu ana kadar sadece 1 araba kullandım halada onu kullanıyorum ford fusion 1.4 70hp dizel . Ford fusion altı yüksek olduğu jip almayı düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler

• Passat al ver 130 lira

2 sene kullanır 129 bine satarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El az km'de Mercedes gla bakabilirisiniz.

• Araba konusunda hiç bilgi yok, yaş 22, şu ana kasar 1 tane araba sürülmüş ve 130 binlik araç tavsiyesi. İyi cesaret valla.

• 90a a3 sedan şeker beyazı dizel otomatik al geç miss. Kalan parayı değerlendir.

• o paraya alacağın jip honda crv- nissan xtrail olabilir, onun dışında pek seçeneği yok ayağı yere basan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam ev alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence gerek yok o kadar parayı arabaya gömmeye. 56-60 Bin Liraya Leon FR al çok istiyorsan, gerisiyle arsa al. Şimdiden ileriye dönük adımları atmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 1 Haziran 2016; 17:26:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev al kiraya ver araba al

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    130bin liraya istanbulda ahir vermezler ahir.

• VW CC al bi tane 120 civarina 10 bin lirada benzin parası olur. Üniversitede herkes verir

Sınav zamanı notları

• 130 bin TL mirasın 10 da biri o yüzden o kadar para ayırdım zaten gayri menkule yatırım yaptım geri kalanını o yüzden illaki jip olacak diye değil sadece görüşleri merak ediyorum
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaş alanyada oturuyor, yani profilinde öyle yazıyor. Peşinatlı biyere yazılarak aydan aya ödeyebilir. Geri kalanını mezun olunca halledebilir. İleriye dönük mükemmel bir yatırım olur. Ayd 750 lira ( en az )civarı para az para mı ?

• Slech07 kullanıcısına yanıt
    Ha 10 da 1 i falansa hiç düşünme hocam. Ben olsam honda crv bakardım

• Yeni sportage 1.6 turbo gt-line prestige

• 20 yaşında jip nedir dostum. Maddiyat iyiyse yapıştır bi hothatch bak keyfine ateşli ateşli.

• Subaru Levorg
  • Gercekten büyük şans böyle bir mirasın kalması. Ben olsam Type-R alırım ama fazla arabadan anlamıyorum demişsiniz o zaman yeni Sportage'e bir bakın derim araç iç mekan kalitesi olarak cok başarılı, dış tasarım göreceli ama sportif duruyor araç. Gence en uygun bu bütçedeki SUV'lerden biri bence.

• Bence değerlendir parayi :) al 40 liralik araba geç

• Slech07 kullanıcısına yanıt
    genç adamsın git gırtlak dolu leon fr al keyfine bak.araba çok sportif duruyor.üniversitede dikkatte çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 1 Haziran 2016; 20:09:04 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.