Bildirim
mini sürüm neden kapatılıyor.??
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de mini sürümün kapatılmasını istemiyorum. Yıllardır kullanırım. Son derece sade ve kullanımı kolay. Okuması, yazması gayet iyi ve yeterli. Neden kapanıyor anlamış değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben de uygulama kurmak istemiyorum. Mini kalsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Şuraya genel konu açtım ve ilgilileri etiketledim. Burada yoğunlaşıp taleplerimizi iletirsek daha makul olabilir:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162703040
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Reklam yook kardesimm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Reklamsız çok sade göz yormayan bir tasarımı var cidden çok kötü hissettim kapatılacağını öğrenince. Uygulamaya normal Web mobil sürümüne yıllardır asla alışamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
PARA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
acaba bir Firefox/Chrome plugin'i yazıp mini sürüme benzer kullanıma devam edebilir miyiz diye düşünüyorum
ekşiciler de yapmıştı, eski temayı bu şekilde kullanmaya devam etmişlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Aralık 2025; 16:34:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilde Firefox dan giriyorum. Olursa çok sevinirim
Uygulama sevmiyorum, web daha iyi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk defa tüm imla ve noktalama kurallarına uyarak tam anlamıyla doğru ve düzgün ve okunabilir bir mesaj yazdığını gördüm, yalnız cümle sonunda bir nokta eskük kalmış.
_____________________________ -
Eksi Butonu V2
Saniyede 1 milyon tane reklam gösteremedikleri için.
Bazen site çöküyordu. Tablet.donanimhabere giriyorduk. O da yok artık.
_____________________________ Dikkat: Bu forumda mesajlarınız yetkilerini kötüye kullanan bir yetkili tarafından bildirimsiz olarak silinebilir. -
Normalde cok hızlı yazıyorum. Bir de bi androidden bi iostan yani bi ingilizce bi türkçe klavye çok yanlıs yazmama sebep oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Elinden Iphone 17 ProMax 1 TeraByte Cosmic Orange'ı düşürmeyen bol ve yoğun edeleli vücuda sahap bir herüfün web versiyonunu sevmesi şaşurttu...
_____________________________ -
Admin kaldırma şu mini sürümü
Bi efsanenin sonu,pcde bile mini surum kullaniyordum.
Eski ve tek çekirdekli XP bilgisayarlar için adeta kurtarıcı konumundaydı. Büyük bir hata ve olumsuzluk forum tarihi adına hiç şüphesiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Aralık 2025; 23:30:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sade ve yormuyordu cogunluk bundan tercih ediyodur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Saniyede 1 milyon tane reklam gösteremedikleri için.
|
|
Ben de mini sürümün kapatılmasını istemiyorum. Yıllardır kullanırım. Son derece sade ve kullanımı kolay. Okuması, yazması gayet iyi ve yeterli. Neden kapanıyor anlamış değilim.
|
|
Şuraya genel konu açtım ve ilgilileri etiketledim. Burada yoğunlaşıp taleplerimizi iletirsek daha makul olabilir:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162703040 |
|
Reklam yook kardesimm
|
Benzer içerikler
- komik hikayeler
- balık neden ters yüzer
- konulu film ne demek
- türk onlyfans
- kacak elektrik nasıl baglanir
- para sayma makinesi bim
- deprem ağı izleniyor ne demek
- p**** video
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt