Şimdi Ara

Mini onarım - Auto King nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette çok sayıda olumsuz yorum okudum (eskisinden daha kötü hale getirdikleri gibi şeyler). Kendim bir kere birkaç küçük yerin boyanması için gittiğimde çok ileri bir tarihe randevu vermişlerdi, üstüne araba 4 gün orada kalacaktı, olumsuz yorumları ve auto king’in yerinin uzaklığını da düşünüp randevu almamıştım. Şimdi ön tamponda bir yere plastik kaynağı ve onarım yapılması lazım, tekrar değerlendiriyorum. Sanayide kaynakçı ve onarım yapacak usta tanıdığım da var, ama maliyetsiz halletme düşüncesi de iyi geliyor. Mini onarımla, auto king ile ilgili deneyim ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salı gidicem yazarım sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım ufak tefek yerlerı rotus yapmak yerıne komlpe boyayayım dıye ısrar ettı baska turlu olmaz dıyor ustası

kendı bıldıgını okuyan bı yer ince düz çizikler var sadece araçta rötüşla cozulucekken cızık olmayan kısmın bıle boyasını sılıp atıcam zımparayla genel olarak boyuyucagım dıyor

• Ben genel anlamda memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaskodan faydalanacaksan yapacakları varsada yapmazlar. Kasko şirketleri sırf müşteriye şirin gelsin diye mini onarım paketi ekliyor. Ama iş uygulamaya gelince, uygulama yapacak firma yan çiziyor. Mini onarım olmaz bilmem ne, birsürü bahane uyduruyolar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mini hasarı falan unut. Kasko şirketlerinden az para aldıklarından mıdır nedir kesinlikle yanaşmıyorlar. Tamamen göstermelik, bir bahane bulup boyatmaya yönlendiriyorlar.

• Herkese teşekkürler, sanayide yaptırdım.

• auto king e çok gittim, eğer tanıdık bir ustabaşı yada müdür vs yoksa pek iyi işçilikleri yok diyebilirim. Baştan savma çalışıyorlar. tek esprisi fatura ve garanti olması.

• Bu tamamen gidilen autoking şubesine bağlı. Kimisinin ustası iyidir kimisinin kötü. Usta iyi ise yapılan iş de iyi çıkar.

• Mini onarım - Auto King nasıldır?

Dediğim gibi yazicam demiştim yanlışlıkla geri görüş kamerasıni boyamışlar nasıl bir malliksa şuan onu temizlemelerini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı düşük olduğu için artık mini onarım klozlarından çıkmaya başladılar. Fon tarafından satın alındığı için kar marjını yükseltmeye çalışıyorlar. Ucuz etin yahnisi hesabı.. Çok ufak tefek birşey yoksa bedava diye bulaşmayın derim.

• @emekkk geçmiş olsun.

Kaskoda mini onarım otomatik olarak mı geliyor, yoksa opsiyonel mi? Opsiyonel ise bir dahakinde koymamalarını isteyeceğim, boşa verilen para.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.