Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir merak ettiğim bir şeyi sizlerle konuşup tartışmak istiyorum.
Daha önce hiç milli takım forması aldınız mı ? (Orijinal) Yada şuan milli takım formanız bulunmakta mı ?
Çevremde ki 10 insandan 1 tanesinde bile zor rastladım formaya.Şahsen bende de yokNedense ihtiyaç hissetmedim bu güne kadar.Aksine taraftarı olduğumun takımın formaları bulunmakta milli takım formam yok.En kısa sürede almayı planlamaktayım.
Orijinal olması neden bu kadar önemli ki ? Şahsen bende iki şekilde de yok ama orijinal kısmını neden boldladığını anlayamadım
Bende de yok ama çarşamba günkü maça kırmızı tshirtle gideceğim. Herhalde herkesin kırmızı olmasa da beyaz tshirti vardır.
turkuaz yada siyah çıkmadıkça almayı düşünmüyorum.hoş almayı düşünsem bile bir nerde satılır hiç bilmiyorum.şu euro 2008 deki turkuaz forma biraz daha iyi tasarlansaydı alırdım valla.
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
turkuaz yada siyah çıkmadıkça almayı düşünmüyorum.hoş almayı düşünsem bile bir nerde satılır hiç bilmiyorum.şu euro 2008 deki turkuaz forma biraz daha iyi tasarlansaydı alırdım valla.
Tüm Nike mağazalarında var. Farklı farklı 10-12 Nike mağazasına girmişimdir Eskişehir ve Ankara'da ( Arsenal poları ararken böyle oluyor insan. ) hepsinde de vardı.
35 TL falan orijinal forma, öyle çok pahalı bir şey de değil. 35 TL değilse bile hatırladığım kadarıyla 50'yi geçmiyordu.
Bizim millet maça gs fb bjk gibi formalarla gidiyorlar maça.
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
Tüm Nike mağazalarında var. Farklı farklı 10-12 Nike mağazasına girmişimdir Eskişehir ve Ankara'da ( Arsenal poları ararken böyle oluyor insan. ) hepsinde de vardı.
35 TL falan orijinal forma, öyle çok pahalı bir şey de değil. 35 TL değilse bile hatırladığım kadarıyla 50'yi geçmiyordu.
Hocam 35i bırak 70 olsa alacam hemen.
99TL Türkiye Milli takımı forması. 60-70 TL civarında da taraftar forması var. E haliyle bu durumda senedeki bir forma hakkımı Fenerbahçe'den yana kullandım. Zor yani 100TL vermem ikinci formaya da. 70 olsa alırdım
Hocam 35i bırak 70 olsa alacam hemen.
99TL Türkiye Milli takımı forması. 60-70 TL civarında da taraftar forması var. E haliyle bu durumda senedeki bir forma hakkımı Fenerbahçe'den yana kullandım. Zor yani 100TL vermem ikinci formaya da. 70 olsa alırdım
O zaman benim baktığım taraftardır. Almayı hiç düşünmediğim için taraftar mı maç mı bakmamıştım. Sanki 2 sezon önce görmüştüm bizim formaları, 35 TL yazıyordu. Ciddi ciddi düşünmüştüm almayı. Neyse sen öyle diyorsan, öyledir.
99 senesinden var. Şimdiki formaya benziyor beyaz göğüs kısmı şeritli. Para verip almamıştım tabi o zamanlar 20 Kg'lık deterjanların içinden farklı farklı ürünler çıkıyordu ütü vs. Forma verilen ay almıştık o vesileyle milli takım formam var ama neredeyse hiç giymedim.
Milli takım için her sene almanıza gerek yok zaten forma. Bir kere al ömür boyu kullan.
var şu total'ın verdiği forma var yaklaşık 9 10 senelik.Bir tanede 2008 deki formadan var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme