Şimdi Ara

Milli Takım 2014 DK Elemeleri İnceleme-Analiz Suçlu kim? Avcı mı yoksa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boş vakit buldukça bazı konularda incelemeler yapıyorum. Onlardan birisini daha hoş geldiniz.

    Daha önceki incelemem:http://forum.donanimhaber.com/m_81703396/f_//tm.htm#81703396

    Neden kaybettik?

    Öncelikle kendimize yanlış hedef koyduk. Grup 1.si olacağız dedik hollanda deplasmanında çakıldık(normal bir skor çok üzülmeye gerek yoktu aslında) Bu bizde büyük hayal kırıklığı yaşattı ve diğer maçlara motive olamadık.

    Çöküş başlıyor.

    Tam da Alexin Türkiyeye veda ettiği gündü. Bundan dolayıydı heralde kimse maça ısınamadı. Halbuki gruptaki belki de en kritik maça çıkıyorduk. Kadıköyde tribünler de çok dolu değildi aslında.

    Türkiye-Romanya.

    2 takımın da pek etkili olamadığı bir maçtı. Ta ki 45. dkda VOLKANdan bir hediye geldi stancuya. 1-0 üstünlüğü bulan rumenler demoralize olmuş takımımız karşısında skoru korumayı bildi.

    Dibe vurduk!

    Macaristan-Türkiye.

    Aslında iyi başlamıştık. 22'de mevlütle geldi golümüz. Her şey iyi gidiyordu sanki romanya hezimetini unutturacaktık. Derken VOLKAN sahneye çıktı. Bir gol de Macarlara hediye etti. Zaten çöken milli takım direnç gösteremedi. 2. yarı gelen gollerle 3-1 mağlup olduk.

    Artık bu saatten sonra milli takım bitti. Maalesef hazırlık maçlarında bile maç kazanamıyorduk oyun oynayamıyorduk.

    Kadıköydeki Macaristan maçı için ise son umudumuzdu. İstekliydik bastırdık. 62'de gol makinası Burak yazdı. Aha milli takım işte bu derken. 71'de taçtan gelen topta SEMİH KAYAdan bir hata ve gelen gol. Sonrasında yine reaksiyon gösteremedik. Tüm elemeler boyunca futbolun en doğal yönü gol yemeye karşı hiçbir zaman reaksiyon gösteremedik hep demoralize olduk. Hiçbir zaman maç çeviremedik.

    Derken FT geldi ruh da geldi. 60.000 kişi önünde romanyayı 2-0 yendik. Ha iyi ki bu maçta geriye düşmedik veya gol yemedik. Direkten dönen topları hatırlarsınız. Neyse kazandık gerisi çok önemli değil. Ve hollanda maçı. Dakika henüz 8 sahneye yine VOLKAN çıkıyor. Ve golü yiyoruz. Bastırıyoruz olmuyor. Top içeri girmiyor. Belki o golü yemesek maçı 60-65e kadar 0-0 da tutup kontrollü bir oyunla bir duran toptan gelen golle maçı kazanabilirdik (bkz GS-Manchester United maçı)


    Sonuç olarak gruptan çıkamadık.

    Şahsi görüşüm en büyük suçlu Avcının aksine VOLKANdır.

    Artık VOLKAN devri benim gözümde ve birçok kişinin gözünde bitmiştir. Israrla bu adama şans vermeye gerek yok.

    Ayrıca artık sahada yürüyen selçuk yerine kendini bulmaya başlayan Nurinin(dün sakattı) monte edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    Playoffa kalamadık ancak umutlarımız var milli takım ruhu geri geldi.

    Bir dahaki incelemelerimde görüşmek dileğiyle







  • Tek suçlu Avcıdır.

    Hatalı gol yiyen kaleci,pozisyon hatası yapan defans,gol kaçıran forvetleri suçlu olarak sayacaksak Arda hariç herkes suçludur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    Tek suçlu Avcıdır.

    Hatalı gol yiyen kaleci,pozisyon hatası yapan defans,gol kaçıran forvetleri suçlu olarak sayacaksak Arda hariç herkes suçludur.

    bir kaleci takımını 3 maçta yakıyorsa ve bu maçlar kritik maçlarsa bence kaleciye de biraz suç bulmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

    quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    Tek suçlu Avcıdır.

    Hatalı gol yiyen kaleci,pozisyon hatası yapan defans,gol kaçıran forvetleri suçlu olarak sayacaksak Arda hariç herkes suçludur.

    bir kaleci takımını 3 maçta yakıyorsa ve bu maçlar kritik maçlarsa bence kaleciye de biraz suç bulmak lazım

    Gol yiyen volkan
    saç baş yolduran burak
    dünkü maçta 2 hata yapan, önceki macaristan maçında hata yapan semih

    bunları da yazın diyorum yazacaksanız




  • Volkan hatalı goller yemiş olabilir ama bütün suçu volkana yükleyemessin, seninde dediğin gibi yediğimiz gollerde demoralize oluyorduk bunun suçlusu takıma moral veremeyen adam yani abdullah avcıdır
  • milli takımda kaleci olmasa diyeceğimiz laf yok zaten.

    onur,tolga hatta mert ne güne duruyor?

    ama burakın veya semih kayanın maalesef alternatifi yok. hakan şükürden sonra forvet göremedik maalesef.
  • Arkadaş şuna bak ya Galatasaraylı adam Volkan'a bok atmaya çalışıyor, Fenerbahçeli adam Burak gol atsaydı diyor. Daha fazla sebebe gerek var mı? Sizce bu milli ruh bir daha oturur mu bu durumda
  • Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    yav he tamam. Volkan-Topal-Gökhan-Caner kötü oynadı ondan elendik
  • Îçerde Romanya'ya yenildik Macaristan'la berabere kaldık. O yüzden gidemedik. En azından Macaristan maçında son dakikalarda o golü yemeyecektik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs'li olmanın etkisi falan yok Volkan rezalet oynuyor inanmazsanız Fb taraftarının Volkan-Mert yorumlarına bakın , Mert Volkan'dan çok daha iyi , Tolga,Onur birinci alternatif olmalıydı.

    Amaaaa şuanki durumun bir numaralı sorumlusu Avcı'dır öbürleri fasafiso.
  • Fernandes mutsuzdu oyuncular iyi oynayamadı Fernandes yüzünden bunu duyan YD Fernandese 3 maç ceza verince elendik zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

    Fernandes mutsuzdu oyuncular iyi oynayamadı Fernandes yüzünden bunu duyan YD Fernandese 3 maç ceza verince elendik zaten.

    F..k u bitch

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkanvekili yd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala kendi takımınının oyuncusunu savunan tipler var
    burak kazmasının son maçı+ genel olarak volkan + selçuk gibi yürüyen ölüler takımı bitirdi budur...
  • Tek sorun Türk futbolunda hep isimlerin oynaması.

    Adalet olmadığı yerde başarı da olmaz.
  • 1.suçlu : avcı
    2.suçlu : semih kaya
    3.suçlu : volkan

    bu işte yd nin suçu yok avcıyı o getirmedi sonuçta ve terimi getirerek çok doğru bir iş yaptı.
  • Volkan'ından Burak'ına,hepsi suçludur.
    Sen Milli Formayı giyiyorsan,en kötü gününde bile Macaristan'ı yeneceksin.5 günlük Milli Takım Kampında iyi hazırlanamamak bahane olamaz.
  • Sahadaki futbolcunun hiç bir suçu yok bu sonuçlarda.Suç dönemin TFF'si ve Abdullah Avcı'nındır.TFF hiç bir taraftarlı takım(çok değişik oldu farkındayım) deneyimi olmayan bir hocayı 75 milyon taraftarı olan bir takımın başına getirdiğinde zaten kendini bitirdi.Abdullah Bey'de İBB ile ligi 8. bitirmesine inanarak tarihinde topu topu 2 defa Dünya Kupasına gitmiş bir takımı "Ben Dünya Kupası'na götürürüm" dercesine görevi kabul etti.Yanılmıyorsam bir Portekiz galibiyeti aldık elemelerden önce.O gazla dedik biz grubu birinci bitiririz.Hollandayı deplasmanda yeriz şöyle yaparız böyle yaparız.Gördük kim kimi yedi.Abdullah Hoca o yenilgiden sonra kendini toparlayamadı ki takımı toparlasın.Romanya ve Macaristan yenilgileri üst üste gelince aslında bizim için iş bitti.

    Bakın Fatih Terim'in hayranı falan değilim.Galatasaray'lı olmadığım çok açık.Yani Fatih Terim'in benim için anlamı EURO 2008 ve UEFA 2000'dir.Başka kazandığı hiçbir başarı beni ilgilendirmez.Fakat Fatih Hoca bu işi biliyor.Yani bir Mourinho değil ama Türkiye için yukarıda teknik direktör olarak.Biz Hollanda ayarında bir takım değiliz bu açık.Ama şu grupta diğer takımları silmemiz gerekiyordu.Allah aşkına biz 8-1 yenilen takımdan 3 gol yiyecek kadar kötü müyüz?Fatih Terim olsaydı başından beri böyle mi olurdu ? Amaç zaten gidelim 2014 DK şampiyonu olalım falan değil.Ama gelmiş geçmiş en önemli jenerasyonlardan biri büyük turnuva göremeden kariyerini bitirecek.Durumun ciddiyetini kavrayamıyoruz.Her elemeden elenip sıradakinden geçeriz diyoruz.Fatih Hoca geldi 60 yaşına.Maksimum 10 senesi var.Gerekirse anahtarı verilsin bu takımın ona.Belki 1-2 şampiyona görürüz.




  • evet volkan çok fazla hata yaptı katılıyorum.Ama volkanı hariç tutarak düşünüyorum, mesala romanya maçı 90 dk da bir tane gol atamaz mı takım? romanya kim la?
    aynı şekilde maceristan maçlarında da sadece 1 gol atabildik.Hatalı gol yesen bile karşındaki takımlar senin kadro kalitene uzak takımlar.Ama Hollanda maçında hata yaparsan dönüşü olmaz tabi.
  • İçerde romanyaya yenilirsen macarlardan 3 yersen evinde macarlarla 1-1 kalırsan sonuç bu olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.