Şimdi Ara

passo.com sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar passolig başvurusu yaptım kart hala basım aşamasında kurye seçeneğini seçtim.sorularım olacak

1-kart elimize geçmeden maça giremiyormuyuz?
    2-kurye yetişmezse ne yapacaz?
    3-passo.com a 5 gündür deniyorum üye olamıyorum nedeni nedir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Sisteminde Yaşanan Hata

Passolig sistemi şu anda teknik bir sorun yaşamaktadır. Kullanıcılar, bilet satın alma veya diğer işlemleri gerçekleştirirken "{passolig bir hata oluştu lütfen yapmak istediğiniz işlemi tekrar deneyiniz}" veya "{passo bir hata oluştu}" gibi hata mesajlarıyla karşılaşabilmektedirler.

Sistemdeki hata nedeniyle, bazı işlemler tamamlanamamaktadır. Kullanıcıların, "{bir hata oluştu lütfen yapmak istediğiniz işlemi tekrar deneyiniz}" mesajı aldıklarında işlemlerini daha sonra tekrar denemeleri önerilmektedir.

Pasolig yetkilileri, sorunun çözümü için çalıştıklarını açıklamışlardır. Kullanıcıların, sistemin yeniden düzgün çalışmaya başlaması için resmi duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Sistem hatasının ne zaman çözüleceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Kullanıcıların, "{passo sistem hatası}", "{passo sistem hatası oluştu}" veya "{passolig beklenmeyen bir hata oluştu}" gibi hata mesajları görmeye devam etmeleri durumunda, daha sonra tekrar denemeleri veya Passolig destek hattına başvurmaları önerilmektedir.

Sistemdeki hata giderilene kadar, Passolig işlemlerinin aksayabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Kullanıcıların, bilet alımları veya diğer işlemler için alternatif yöntemleri değerlendirmeleri faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biletin gelmezse tek geçişlik bilet alıyorsun ama maça bilet almış olman lazım yani tc numarana kayıtlı bilet olması lazım. sistemi açalı daha 1 hafta oldu ama 10 kere güncellediler o yüzden sıkıntı çıkıyordur 0850 724 33 44 numaralı telefondan ulaş onlara anlat derdini
  • beyler karta para yukledim bileti seçtim tanımlayıp odemeyi yaparken sürekli bir hata oluştu diyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

biletin gelmezse tek geçişlik bilet alıyorsun ama maça bilet almış olman lazım yani tc numarana kayıtlı bilet olması lazım. sistemi açalı daha 1 hafta oldu ama 10 kere güncellediler o yüzden sıkıntı çıkıyordur 0850 724 33 44 numaralı telefondan ulaş onlara anlat derdini

sistem yoğunluğu vs. diyor. bi türlü üye olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOzden

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

biletin gelmezse tek geçişlik bilet alıyorsun ama maça bilet almış olman lazım yani tc numarana kayıtlı bilet olması lazım. sistemi açalı daha 1 hafta oldu ama 10 kere güncellediler o yüzden sıkıntı çıkıyordur 0850 724 33 44 numaralı telefondan ulaş onlara anlat derdini

sistem yoğunluğu vs. diyor. bi türlü üye olamadım

tekrar tekrar denemekten başka şansınız yok malesef. geçen haberlerde gördüm kulüp binasına gidip oradan işlem yaptıranlar bile sistem hata verdiği için 1 saat bekliyorlarmış. sistem saçma sistemin işlemesi saçma. adam gibi altyapı çalışması yapmadan çalışmaya başlamışlar çok belli oluyor

• hayatımda böyle saçmalık görmedim...
    ben de kartı aldım.. basım aşamasında yazıyo ama aslındas kuryedeymiş..
    passo.coma pztden üye olunamıyor...
    bilet de alamadım
    para da yükleyemediler...
  • almayın diyoruz bas bas bağırıyoruz gidip aldınız mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.