Şimdi Ara

Milli sporcu Et yemek icin sponsor buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıl önce hobi olarak başladığı vücut geliştirme sporunda Türkiye’de ve Avrupa’da başarılar kazanan Emre Çelik günlük et tüketimini karşılamak için sponsor arıyordu. Doğan Haber Ajansı Çelik’in haberini geçti. Sozcu.com.tr bu haberi bütün Türkiye’ye Türkiye’ye duyurdu.
    Bunun üzerine Çelik’e sponsor olmak isteyen Bodrum’da inşaat projeleri yürüten iş adamı İasos Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Sozcu.com.tr’den haberi okuyarak 23 yaşındaki genç Emre’ye destek olmak için harekete geçti.
    Emre Çelik ile aracılığımızla irtibata geçen Özoral gıda tüketimi için sponsorluğunu üstlendi.
    ‘YETERLİ DESTEK ALAMIYORDUM’

Vücut geliştirmede Avrupa dördüncülüğü bulunan Çelik sporsor bulmadan önce çalışmalarını nasıl sürdürdüğünü sorduğumuz zaman, “Birinci kademe fitness antrenörüyüm. Özel eğitmenlik yapıyordum. Uşak’tan bazı arkadaşlarımızdan destek alıyordum. Çok çok değil tabi” diye konuştu.
    Protein açığını ağırlıklı olarak hesaplı olduğu için tavuk etinden giderdiğini ifade eden Çelik, “Sponsor bulmadan önce çok kırmızı et tüketemiyordum. Şimdi bu değişecek tabi. Kırmızı etten alınan protein vücudunuzun sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı oluyor” dedi.
    ‘HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU’

3 Mayıs’ta Barcelona’daki Vücut geliştirme şampiyonasına katılacağını açıklayan Çelik, “Daha önce burada Avrupa dördüncüsü olmuştum hedefim eylül ayından sonra Romanya’da düzenlenen dünya şampiyonasında derece almak” diye konuştu.
    Kendisine sponsor olan firmaya teşekkür eden 23 yaşındaki genç sporcu, “Bana bir sponsor gidi değil de bir arkadaş gibi yaklaştılar. Haberi okuduktan sonra benimle çok kısa bir sürede iletişime geçtiler. Bundan sonra umarı Türkiye adına başarıları elde ederim” dedi.
    Emre Çelik’e sponsor olan iş adamı Can Emrah Özoral ise, “Spor benim hayatımda çok önemli bir yer tutuyor. Emre’nin haberini sozcu.com.tr’de okuduktan sonra hemen ‘bu arkadaşımız için ne yapabilirim’ diye düşündüm ve harekete geçtim. Umarım elde edeceği başarılarda ufak da olsa bir katkımız olur” ifadelerini kullandı.
    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/emre-celike-sponsor-bulundu-1775994/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Halk ne yapsın peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Halkla ilgisi yok ulkenin durumu bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 tl olmus et haklı cocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Halk ne yapsın peki ?

Ekmek makarna var bol bol karbonhidrat, sonra halk neden şişko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar yemek yemeye sponsor arar hale gelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Halkla ilgisi yok ulkenin durumu bu

Tamam işte bende onu diyorum. Adam et yemek için sponsor buldu sporcu adam kurtardı kendini. Millet nasıl et yiyecek orta sınıf bile nadir alıyor eti alt sınıf kurbandan kurbana .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında ben de arıyordum neler hissettiğini iyi biliyorum

• Pek Fazla anlamam ama .Demek ki Tavuk Eti ,tek başına yetmiyor ki kırmızı Ete muhtaç kalınıyor. Neyse ki bulunmuş Sponsor. inşallah istediği noktaya gelir ..

• quote:

Halk ne yapsın peki ?

Halkın yapabilecek daha çok şeyi var. Mesela ülke yönetimi kendisinin et yemesini sağlamıyorsa başkasını seçecek.
  • bana da sponsor olun lan

• Hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 14 Ocak 2021; 15:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Halk ne yapsın peki ?

Halkın yapabilecek daha çok şeyi var. Mesela ülke yönetimi kendisinin et yemesini sağlamıyorsa başkasını seçecek.

O kesimin şikayet etme hakkı yok kendileri edip kendileri buluyolar. Oy vermeyenlerin ne suçu günahı var. Bu hükümete oy verip et yememekten şikayet eden varsa bi zahmet etmesin. Köprü falan kemirsin.

• Bende sponsor arıyorum sol bileğim baya kuvvetlidir.
  • Senin bir günde yediğin Eti bir ayda yiyemeyen aileler var açlık görmemiş geri madem paran Yok git bisiklete bin vg yapacağına

• Kurbandan kurbana et yiyoruz resmen.

Markete gidip et reyonundan bir şey almak rüya gibi geliyor. Aklımın ucundan bile geçmiyor.

• ShperioN kullanıcısına yanıt
    en süper yorum bu
  • Mok yesin.Bu derece vucutculara hep uyuz olurum beyefendi kas yapip egosunu tatmin edecek diye kac tane masum hayvan bu dangalaga yem oluyor

• Aslında Kenzo'yu milli sporcu yapcaklardı var ya of of. Bıraktı zaten yarışmaları da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 5 Nisan 2017; 18:46:29 >
  • Abartmaya da gerek yok. Balık yersin yine de ihtiyacı karşılarsın. Reklam kokan hareketler bunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.