Şimdi Ara

MEB Bakanı Yusuf Tekin: '20 yıl önce ilkokul bile yoktu, şimdi lise var; hem de kaloriferli' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir insanin her röportajı her demeci her kelimesi itici yalan dolan algı olabilir mi oluyormuş

Okul tatil değil der okullar 2 gün tatil olur

Öğrencilerene baltalı diye iftira atan miili eğitim bakanı.
    Kitlesi neyse Kendi de o işte özelikle arayıp bulmuşlar

Kodumun zübügünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEB Bakanı Yusuf Tekin: "20 yıl önce ilkokul bile yoktu, şimdi lise var; hem de kaloriferli"
  • Ilkokul diplomaları iptal olmaz değil mi?

• Eğitimi batıranlardan kaloriferle övünmek dışında bir şey beklenemez. Bakın ellikilerine biatkarlar her haltı savuunuuorlar.

Kendileri demişti zaten ellikinin eğitim düzeyi artarsa onlar elliki olmazlar diye.

• X'den bir yorum "95 de teknik liseden mezun oldum, kaloriferli okuldan. 30 yıl önce."

Ayrıca dediği zaman diliminde Türkiye'de yaklaşık 35.000'in üzerinde ilkokul varmış. MEB Bakanı Yusuf Tekin: "20 yıl önce ilkokul bile yoktu, şimdi lise var; hem de kaloriferli" 

Özkan yaş itibariyle sobalı okula denk düşmüş olabilir orasını bilemem. MEB Bakanı Yusuf Tekin: "20 yıl önce ilkokul bile yoktu, şimdi lise var; hem de kaloriferli" 

• La Allahın Tokat Zilesinde 30 binlik ilçe 1998 de ilkokuldayken kalorifer vardı siz neyin kafasını yaşıyonuz :D

büyük şehir megakent fln değil anlıyonuz demi ? 30 binlik karadenizde bir ilçe

• En önemli soru, 20 yıl önce ilkokul bile yoktuysa siz nereden mezun oldunuz?

• 25 yıl önce bulunduğum kasaba da bırak ilkokulu lise bile vardı.

• 1998'de ilk okulda bilgisayar kursu aldım

1999'da ortaokulda bilgisayar sınıfı oluşturuldu internet ile ilk kez orada tanıştım.

2002'de lisede az kalorifer yakmadım, işi öğrendim. Üniversitede 2 katı evde kalorifer yakmak benim işimdi. Askerde kaloriferci izne ayrılınca kara kışın ortasında kaloriferi de sıcak su kazanını da ben yaktım.

bunlar harbiden kendilerine distopya yaratmış buna da kendileri inanmış başkalarını da inandırmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 27 Nisan 2025; 23:56:23 >
  • eskiden oksijen yoktu.

• Yok muymuş? Hadi yav ben nerede okudum o zaman, kalorifer falan da vardı çünkü.

• Peki neresiymiş burası ?

• ShinQda kullanıcısına yanıt

İnsan 😁

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.