Şimdi Ara

Millet Yalan Söylemekte Çok Rahat Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi araba bulduk ilk sahibinden felan yazmıs ilana 2011 model 190 binde ... soyle ıyı boyle ıyı madem oyle konusalım dedık .. soruyorum bakımlarını servıste yaptırdınız mı duzenlı dıye mırın kırna basladı ben 2 cı sahıbıyımde bılgım yokta 3 ay once aldım ondan ılk sahıbınden yazdımda felan .

o zaman niye ilk sahbinden kullanılmıs evveliyatı belli temiz izlenimi veriyosun 190 bınde madem ılk sahıbınden temız olur dıye arıyoruz daha baştan yalanla karsılasıyoz kım bılır arabanın durumu nasıl hey allahım ..

• Herkes demeyelim ancak azımsanmayacak kadar çok kişi yalnızca kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 binde temiz araba mı olur.

• zaten çok kolaydı.özellikle malum sitede yalansız ilan bulmak çok güç
  • Ne ara bu kadar ahlaksızlaştık bilmiyorum ya nasıl bi millet olduk hiç bizi yönetenlere kızmamak lazım biz neysek onlar da aynı

• gooogle96 G kullanıcısına yanıt
    hocam yapma allah aşkına broadwayim vardı tam 500 bin km de cıncık gibiydi, ne kaza değişen ne motorda sorun,, 4000km uzun yol yaptım tek seferde o araçla demekki oluyormuş. ama aldıgım adam kelli felli biriydi. motor daha yeni yeni segman ve bir conta ıstıyordu hepsi o zaten komple motor yaptırsan 2 bınlıra harcarsın o ayrı mesele ama

arabanın koltuk dosemelerı bıle mıs gıbıydı bır sokuk yada yırtık yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 1 Şubat 2017; 13:31:16 >
  • Olur hocam neden olmasın 2003-2005 Mercedes E kasalara bak çoğu 250.000-450.000 arası ama ne deforme var ne de eskime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gooogle96 G kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz lafı bir şeye dayandırırsanız daha inandırıcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

190 binde temiz araba mı olur.

Olur.

• 4 yıl önce aldığım aracın faturası, bakım faturaları, kullanım kitapçığı vs hepsini saklarım
    prensip meselesi
    satarken de ona göre rahat satarım
    sonra vay 4 yıllık araç 25.000 de nasıl olur km oynanmış muhabbeti de olmaz
  • quote:

190 bin km.de temiz araç olurda asıl sorulması gereken 2011 model aracın 190 bin kmde olması. Yıllık 30 bin km.den fazla ederki normal bir kullanıcı için biraz fazla, temiz çıkması zaten beklenmemeli ve iyi bakılmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 1 Şubat 2017; 16:54:12 >
  • O kadar km'den sonra arabanın illaki eskiyen kırılan dökülen yeri olacaktır. 200 binde Opel Vectra kullanan biri olarak söylüyorum. Her yeri bozuluyordu.

• herkes çakal olmuş
  • Bosuna demiyoruz turkiyeden ikinci el arac alinmaz diye.

• quote:

200 bin km octaviamı sattım hiçbir kazası yoktu ve içinde sadece direksiyonu soyulmuştu onuda deri kaplatmıştım gıcır gıcır olmuştu. Gelen alıcı ustaya bile göstermedi. Yani olur adam gibi bakılmışsa 200 bin kmler çok yüksek rakamlar değil.
  • Al-sat yapanların çoğu yalan söylemeye meyilli.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

190 bin km.de temiz araç olurda asıl sorulması gereken 2011 model aracın 190 bin kmde olması. Yıllık 30 bin km.den fazla ederki normal bir kullanıcı için biraz fazla, temiz çıkması zaten beklenmemeli ve iyi bakılmalı...

Normal bir kullaniciyim... 1.5 yilda 40.000 km yol yaptim. Neden bu kadar abartıyorwunuz ki bunlari

• Bizim avukat 2 senede 60bin km yapmış. 10 senede 300bin km eder. 200 binli kmler çok değil bence de. Ayrıca eskiyen parçalar yenilendikçe temiz - sorunsuz olarak yoluna devam eder.
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Raptorcugum turkiyede eskiyen parcalari kim yeniliyor ? Ya yan sanayi yada hic yenilemiyorlar mecbur kalmadikca.

Periyodik bakim diye bisey varda bizim millet bilmez.Motoru yaptirir baska yer patlar mekanigi yaptirir baska yer patlar km demek insan yasina benzer 50 yasindaki insanla 30 yasindaki bir degil.

• Bunlarin hepsi ekonomik sorunlar yuzunden. daha da beter olacagiz. hos herkes hakettigi gibi yonetilir o da ayri bi mesele.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.