Şimdi Ara

Millet birbirini kullanmaya ne meraklı ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan etrafımda kim evlense bana gelip “senin arabanı gelin arabası yapacağız” diyor. Yok ya? Sonra çingenesi bilmemnesi gelecek arabanın üzerine atlayacak para vermeyince arabaya zarar verecek bilmem ne. Kendi arabalarına zarar gelmesin de nolursa olsun. Sülalesinde arabadan geçilmeyen arkadaşlarım bile bunu söylüyor. Millet birbirini enayi yerine koymaya yer arıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu tür muhabbetlerden nefret ediyorum bireysel olarak yaşayıp geberip gitmek daha iyi gibi geliyor artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Ya sorma hocam kimseyle muhattap olasım kalmadı artık herkes benden bir şeyler isteme peşinde. İstesinler yardım edeyim de artık kullanma boyutuna geldi yüzsüz yüzsüz isteklerle geliyorlar karşıma. Sülalesinde araba kalmamış gibi benim kapıma dayanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 23 Mart 2024; 20:54:35 >
  • insanlar niye seninle konuşuyo bir yararın dokunur diye konuşuyor. kara kaşınamı gelipte seninle arkadaş oluyolar

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

İnsanların senden bir menfaati çıkarı olduğu için işimi görsün diye seninle irtibat kuruyor yoksa kimse senin kara kaşın kara gözün için muhatap olmuyor işini gör diye oluyor

• ben sahsen arabam olsa evimin onune birakirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ''Yıllar önce okuduğum işe yaramaz bir kitaptaki tek işe yarar cümle şuydu: İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...'' -Hakan Günday

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakan gunday beye sunu sormak isterdim. yazarlar genelde kendilerine mahlas secerler. gunday mahlas mi acaba ? gun ve day ayni kelimeler farkli dillerde de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Kimsenin arabasını kullanmak istemem. Kendi malım olacak. Emanet telefon, bilgisayar, araba vs bunlarla yola çıkmam. Ya mal benim olacak veya olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arabası olmayan bir arkadaşıma bu konuda yardımcı olurdum, sonuçta en mutlu günü yanında olmak lazım. ama dediğin gibi sülalesi arabayla doluysa bunu istemesi saçmalık.

• Araba ne?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

yani öyle çok üst düzey bir araba da değil, a180. arabamı isteyenlerde ya buna eşdeğer ya da daha iyisi var.

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt

ya sorma hocam ablasında c180 olan arkadaş, yalvar yakar benim arabamı istedi. sülalesi araba kaynıyor, ki hadi sülalesinde hiç araba olmadığını farz edelim, paşa paşa git araba kirala kardeşim.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

peki hiç sordun mu neden kardeşinden arabayı istemeye cesaret edemediğini?

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ablasında araba olduğunu daha sonradan öğrendim

• yıl 2012, askerden yeni dönmüşüm. o zamanlar kendi otomobilim yok. sadece işten izin alıp memlekete gittiğimde babamın otomobilini kullanıyom (düzenli sürüş deneyimim yok) ve askerlik nedeniyle 6 aydır zaten araba kullanmamışım.

çok yakın bi arkadaşım evleniyo. memlekete gittim onun düğünü için, sağdıcı olacam. neyse bu gitmiş işyerinden bi arkadaşının sıfır SUV'unu gelin arabası diye ödünç almış. o zamanlar SUV'lar şimdikine göre daha kalbur üstü sınıftalar. markasını hatırlamasam da araç baya iyi bişeydi, öyle SUV görünümlü teneke değildi.

neyse ben sağdıç olduğum için birsürü ayak işine koşturuyorum, düğün günü kız evinin oradayız, erkek evinden bişey alınacaktı, damat olan bu arkadaş bana: "hadi birlikte gidelim" dedi, sonra da: "sen kullanacaksın" dedi. ben şok. dedim ben kullanamam ki. busefer de: "gelin arabasını sağdıç kullanır" dedi. ben dedim olmaz, olur hocam ya korkma dedi, anahtarı verdi kendi geçti diğer kapıya. benim kalbim güm güm atıyo.

araca bindik. herşey otomatik, ekran-kamera falan, el frenini bile kapatamadım. arkadaş bana anlatmaya çalışıyo, o esnada düğün nedeniyle kız evinin önünde toplanmış olan kalabalık bize bakıp gülüyolar, benim heyecan katsayım iyice arttı. park alanından çıkmam için önce geri gitmem lazım. kamera açıldı, ekrandan bakarak geri giderken heyecandan sadece arkamdaki duvara odaklanmışım, arkadaş biden DUUUURRRRR diye bağırdı. çok yavaş geri gidiyodum zaten ve hemen frene abandım ama aynı anda TAAAK dedi. ben tam arkadaki duvara odaklanmışken, yandaki araca vurmuşum.

ben aslında o kadar acemi değildim. o esnada 7 senelik ehliyetli geçmişim vardı. tüm bunlar arkadaşım beni hayatımda görmediğim kadar üst düzey bi araca binip kıs kıs gülen bi kalabalığın önünde dar bi alandan çıkmaya zorlaması nedeniyle oldu.

sonrası gerginlik. akşamki düğüne kalmış 4-5 saat, araç çoktan süslenmiş, neyse ki ciddi bi vuruş yapmamışım. arkadaş hemen direksiyona geçti hemen sanayiye gittik orda durumumuzu anlattık, esnek tamponu zaten hemen düzelttiler ve alel acele bişeyler yapıp darbe izlerini kapattılar. o esnada tek amaç düğünü atlatmaktı artık.

o gün yaşadığım üzüntü, utanç ve öfke çok ciddi oldu. hem utandım hem de içimden arkadaşa öfkelendim çünkü en baştan kullanmayacağımı söylediğim hâlde bana başka seçenek sunmamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Kimseye fayda saglayamayacak hale geldigim için sadece 2 3 samimi kişi ile gorusebiliyorum
    Kalanlar ekmeginde

• Emanetin canı az olur diye Türk Atasözümüzü unutmamak lazım.

• Bizim kadar çıkarcı millet yoktur. İşi düşmese seni tanımayacak tiplerin işi düştüğünde samimiyet timsali olmasından gına geldi.

• geçen akşam yağmur yağıyor diye bi eleman yalvar yakar abi beni de geçerken eve bırakır mısın dedi,yolumun üstü olmamasına rağmen yolumu uzatarak onu kapısına kadar götürdüm ama şimdi sabah vardiyasında günaydın bile demiyor şerefsiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.