Şimdi Ara

Millenicom kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 MBPS 75 gb akn li olan paketi hoşuma gitti ama taahhüt konusunda olumsuz geribildirim gördüm bi kaç tane. İstanbulda nasıldır? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Millenicom Kullanımı: Bilgiler ve Kullanıcı Yorumları

Millenicom, Türkiye'nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından biridir. Müşterilerine sabit hat, fiber optik ve mobil internet hizmetleri sunmaktadır.

Millenicom İnternet Nasıl Kullanılır?

Millenicom internet hizmetinden faydalanmak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

1. İkametgâhina uygun Millenicom internet paketini seç.
    2. Millenicom'un resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri aracılığıyla abone ol.
    3. Abonelik işlemi tamamlandıktan sonra, Millenicom teknisyenleri, internet bağlantını kurmak için adresine gelecektir.
    4. Kurulum tamamlandıktan sonra, Millenicom kullanıcı adı ve şifreni kullanarak internete erişebilirsin.

Millenicom Yorumları

Millenicom kullanıcılarının yorumları genellikle olumludur. Müşteriler, Millenicom'un yüksek hız ve güvenilir internet bağlantısını, uygun fiyatlı paketlerini ve güler yüzlü müşteri hizmetlerini övmektedirler. Ancak, bazı kullanıcılar internet kesintileri veya yavaş hızlar gibi sorunlar yaşayabilmektedir.

Millenicom'un internet hizmetlerini değerlendirmek için diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilir, Millenicom'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hepsi sıkıntılı şansına bölgende iyi olabilir veya kötü olabilir bazı yerlerde türk telekom turkcell superonline çok iyi ve problemsiz hizmet verir bazı yerlerde türknet verir bunu denemeden bilemiyorsun bi nevi kumar oynuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

hepsi sıkıntılı şansına bölgende iyi olabilir veya kötü olabilir bazı yerlerde türk telekom turkcell superonline çok iyi ve problemsiz hizmet verir bazı yerlerde türknet verir bunu denemeden bilemiyorsun bi nevi kumar oynuyosun

Anladım hocam, daha önce bu lokasyonda SOL kullandım gayet memnundum. Millenicom da dediğim paketi SOL altyapısı üzerinden vereceğini söylüyor. Dolayısıyla bir sıkıntı yaşanmayacak gibi gözüküyor. Olumsuz başka bi durum yoksa tabi

• Taahhüt koşulları çok ağır, ben olsam hiç bulaşmazdım. İptal durumunda 192 lira aktivasyon 259 lira iç kurulum, aylık 44,40 lira indirim bedeli ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Ağustos 2017; 19:13:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarı ile kullanan herkes şikayetçi.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Aslında altyapı iyiyse eğer çoğu sağlayıcı sıkıntısız hizmet verir. Ama sorun yaşanınca en hızlı Türk Telekom çözer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol kullandıysanız yine sol kullanmaya devam edin ne gerek var araya farklı bir firma sokmaya 10 tl fazla olsun sıkıntısız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet gigafiber kullananlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın bulaşmayın. Taşındığım yerde altyapı yok ücretsiz iptal dediler. 3 haftadır çocuk gibi dolandırıyorlar beni sağda solda. Mail atıyorum istedikleri belgeleri mail gelmedi yalanını söylüyorlar. Fax gönderiyorum kimlik fotokopisini okuyamadık diye mesaj atmışlar. Sakın ha sakın bulaşmayın. Baş ağrısından başka birşey değiller. Dalga geçer gibi otuz kere gönderdiğim evrağı yine gönder diyorlar. Amaçları evrak mevrak değil 3-5 gün daha oyalayıp bir faturayı daha nasıl geçiririsz derdindeler. İşi gücü bıraktım bu rezillerin lanet hattını iptal ettirmek için uğraşıyorum.
  • Rezil, çöp. Pingleri leş. Turkcell DNS'i veriyor Türk Telekom sunucularına bağlanman biraz uzun sürüyor. Şaka gibi ama 130ms altı alamıyorum Telekom'da. 35Mbps 100GB AKN 67.90 :D Kapattırmam için 662₺ istediler
  • millenicom kullanıp mutlu olanı henüz görmedim :D
  • 1 hafta oldu bağlanalı internet yerlerde sürünüyor. Ev telefonum çalışmıyor böyle giderse iptal ettiricem tek taraflı olarak verdikleri hız yok telefon çalışmıyor.
  • Bir ben mi memnunum millenicom dan 4 yıldır kullanıyorum

Millenicom kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 15 Ekim 2017; 11:47:58 >
  • Sol altyapısı üzerinden Vodafone almak daha mantıklı bence ama siz bilirsiniz

• D-Smart-Doping-Millenicom bu firmalara bulaşma Süperonline'ye bile bulaşma diyeceğim upload'a kota koymak nedir rezalet!
  • Yapmayın arkadaşlar hepsi aynı halt neredeyse Alyapınızın durumuna bağlı herşey ttnet alyapısını d smartdan da alırsan aynı vodafoneden de alsan aynı turknet den de millenicom dan da Önemli olan faktör müşteri hizmetlerine ulaşabilme durumudur 4 yıldır sorun yaşamıyorum ufak tefek şeyler için de nekadar aradıysam millenicom da eski adıyla doping hiç hatta beklediğimi hatırlamıyorum internet veya whatsap üzerinden canlı destek sunması da en artı yönlerinden aboneleri az olduğu için mh kalitesi yüksek bana göre benim deneyimim bu
  • Referans İçin
    D178B8E5
  • 1 ay bedava davet kodu DC10C5D2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.