Şimdi Ara

Milenyum Pide ve DOMUZ eti - Pideciyi aradım, açıklamasına bakar mısınız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
7
Favori
16.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rubai

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

Bu yaptıkları ayıp ya,domuz eti koyan atta koyar esekte...simdi at esekte severim diyenler cıkabilir bu kadar domuzcu olduguna göre

şu at eşşek etine karşı on yargınız neden ?
    eskiden çook eskiden türkler orta asyadayken atlar olmeye yakın zamanı geldi mi yaşının gelip olmesini beklediklerini sanıyorsan yanılıyorsun
    giderler keserler afiyetlede yerlerdi

bi bitemediniz.

çinlilerde böcek yiyo.

pideye böcek koyalım o zaman.

mantığını .......

• quote:

Orijinalden alıntı: Flashdanceee

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

domuz etini çok güzel diyolar.

yedim mi hayır.

yerim mi hayır.

sizde yemeyin arkadaşlar.

Olsa da yesek .

Git ye, hatta semerini boşalt onu da ye. Hatta zıkkımın kökü var, onu da çok seversin, onu da tatlı niyetine götür. Ne istersen onu ye.

Domuz eti yiyene de yemeyene de lafım yok, herkes özgür.
    Ama dana eti diye domuz eti yedirenlere lafım var. Buna kimsenin hakkı yok, yapana da tepkisiz kalmayalım diye telefonunu verdim, arayın tepkinizi koyun.

O kadar saydırmışsın sonra herkes özgür demişsin. Kim ne isterse onu yer doğru ama konuyu kendiniz saptırmışsınız zaten. Domuz zararlı gibi saçmalıklara inanan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

quote:

Bu yaptıkları ayıp ya,domuz eti koyan atta koyar esekte...simdi at esekte severim diyenler cıkabilir bu kadar domuzcu olduguna göre

eskiden çook eskiden türkler orta asyadayken atlar olmeye yakın zamanı geldi mi yaşının gelip olmesini beklediklerini sanıyorsan yanılıyorsun

bi bitemediniz.

çinlilerde böcek yiyo.

pideye böcek koyalım o zaman.

mantığını .......

insanların ne kadar sağlıklı olduklarına bak japonyada ve bak bocek yiyorlar

veya eski türklere bak onlar da sağlıklı savaşçı güölü bir toplumdu at eti yiyorlardı

regal reklamındaki gibi bak daha ucuz daha sağlıklı daha işlevliama ben marka olanı alayım diyorsun

• Domuz eti yeme gibi bı alışkanlığım yok tadını da bilmem ama arkadaslar öyle tahmin ediyorum ki ben dahil domuz eti yemedim diyen birisi illaki yemiştir. Çünkü her etin icerigini bilmiyoruz ve piyasada bu kadar çok şerefsiz varken dana eti adı altında kim bilir kac kez domuz eti yedik. Ayrıca yukarıda bı arkadas Türklerin cinsellik muhabbetine girmiş Türkler ile Arapların en abaza milletler arasında görülmesinin hatta Avrupa'da gencler arasında dalga konusu bile oluyormuş Almanyadaki yeğenim anlatmıştı ne kadar dogru bilmiyorum ama neyse cinsel baskı olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

jelibonların içinde'de domuz jelatini olması gerekiyor diye biliyorum.

Hayır,sığır jelatininden yapılıyor.Zaten ucuz bir olay hayvan artıklarının kaynatilip üst sıvısının alınıp islenmesiyle oluyor.

• quote:

quote:

Ben açıkçası seçiciyimdir,tek toynaklı hayvan yemem,sana ne verseler yicekmiş gibi duruyon...kedi köpek yermisin peki

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Yahu domuz eti daha pahalı, adamlar niye öyle bir şey yapsın ? Tadı da lezizdir ayrıca

Saglikli domuzlari kesmiyorlar hasta veya olucek olanlari kesiyorlar

• quote:

quote:

quote:

Ben açıkçası seçiciyimdir,tek toynaklı hayvan yemem,sana ne verseler yicekmiş gibi duruyon...kedi köpek yermisin peki

eskiden bende yemem diyordum ama sonra bir çift yürek diye bir kitap okudum aborjinler hakkında öneririm orada insanları gordum sonra 3 sezon man ws wild ile hareket eden her seye sadece protein yerim ve biter gozuyle bakmaya başladım kedi kopek de dahil bi kopeği yiyemeyeceğim durum anca duygusal bağım olmasıdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

eskiden bende yemem diyordum ama sonra bir çift yürek diye bir kitap okudum aborjinler hakkında öneririm orada insanları gordum sonra 3 sezon man ws wild ile hareket eden her seye sadece protein yerim ve biter gozuyle bakmaya başladım kedi kopek de dahil bi kopeği yiyemeyeceğim durum anca duygusal bağım olmasıdır

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 24google

9)HAYA DUYGUSUNU AZALTMASI
    Yapılan araştırmalardadomuz etinin barındırdığı bir tür maddenin insanlardaki kıskanma ve haya duygusunu azalttığı kanıtlanmıştır.Bu durum toplum içinde fuhuşun ve ahlaksızlığın artmasına cinsel sapkınlıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.Özellikle ülkemiz için önemli olan Türk aile yapısı bu nedenle bir tehdit altındadır.Çünkü eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur.Yani bir domuz aynı zamanlarda birçok domuzla birliklte olur.

Bu maddeyi yazmıyaydın gayet güzel gidiyordu.
  • aslında gel vatandaş domuz etli pide dese müşterisi daha çok olacakmış. burda yazan elemanları gördüm de
  • bakın beyler,burası İslam ülkesi,dolayısıyla bu hayvanın eti şu veya bu şekilde haramdır.Biz müslümanları gayrimüslimlerden ayrı tutan farklılıklardan sadece bitanesidir bu. Tüm dünyada Ürünlere HELAL Sertifikası koyulmaya, yurtdışında yaşayan müslümanların helal kesim ürünleri zor da olsa bulup oralardan alışveriş yapmaya çalışırken 3-5 kişinin bu olaya çok normal bişey miş gibi davranmasını anlamıyorum. gayrimüslimsen kimse bişey zaten demez ,ama müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın arkadaş.

• domuz yiyenlere sorum var, domuz etli hamburger yiyen varmı? dün supernaturalda dean domuz etli soğanlı cheesburger yada hamburger söylüyorda müthiş birşeydi ya yerken canım çekti. amerikalılar çok yiyor.

biz kuzu eti yiyoruz kuzu gibiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

kendi dışkısı ve diğer domuzların dışkısını tüketen bir hayvan bildiğim kadarıyla daha başka ne tüketir bilen varsa anlatsın

aklıma bu haber geldi şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=178353
  • quote:

Orijinalden alıntı: jest_89

http://www.youtube.com/watch?v=f3IOvFA8LLE

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Yahu domuz eti daha pahalı, adamlar niye öyle bir şey yapsın ? Tadı da lezizdir ayrıca

10-12 tl kilosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

Beyler sigara helal, alkol delikanlılık, domuz eti yemek ise en büyük günahlardan biri aman sakın (Yaptığınız diğer pisliklerin hiçbirini saymıyorum bile)

Sigara helal alkol delikanlılık mı kafanıza göre çevirin anasını satayım.

Arkadas guya mübalağa yapmis

• quote:

quote:

O zamanlar çook eskiden islam dininin olmadığını biliyorsundur umarım öyle tahmin ediyorum. Yoksa bu kadar cahil olamazsın. Cevabın nedir taş devrinde ne yer ne içerlermiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 8 Haziran 2012; 3:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: jest_89

http://www.youtube.com/watch?v=f3IOvFA8LLE

o et öyle yoktan kurtlanamaz kurtlanması için çürümesi lazım kurt dökmesi için ortalıkta leşçil sineklerin olması lazım ki buda bir saatte olacak iş değil kuluçka zamanı bu kadar kısa olmaz

• quote:

quote:

9-) 25. kareden bahsetmişmiydim sana ?

peki neden tüm dinler arap yarımadasına indirildi bunu neden düşünmüyorsun günümüzü boşver

Belkide kendileri uydurdular dinleri ? Çoğu dinin o bölgeden çıkması biraz garip gelmiyor mu sizede ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.