Şimdi Ara

Milenyum Pide ve DOMUZ eti - Pideciyi aradım, açıklamasına bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
7
Favori
16.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakanlığın deşifre ettiği firmalardan biri olduğu için ismini direk veriyorum, Milenyum Pide'de domuz eti çıkmış, çoğunuz duymuşsunuzdur.

Bugün de basına bir açıklama yapmışlar, kasaptan faturasız et almıştık, onun kurbanı olduk diye!

Dayanamadım, telefonunu buldum ve aradım. 5 dakika içinde çelişkili ve birbirinden alakasız açıklamalarda bulundu. Kasabın kurbanı olduk dedi, sonra bakanlık hata yapmıştır dedi, sonra adımıza düzenlenen bir komplo dedi. Beni koparan son açıklaması ise, bakanlık raporunda oran vermiyorlar, sadece domuz eti var ya da yok diyorlar demesi oldu. Pınar'ın veya Apikoğlu'nun %100 dana etinde kanatlı çıkması sonrası yaptıkları açıklamayı, kendine uyarlamış hemen. Saçmalığa bakar mısınız, az domuz eti çıktıysa kabulümüz yani. Be utanmaz adam, %100 danada kanatlı çıksa bir yere kadar kabul, ama senin pidenden domuz eti çıkıyor. Bunun miktarı önemli mi???

Ve bu adamların dükkanı hala açık, satışa devam ediyorlar. İnsan utanır biraz. Pişkin pişkin saçma sapan açıklama yapmaz.

Ben İzmir'li değilim ama dayanamadım aradım. Ne türden insanlar olduklarını gördüm. Aranızda yukarıdaki ilk ağızdan dinleyip sinir krizine girmek isteyen, sonrasında patlayıp deşarj olmak isteyen olursa telefonu aşağıdaki linkte.

http://ticaretkentrehberi.com/firma.asp?firma=1651

• ben bornovalıyım domuz etli pidelerden varsa yemeye gideceğim.domuz eti lezzetlidir deşifre falan filan gibi şeyler yanlış olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

ben bornovalıyım domuz etli pidelerden varsa yemeye gideceğim.domuz eti lezzetlidir deşifre falan filan gibi şeyler yanlış olmuş.

Sana afiyet olsun, tam sana göre bir mekan öyleyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

ben bornovalıyım domuz etli pidelerden varsa yemeye gideceğim.domuz eti lezzetlidir deşifre falan filan gibi şeyler yanlış olmuş.

Bende domuz eti yiyorum ama pide'de hiç denemedim ve denemekde istemem şahsen, ben sadece hamburger halini çok beğeniyorum. Sanırım bu yorumu yaygara çıkartmak için böyle birşey yazdınız?
  • Beyler sigara helal, alkol delikanlılık, domuz eti yemek ise en büyük günahlardan biri aman sakın (Yaptığınız diğer pisliklerin hiçbirini saymıyorum bile)
  • Duyduğuma göre domuz eti yiyenler direk zehirleniyormuş.Aman dikkat mümin kardeşlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Duyduğuma göre domuz eti yiyenler direk zehirleniyormuş.Aman dikkat mümin kardeşlerim.

ehe ehe sen ne komik birşeysin öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde dana eti diye domuz etini yemişiz yıllardır
  • Yiyenlere afiyet olsun diyecem ama olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pınar ve apikoğlu da açıklama yapmıştı. O listedekilere sorarsan hepsi masum
  • Bütün yorumları okurken bi oda içinde bazen kavga eden insanları sadece izlediğim anlardaki gibi oluyorum. Yan yana olsa millet birbirini bi kaşık suda boğacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuansais -- 6 Haziran 2012; 23:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Yahu domuz eti daha pahalı, adamlar niye öyle bir şey yapsın ? Tadı da lezizdir ayrıca

Türkiyede piyasa da bulunanlar çiftlik domuzu değil, dağda bayırda vurulan domuzlar üç kuruşa kasaplara satılıyor. Kimse kusura bakmasın ama tamamen izmir bilmeden kemalpaşanın ve balçova dağlarının domuzlarını yiyor.
  • Dana eti koymaktan kaçan adam domuzun emin olun en leziz yerini koyuyordur pideye, sizi gidi afacan marjinaller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 7 Haziran 2012; 0:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Yahu domuz eti daha pahalı, adamlar niye öyle bir şey yapsın ? Tadı da lezizdir ayrıca

Türkiyede piyasa da bulunanlar çiftlik domuzu değil, dağda bayırda vurulan domuzlar üç kuruşa kasaplara satılıyor. Kimse kusura bakmasın ama tamamen izmir bilmeden kemalpaşanın ve balçova dağlarının domuzlarını yiyor.

Geçen yaz vurduğumuz yaban domuzunu 950 liraya sattık.

• En iyi domuz Dresden'de yenir
  • Bornova'dayım ben, bugün geldi aklıma. Ama böyle konularda hassasım, abuk sabuk konuşunca ben de ağzıma geleni sayar sinirim bozulur diye aramadım. Bakanlık zaten ayarı vermiş, bir daha zor iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Geçen yaz vurduğumuz yaban domuzunu 950 liraya sattık.

Nereye sattiniz arkadaslarla ava çıksak iyi kazanirmiyz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

Beyler sigara helal, alkol delikanlılık, domuz eti yemek ise en büyük günahlardan biri aman sakın (Yaptığınız diğer pisliklerin hiçbirini saymıyorum bile)

Sigara helal alkol delikanlılık mı kafanıza göre çevirin anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Dana eti koymaktan kaçan adam domuzun emin olun en leziz yerini koyuyordur pideye, sizi gidi afacan marjinaller.

+1

İlk 10 mesajın yarısı domuz eti yiyorum diye övünmüş resmen.İnternette azılı ateist, toplum içinde müslüman. afacan marjinaller güzel bir tabir olmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.