Bildirim
migros hoş geldin paketı 49.90 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
49 bile etmez :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kozlulum67
49 bile etmez :)
nasıl etmez hocam örnek bir tabloyu buraya yazarmısın? -
heç bir şey yok içinde bez haricinde şişirme ıvır zıvır etmez o kadar...Zorla anne sütü vermeye çalışan bir anneye mama hediye etmek de çok moral verici -
quote:
Orijinalden alıntı: bennuarda
heç bir şey yok içinde bez haricinde şişirme ıvır zıvır etmez o kadar...Zorla anne sütü vermeye çalışan bir anneye mama hediye etmek de çok moral verici
Resimdeki bebek için mama değil yanlız annenin sütü artsın diye takviyedir bilmeden boş konuşmamak lazım
E bebekten benzer bir paketi hamile kişi kimligini göstererek 5 tl ye alabilir. Biz aldık.
Bu forum iyice garipleşmeye başladı herkesin her şeyde fikri var artık. Ya beyler yorum yazmak için yazmayın allah allah. Geçende buradan birisi hesaplamıştı ürünler tek tek toplayınca 82₺ MİŞ eğer öyle ise gayet iyi bi indirim. Sizin o gereksiz dediğiniz şeyler başkaları için gayet önemli olabiliyor. Örneğin uni baby nin fotoğraftan göremedim ama muhtemelen yeni doğan ıslak mendili ile marketten 2 liraya aldığınız ıslak mendili karıştırmayın.
Şuraya sırf yorum atmak için de atmayın koca koca adamlarsınız.
hoşbulduk hediyesi de kredi kartı ekstresi oluyor çoluk çocuk işlerinde. -
mis gibi saf bebekleri kimyasallarla buluşturmak için bir paket hazırlamışlar adına da hoşgeldin demişler -
quote:
Orijinalden alıntı: Anoniimm
Bu forum iyice garipleşmeye başladı herkesin her şeyde fikri var artık. Ya beyler yorum yazmak için yazmayın allah allah. Geçende buradan birisi hesaplamıştı ürünler tek tek toplayınca 82? MİŞ eğer öyle ise gayet iyi bi indirim. Sizin o gereksiz dediğiniz şeyler başkaları için gayet önemli olabiliyor. Örneğin uni baby nin fotoğraftan göremedim ama muhtemelen yeni doğan ıslak mendili ile marketten 2 liraya aldığınız ıslak mendili karıştırmayın.
Şuraya sırf yorum atmak için de atmayın koca koca adamlarsınız.
ikizler dahil 4 oğlum var -
Hamile kişinin kimliği nasıl oluyor
asıl sana -
Hocam ben de forumda duyup gitmistim. Hamilelere verilen bir paket. Once sadece Istanbul demislerdi. Sonra Ankara dahil oldu. Ben de şansıma Izmir point avm deki ebebek mağazasına eşimle gittim. Esime kimlik sordular. Zaten 7 aylik da hamileydi. 5 tl ye hoşgeldin paketini alip çıkmıştım. Olay bu.
ben de hamile olduğunu yazan bir belge zannettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X