Olabilir hocam nasıl işlediler bilmiyorum, benim anladığım şu aslında. Bizim eski nesillerden gelen bir şey bu aslında. Biz çocukken de çok kullanılan isimler,(arkadaşların kullandığı mana da) mesela Fatma ismine de, Kara fatma (hamam böceği)gibi kötü yakıştırmalar. Ne kadar yanlış şeyler aslında.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7737. sayfa)

-
-
çok doğru. sabah akşam ekmek, makarna, pirinç vs vs vs tüketen milletin, tüm yağ sorununu yediği gıdadaki yağ sanması aslen bir trajedidir. hareketsiz yaşam da bonus.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
arkadaşlar mağaza teslimatlı sipariş sonrası gelen 750/100 money kodunu başka bir hesaba tanımlarsak money gelir mi acaba
-
burada bu markayi ovenler olmustu diye hatirliyorum ama bir arkadas daha sakin almayin deyince vazgectim. tamamen cizik attim bu urune
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gelir
-
Degerli musterimiz, Tikla Gel Al siparisin sonrasi tanimlanan kampanya kodunla, 31 Mayisa kadar Migros magazalarinda 750 TL ve uzeri alisverisinde 100 Money kazan! Kodun:1430380197 Detaylar: B016migros sanal market: online market alışverişi
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/tikla-gel-al-siparisini-teslim-alirken-migros-magazasindan-alisverisini-yap-100-money-kazan-x-1a6e?adjust_referrer=adjust_reftag%3DcVpWroqFuZ2j5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Böyle genelleme yapmak yanlış.
Karbonhidrat ve şeker tüketimini kısarsanız (günde 100gramdan az), ve rafine karbonhidratlardan tamamen uzak durursanız, o zaman zorunlu olarak günlük kalori ihtiyacının çoğunun yağdan karşılanması gerekiyor.
Yağlı yemek zararlı diye birşey yok tek başına; tereyağı, kuyruk yağı, zeytinyağı, yumurta bir zarar oluşturmuyor tek başına, bunları aşırı karbonhidrat ve şekerle birleştirdiğiniz zaman olay çığırından çıkıyor.
-
Dün aldım, biz beğendik bugün bir tane daha alacağım. Zeytinyağı uzmanı değilim pek tabi, ama kıvamı yoğun ve tadı da kendi damak tadımıza göre gayet iyi.
Evde 3 ayrı zeytinyağı vardı, ki birisi Muğla'dan bir tanıdıktan her sene aldığımız, birisi yine başka bir tanıdıktan gelen. Açıkçası bana Verde daha iyi gibi geldi.
-
Yağ en kolay alınan makrolardan, Türk yemeklerinde de bolca yağ var. Allahaşkına ana haber bültenlerinden öğrendiğiniz şeyleri şartsız koşulsuz sorgulamadan iman etmeyin.
Yarım yağlı yoğurtlar, peynirler, sütler lezzette elbette eksik olur. Fiyatı da daha uygun olmalı, aynı fiyata satılması uygun değil. O yağdan tereyağı yapılır, kaymak yapılır.
Ama yenmez, zararlı v.s ne alaka? Süt dediğimiz şey temelde Su, süt proteini, süt şekeri, süt yağı.
Bunun yağını eksiltince yine süt oluyor. Daha az yağ, daha az kalori işte. Maksadı protein olan biri bundan daha fazla içip daha fazla protein almış olur, sizin beslenme stratejinize bağlı. Yani, yağda çözünen vitaminler (A,D,E,K) de gidiyor yağla birlikte ama inek sütü de zaten bunlardan zengin sayılmaz zaten.
Oradan almadığın yağı avokadodan, cevizden, fıstıktan, salataya döktüğün zeytinyağından almayı tercih edebilirsin. Sütteki yağın büyük kısmı da doymuş yağ, fazlası herkese yaramaz.
Kahvaltıda yumurta yedin onun sarısı yağ, yumurtaya koyduğun sucuğun yarısı yağ. Kaşar, beyaz peynir, ezine hepsi yağdan zengin. Yemeklere koyulan yağ o bu derken günde 200-250 gram yağ tüketmek normal değil. Bazı ürünleri az yağlı tercih etmek de anormal değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 26 Mayıs 2025; 14:42:14 >
-
- Ayçiçek yağı, Nutella ürünleri, Toz ve Küp şekerler, Dökme Çay, Taze kırmızı et ürünleri, Enerji içeceği ürünleri, Ramazan Paketleri hariç olarak hesaplanacaktır, bu ürünler kampanyaya dahil değildir.
300 lira indirimden yararlanmayalım diye ne gerekiyorsa yapmışlar
komili zeytinyağ ile deneme yaptım yine olmadı (ilk siparişim olacaktı)
-
Donma testi yaparmısınız hocam ? Çay bardağına yarısına kadar koyup dolabın normal rafında 1 gece bekletirmisiniz ?
-
Money üyesi olduğum halde 45 dakika içinde getir dediğimde 49₺ ücret çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptaninseyirdefteri -- 26 Mayıs 2025; 15:20:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes money üyesi ki:)
-
Aylık ücretli üyeyiym.
Hızlı teslimat ücret koymuşlar Gold almanın bir manası yok iptal edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genetik faktörler, küçükken kullanılan ilaçlar ve kalitesiz gıdadan öte bilinmeyen bir sebep de birilerinin bizi kilolu olarak görmek isteyip küçükken bir kimyasalı bedenimize zerk etmesi, yıllardır bunu yazacak birisini bekliyorum yok yazılmıyor ben kendim bu gerçeği görüyorum artık, aklıma neler geliyor da aşırı özgürlükçü biri olsam dahi yazılmıyor yazılamıyor işte...
Küçükken çok iyiymişim birden aşırı kilolanmışım, birçok farklı az yemek yeme / hareket etme denemelerim oldu hiçbir şey işe yaramadı, şişmanlık çok iğrenç bir şey ve bir türlü kurtulamıyorum...
Sadece çok aç kalıp spor yaptığım zayıflama ilaçları kullandığım dönemler inceldim kalıcı olmadı bir de 3 ay İstanbul'da kaldığım zaman havası bana çok iyi geldi döndüğümde annem bile çok değiştiğimi söyledi ama tekrar kilo aldım, doğru yerde yaşamıyorum demek ki...
Bu ülkede zaten "kıvılcım" bu konuşulmayanlar konuşulunca çakar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dostlar sipariş erteleme hakkı bitince MH erteleyebiliyor mu?
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X