Tekirdağ’da neresi hocam? gittiğimde yaptırayım ben de güzelse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴MİGROS AÇIK SUCUKLAR TEK FİYAT KG 1️⃣9️⃣9️⃣ TL (5. sayfa)

-
-
İnecik şık kasap hocam.
-
Tadını alan sucuk yediğini anlar, katkısız olduğu çok belli :) o taraflara kampa giderken mutlaka alırım ben.
-
Peki nerede saklayacağız sucuğu
Dolapta mı ( 4 derece)
Sıfır derece bölmesi mi
Deepfreezemi
Ve nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 3 Haziran 2022; 20:31:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylasan arkadaşa teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Ben sipariş verdim, galiba en sonuncusu ben aldım.Parasini ödedim,sipariş ekranimda aldığım sucuğun stokta olmadığı gözüküyor. Gönderirler mi acaba?
Önce 4 derecede bir gün kurusun. Sonra buzluğu atıp ihtiyaç günlerinde dolap bölmesine tek adet çıkartın. Çözülünce dolapta dursun tekrar donmasına gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1- apikoğlu
2 - cumhuriyet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çaya attığın küp şekeri en son 4.95 den almıştım geçen rafta gördüm 25 TL olmuş vay anasını çektim derinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönderir
polonez ile namet arasında kaldım.
-
Apikoglu beyaz etiketli kangali nasildir?
Gecen sefer sari etiketli ve polinez baton almistim. Ikisinden de kalmamis. Beyaz apik, ikbal ve polonez kangal var.
Benim siparişim iptal oldu göndermedi elimizde kalmadı dediler
Benim 2kg sarı apik i iptal ettiler yalanları hep aynı sistem stok la raftaki stok 1 e 1 gitmiyomuş
Zaten migros kasaplarının favori sucuğu diğer çalışanlara bile kalmıyordur eminim
bir zamanlar top sakallı teknosa çalışanları vardı zırnık koklatmazlardı onları geçtiler
Valla ben apiğin her türlüsünden aldım bundan önceki tüm sucuk kampanyalarında. Sarı etiketin baharatı çok az geliyor bana daha bir et kıvamında. Sarıya daha kaliteli deniyor ama sucuk dediğin baharatı hissettircek diye düşünüyorum.
-
Benimde 2 kg sarı apikoglu iptal ettiler apikoglu almak nasip olmadı su indirim zamanında ama cumhuriyet aldım hatta stokta gözükmüyordu her zamanki gibi stok bitti diye aradılar dedim hangi markalar var cumhuriyet sayinca Cumhuriyet gönderin dedim:) stoklarda gözükmüyordu. Lakin apikoglu almak nasip olmadı her seferinde stok yok bitti.
Şimdi baska bir arkadaşla konuştuk onunki de iptal olmuş :)
az önce benim siparişim de iptal oldu. yapacağınız işi
-
Klasik migros işte bu sefer sipariş bile geçmedim. Gittim a101 den koruyucu katkı içermeyen Beşler Nostalji sucuk aldım migros tan bile uygun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Carfoursa da aynı fiyattan yapmış arkadaşlar apikoglu Göremedim ama yararlanmak isteyenler olacaktir
cumhuriyet, apikoğlu, namet baton sucuk liste dışı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X