Şimdi Ara

MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
18
Favori
20.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Midye işi de iyiymiş ama sahile kurulacak, fast food tarzı yiyecekler yapan bir minibüs daha çok iş yapmaz mı? Köfte ekmek, patates kızartması, soğuk sandviç, külahta dondurma, meyve suyu vs hepsinden satsan bayağı müşterin olur.

Ama dikkatli ol bunlarin sagi solu belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yerimizi almaya geldik.

/>

zuzhauahuzahuzahzuazha

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • 1 haftaya helvandaki fıstıkları konuşmaya başlarız

• Hayırlı işler bol kazançlar
    hAyAtA gÜlÜmSe
  • Yneiköyün tam neresin de ben tarabyadayım akşamları yürüyüş yaparım genelde.Bi uğrarım tezgahına

Hocam peçete 5 TL olurmu yaw.... Gidin BIM veya A101 ' den 1 TL' ye alın. Birde midye sayısını arttırın, bizim burda büyükler 0.75 kuruş. 1 TL bence çok yüksek. Ama alan varsa getirisi iyidir....
  • Bundan böyle Dh ailesi olarak midyeleri senden yiyoruz dostum.

• İstanbul'daki midyede tarçın, kuş üzümü gibi saçma şeyler var diye duydum. İzmir'de ona midye demezler. Önerim, işi ilerleteceksen bu konuda biraz seçici olman. Eğer İzmir usülü midye bulup satabilirsen midyeden anlayan insanlardan epey kemik müşterin olur.

@Türkoğlu35

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Senceroo

izmir usulü midye ne la? bin tane tezgahtan midye yedim. hepsi mardinli. izmirli yapıp satan yok ama izmir usulü mü var?

@Türkoğlu35

Olay midyeyi yapanın İzmir'li olması-olmaması değil. Kaldı ki midyecilerin çoğu Mardin'li olmasına rağmen kekolara para kaptırmak istemeyen biri olarak bildiğim bir iki yer var, alınca oralardan alırım. Olay şu: Ben İzmir'den başka bir yerde yemedim ama İstanbul'da midyeye saydıklarımı kattıklarını gerek çevremden duydum, gerek internette okudum. İzmir'de böyle bir şey yok ve gördüğüm kadarıyla bu hali daha çok seviliyor. Tıpkı İstanbul'da kokorece domates, biber konması gibi bir farklılık var yani.

Orijinalden alıntı: sinanergin55

Yneiköyün tam neresin de ben tarabyadayım akşamları yürüyüş yaparım genelde.Bi uğrarım tezgahına

Hocam macrocenter varya sahilde onun oralardayız

Orijinalden alıntı: Extralarge

Büyüsün diye denize salıyorlarmış

Hocam peçete 5 TL olurmu yaw.... Gidin BIM veya A101 ' den 1 TL' ye alın. Birde midye sayısını arttırın, bizim burda büyükler 0.75 kuruş. 1 TL bence çok yüksek. Ama alan varsa getirisi iyidir....

Hocam 200 adet 2.50 liraya aldık 400 tane aldık 1 hafta götürür bizi bu

Orijinalden alıntı: fesbd

Baktım böyle olmuyor zaman boş geçiyor bulunduğum semtin sahiline midye dolma tezgahı açmaya karar verdim.1 haftadır falan her şeyi ayarladık midyeler,tezgah tamam yarın öğleden sonra kuruyoruz.Geliri,gideri belirteceğim buradan bakalım kazanıcakmıyız

Edit;

Evet beyler ilk günümüzü geçirdik.Öğleyin gidip midyeleri aldık 200 tanesini 70 tl ye aldık bizi oraya götüren abiler siftahı attı.Eve gidip tezgahı aldık ordan sahile kurulduk yarım saat sonra orda midye satan mardinli geldi...

Başladı işte burda satamazsınız falan biz bilmeyiz dedik gidemeyiz dedik...Kimseye pabuç bırakmak yok

Ondan sonra abileri geldi gidiceksiniz falan dediler valla abilerimiz geliyo onlarla konuşursunuz dedik.Yanımda ki arkadaş abisini ben babamı aradım.2 araba geldiler konuştular raconu kestiler adamlar sesini çıkaramadı (bu olay sizi vururlar diyen arkadaşa gelsin )

Az ileri gidip satmaya devam ettik birden işler açıldı 7 buçukta tezgah kurmuştuk 11 de bütün tezgahı kapatıp gittik.Hayatımda yaptığım ilk böyle seyyar iş hoşuma gitti ama insanlarla muhabbet güzeldi...

SS leri telefondan ekliyorum birazdan
     MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ) MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ)

---FİNANS---

Midye 70 lira
    limon 6 lira
    peçete 5 lira

Kazanılan para : 140-150 lirası bir şey (bozuklarla karıştı ayırt edemedim )

Allah bereket versin.
    Yaş kaç hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de midye ne kadar iğrenç bir şeydir arkadaş, bir kez yedim, kusmamak için kendimi zor tuttum. Bozuk muydu bilemiyorum, bir daha da hayatta yemem.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.