Şimdi Ara

MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
18
Favori
20.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanergin55

kaşıbeyazın orda herhalde anladığım kadarıyla. Usta sen kefilsen bi ara uğrarım.Nedense midye yedikten sonra pişman olurum hep

Aynen hocam onun az ilerisi.Sahilin tam sonunda işte tarabyadan yürümeye başladığında sahilin bittiği noktada biz varız

Edit; Hocam ben midyenin bu kadar kaliteli olacağını düşünememiştim daha kötü bir şey bekliyordum ama hayatımda yediğim en güzel midyelerden birini sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fesbd -- 30 Temmuz 2015; 12:29:53 >

• Bir yerden izinfalan almak gerekiyor mu

Sizin konum neresi hamgi il

Satarken kendin de yiyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Temmuz 2015; 12:29:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: öldü.

quote:

Orijinalden alıntı: fesbd

Baktım böyle olmuyor zaman boş geçiyor bulunduğum semtin sahiline midye dolma tezgahı açmaya karar verdim.1 haftadır falan her şeyi ayarladık midyeler,tezgah tamam yarın öğleden sonra kuruyoruz.Geliri,gideri belirteceğim buradan bakalım kazanıcakmıyız

Edit;

Evet beyler ilk günümüzü geçirdik.Öğleyin gidip midyeleri aldık 200 tanesini 70 tl ye aldık bizi oraya götüren abiler siftahı attı.Eve gidip tezgahı aldık ordan sahile kurulduk yarım saat sonra orda midye satan mardinli geldi...

Başladı işte burda satamazsınız falan biz bilmeyiz dedik gidemeyiz dedik...Kimseye pabuç bırakmak yok

Ondan sonra abileri geldi gidiceksiniz falan dediler valla abilerimiz geliyo onlarla konuşursunuz dedik.Yanımda ki arkadaş abisini ben babamı aradım.2 araba geldiler konuştular raconu kestiler adamlar sesini çıkaramadı (bu olay sizi vururlar diyen arkadaşa gelsin )

Az ileri gidip satmaya devam ettik birden işler açıldı 7 buçukta tezgah kurmuştuk 11 de bütün tezgahı kapatıp gittik.Hayatımda yaptığım ilk böyle seyyar iş hoşuma gitti ama insanlarla muhabbet güzeldi...

SS leri telefondan ekliyorum birazdan
     MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ) MİDYE DOLMA TEZGAHI AÇIYORUM (İKİNCİ GÜN İÇİN EDİT GİRİLDİ) (İLK GÜNDEN OLAY ÇIKTI) (SS EKLENDİ)

---FİNANS---

Midye 70 lira
    limon 6 lira
    peçete 5 lira

Kazanılan para : 140-150 lirası bir şey (bozuklarla karıştı ayırt edemedim )

Allah bereket versin.
    Yaş kaç hocam?

Sağolasın eksik olma hocam,18 yaşındayım

• anlış anlamadıysam 2 kişiydiniz kar 2 ye bölünmüş oldu ort.30 tl gibi bir karınız ve 11 de kapatıp gidiyosunuz gerçekden çok iyi iş yav bendemi başlasam

Orijinalden alıntı: alimmm78

Bir yerden izinfalan almak gerekiyor mu

Sizin konum neresi hamgi il

Satarken kendin de yiyor musun

Yok hocam tezgah yer kaplamıyo diye izin almadık,vermiyolarmış zaten herhalde gerek yok

İstanbul/Yeniköy sahilin başı

Cimrilikten yemedik hocam hepsini satalım diye kalsa yerdik belki

Orijinalden alıntı: ırwastbey

anlış anlamadıysam 2 kişiydiniz kar 2 ye bölünmüş oldu ort.30 tl gibi bir karınız ve 11 de kapatıp gidiyosunuz gerçekden çok iyi iş yav bendemi başlasam

Öyle oldu hocam ama kardeş gibi olduğumuz için hiç bölünmüş gözüyle bakmıyoruz zaten ortak yere harcıyoruz parayı
  • Diyetteki adam böyle eziyet yapılırmı lan :( . Şimdi gördüm bu konuyu akşam 10 liralık almazsam içime oturur valla şişer biyerim . Bu arada İzmirde olduğumdan ve midyeci tanıdık olduğundan çok rahatım. Bazı yerlerde midye çok kirli oluyor paslı felan oluyor. Burada 10 liraya orta boylardan 40 tane filan koyuyorlar.
    Bu arada midyeye laf atan kesin fular takıp starbucks da takılıyordur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Moriarty44

Komik olduğunu mu zannediyorsun script trol seni

troll değil konu sahibinin bahsettiği mardinli arkadaş bu işte

sanki haram diyince senden alıcaz heh

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yerimizi almaya geldik.

/>

bune lan

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Hayirli kazanclar.Malatya da yasiyorum haliyle burada pek satan yok. İs basa dustu gittim Metromarketten dondurulmus aldim ev de kendim yaptim.Paket 16 tl idi icinde yaklasik 30-40 tane vardi. Gercekten cok guzel oldu herkese tavsiye ederim

Hocam bende malatyadayım metrodan alınca nasıl yapıcam tarifi verir misiniz ?

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Bir şey sormak istiyorum midye neden Mardinliler le bütünleşmiş ne zaman yemek için tezgaha gitsem doğulu çıkıyor adam

Hocam bende anlamadım ama aşiret oldukları için bu fikri bulmuşlar her yere tezgah kurmuşlar.Adam dağdan gelmiş bağdakini kovuyor evime 2 km uzaklıkta satıyorum beni kovuyor şaka gibi

Yapacak birşey yok..... Piyasa bunların elinde
  • Vergi ödüyor musun?

Atı Yem Koşturur Motoru 16 Valf Coşturur
  • bizim arkadaslar da ailece bu işi yapıyorlar Eminönünde. onlarda mardinli. deli para var

Saçmalama
    Midye haram değil mekruhtur cahilliğini vurma dışarıya

Mekruh
    Yenmesi tavsiye olmayıp yenirse de herhangi bir haram olmaması

Edit
    Hayırlı olsun hocam Allah bol iş versin

Kendinde cahilsin.

Mekruh olan şeyler kesinlikle haram değil,günah değil diyemeyiz.Mekruh bunun kesinliği belli olmayan hükümlerdir.

Orijinalden alıntı: johnbackus

quote:

Saçmalama
    Midye haram değil mekruhtur cahilliğini vurma dışarıya

Mekruh
    Yenmesi tavsiye olmayıp yenirse de herhangi bir haram olmaması

Edit
    Hayırlı olsun hocam Allah bol iş versin

Kendinde cahilsin.

Mekruh olan şeyler kesinlikle haram değil,günah değil diyemeyiz.Mekruh bunun kesinliği belli olmayan hükümlerdir.

Her konuya karıştırcanız dini değil mi ben şahsen yemiyorum tadını sevmediğimden dolayı ama sizene milletin yediği midyeden kalamardan ? Gidin başka yerde tartışın kendi kafanızda ilim dediğiniz şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 30 Temmuz 2015; 18:28:40 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.