Şimdi Ara

Microsoft SideWinder Mouse #İnceleme# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
13.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hüküm

quote:

Orjinalden alıntı: bloodpilot

İnceleme çok başarılı olmuş. Kutusundan porgramı çıkmıyor onu siz internet sitesinden indiriyorsunuz.

Microsoft SideWinder Mouse

Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.

Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor

sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...

cd çıktı benim kutudan

• Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba? Click sesleri diğer mouselara göre daha mı yüksek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmxerkan

Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba? Click sesleri diğer mouselara göre daha mı yüksek?

G5 kadar diyebilirim normal yani yüksek falan değil bendeki
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

quote:

İnceleme çok başarılı olmuş. Kutusundan porgramı çıkmıyor onu siz internet sitesinden indiriyorsunuz.

Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.

Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor

sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...

cd çıktı benim kutudan

vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

quote:

cd çıktı benim kutudan

vala şanslısın dostum sen şimdi bizimkinde niye CD yok oldumu yani..

intellipoint 6.2 çıktı kutudan

• gaza getirdiniz A4 X750F almıstım 3 hafta once 35YTL ye simdi onu yedek kulubesine gonderip Bundan alacagım el biraz buyukte :)
  • sidewinderi aldım ama hic rahat edemedim 115 liralık bi mouse degil yarın geri iade ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinlaral1

sidewinderi aldım ama hic rahat edemedim 115 liralık bi mouse degil yarın geri iade ediyorum

walla ben g5 ten sonra beğendim sen düşün

sen bilirsin ama bence verme x750 den kat kat iyi bi fare zamanla alışırsın dicem ama iade etmediysen hala tabi

• 100ytl bi mouse'a mı yaw yürüyün gidin parayı sokaktamı buluonuz
  • dostum alısmakla alakalı degil tıklamasından tut tekerlegınden skaterlarına kadar tutmadım mouseu
    Tıklaması cokyavas seri seri mermi gonderemiyorum
    tekerlegi cok hassas dogru duzgun bunny yapılmıyor
    skaterlarında kayganlık 0 padden hasır husur ses gelıyor
    yandakı tuslar cok gevsek
    115YTL buna verecegime G5 alırım sahsen ben rahat edemedim herkesin kendi bilecegi istir
  • fos cıktı desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

fos cıktı desene

Ne fosu ya...

Piyasadaki en baba mouse bana göre. G9 bu mouse'un yanında halt etmiş.
  • bende bi kac haftadir kullaniorum dadindan yenmez bi mouse buyuklugune laf atanlar var rahatsiz edici bi buyuklugu yok aksine rahat ettiriyo her turlu:)
    dpi istediiniz 3 hizli tusa atayabilmeniz cok gusel isigi harika ozellikle g15 v2 nin yaninda harika duruyo itinayla tavsiye edilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinlaral1

dostum alısmakla alakalı degil tıklamasından tut tekerlegınden skaterlarına kadar tutmadım mouseu
    Tıklaması cokyavas seri seri mermi gonderemiyorum
    tekerlegi cok hassas dogru duzgun bunny yapılmıyor
    skaterlarında kayganlık 0 padden hasır husur ses gelıyor
    yandakı tuslar cok gevsek
    115YTL buna verecegime G5 alırım sahsen ben rahat edemedim herkesin kendi bilecegi istir

valla görüşlerinin hiçbirine katılmıyorum zira bendeki sidewinder da sendeki problemler yok ayrıca tekerleği g5 e bin basar yandaki tuşlar gevşek de yine yanlış bir itham olmuş hem tuşlar üstüüste hem metal hem de tok bi tıklaması var o tuşların bence "alışkın" olmadığın için haksızlık ediyosun yine de g5 alabilirsin tabi sonra üzülme sidewinder ı vermeseydim diye

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

fos cıktı desene

Ne fosu ya...

Piyasadaki en baba mouse bana göre. G9 bu mouse'un yanında halt etmiş.

oyuncu adam mouse alacaksa g9 ya da sidewinder dan birini seçmeli... diğerleri bu iki mouse yanında fos aslında

• sidewinder kardeşliği kuralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: spysensetr

100ytl bi mouse'a mı yaw yürüyün gidin parayı sokaktamı buluonuz

İyi sen git A4 Tech'in 9 YTL'lik MOP-18 modelini kullan o zaman!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: spysensetr

100ytl bi mouse'a mı yaw yürüyün gidin parayı sokaktamı buluonuz

İyi sen git A4 Tech'in 9 YTL'lik MOP-18 modelini kullan o zaman!

• quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

sidewinder kardeşliği kuralım

heh olur
    öle demeyin ama arkadaşlar parası olan var olmayan var
    saygı duymak lazım böle konularda fikirlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 14 Mart 2008; 12:20:11 >
  • Almanyadan Razer DeathAdder&Fnatic EverglidePad Siparisi vardım bakalım gelince incelemesini yapıcam
    Sidewinder hakkındakı yorumlarımı hala soyluyorum sız bu saydıgım sıkayetlerı yasamadınızmı ilk fos yanı click olayı nasıl seri mermi gonderebiliyorsunuz ben hic tutmadım bakalım DeathAdder nasıl olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.