Şimdi Ara

Microsoft SideWinder Mouse #İnceleme# (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
13.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bro yanı olmadı onerıların baska cozum onerısı olan yok mu teşekürler
  • arkadaşlar bu sorunu nası cozabılırım bunun gıbı baska programlar mouse tuslarını ayarlıyabılecegımız
  • bendeki a4 mouse degistirmenin vakti gelmis anlasilan gerci ben razer lachesis leri bekliyordum ama pek fiyatlari dusecek gibi degil en iyisi sidewinder alayim bi tane incelemede gozume cok guzel geldi incelemeyi yapan arkadasa tesekkurler
  • arkadaşlar knight online ye girip intellipointi acıp ayarları yapıp uygula dedıgımde gonderme raporu gelıo acaba bu sorunu nası aşabilirim erhanlale arkadaşıma teşşekür ederım cozum onerılerı olmadı :S . bu sorunu nasıl cozebılırız sımdıden teşşekurler
  • Güzel bir mouseye benziyor ama denemek lazım bi ;) Ele oturacak türden ve tam istediğim gibi ..
  • arkadaşlar herkese tavsiye ederim 1.g9 2. sidewinder
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar sol-yukarı çaprazda hiç bir sorun yok yanlız sağ-aşağıya mouseyi çekerken mouse biraz sağ, biraz aşağıya takıla takıla iniyor bu sorun sadece bendemi var, mousemi bozuk anlamadım.

Yani sağ-aşağı çapraza çekerker mouse 4-5 pixel sağa düz şekilde gittikden sonra 4-5 pixel aşağıya düz bir şekilde iniyor yani tam bir çapraz yön izlemek yerine takıla takıla iniyormuş gibi oluyor lütfen bana acil yardımcı olun buna göre mouseyi değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Güzel bir mouse.
  • Valla bu haldeyse berbat bir mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Arkadaşlar sol-yukarı çaprazda hiç bir sorun yok yanlız sağ-aşağıya mouseyi çekerken mouse biraz sağ, biraz aşağıya takıla takıla iniyor bu sorun sadece bendemi var, mousemi bozuk anlamadım.

Yani sağ-aşağı çapraza çekerker mouse 4-5 pixel sağa düz şekilde gittikden sonra 4-5 pixel aşağıya düz bir şekilde iniyor yani tam bir çapraz yön izlemek yerine takıla takıla iniyormuş gibi oluyor lütfen bana acil yardımcı olun buna göre mouseyi değiştirmeyi düşünüyorum.

tam emin değilim ama lazer problemi sanırım, aldıktan 3,4 hafta sonra bendede aynısı olmaya başladı bir kaç yerde araştırmıştım, sidewinderın lazeri zaten çabuk bozuluyormuş..

• bende de habu vardı lazeri 5 ay sonra çalışmadı parasını geri aldım ben de. ondan artık performans lazeri olan fareleri alırken uzun uzun düşünüyorum eğer bunda da öyle bi sorun çıkıyorsa hiç almıyayım
  • Beyler almayı düşünüyorum ama hiç bir yerde kalamamış onun için satacak arkadas varsa bana pm atsın ACilllll
  • Tüm sidewinderlarda öyle durum. Neden dersen bu bir oyun mouseu ve fazla performans bekleme masaüstünde oyunda göreceksinki herhangi bir sorun yok oldukça uyumlu.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Arkadaşlar sol-yukarı çaprazda hiç bir sorun yok yanlız sağ-aşağıya mouseyi çekerken mouse biraz sağ, biraz aşağıya takıla takıla iniyor bu sorun sadece bendemi var, mousemi bozuk anlamadım.

• Bulamayıpta satın almak isteyen arkadaşlar varsa elimde bir tane 2. el var oldukça temiz ve eksiksiz. İletişim için masterroque@hotmail.com
  • Arkadaşlar farenin altındaki led'ler ''sol taraftaki'' daha fazla yanıyor bu normal mi?
  • Bana çok ergonomik gelmedi(Kullandım biraz.). Ama demek ki kullanan baya kişi varmış. Hepsiburada'da acayip ucuzlamış. 48 TL.
  • Artık eskidi ya mouse. Fazla kullanıcısı yok. Ben de 8 9 aydır razer diamondback'teyim. Alışmak zor oldu ama Sidewinder'ın hakimiyeti hiçbir şeye değişilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Arkadaşlar farenin altındaki led'ler ''sol taraftaki'' daha fazla yanıyor bu normal mi?

Not: Quick Turn cod 4'de çalışmıyor mu arkadaşlar denedim ama olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 14 Ocak 2010; 22:27:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.