Sertdemiry arkadaşımıza teşekkür ederim.Ben de X750 kullanıyordum ve geçen gün bir bimeks mağazasında dolanırken sidewinder gözüme takıldı.Görevliye kutusunu açtırıp inceledim ve fazla uzatmadan aldım.Yorumlarda sadece tipine bakarak beğenmeyen arkadaşlar var ama ben çok memnun kaldım.Ağırlıklar konması, farklı özellikte ayaklar ve tuş atamaları oldukça işime yarayan özellikler.Yalnız fareyi elinize alınca sol (arkadaşlar orayı sağ diye yazmışlar yukarıda) tarafta bir düğme var ve basınca minik lcd ekranda bir fare resmi çıkıyor.O tuşun başka işlevi var mı yoksa sadece karanlıkta dpi değerini okumayı kolaylaştırma amaçlı aydınlatma için mi konulmuş?Ne sitede ne de başka bir yerde bu tuştan hiç bahsedilmiyor.Quick turn olayında biraz zorlandım.Cs de ayarlamak istedim ama pek başaramadım.Yaptığın dönme hareketini hafızasına alıp oyunun ayar dosyalarında oynama yaparak hallediyor.Pek kullanmak da istemiyorum açıkçası.Çünkü biraz hileye kaçtığını düşünüyorum.Kullanımı çok rahat.Kullanılan malzeme kesinlikle razer kalitesinden aşağı değil , hatta daha bile iyi.Hala çözemediğim bazı şeyler var. Sertdemiry veya bu fareye sahip olup da tam anlamıyla kullanabilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
x700 serisi gerçekten çok geride kaldı şuanda çünki eli rahatsız edıyor ve bazen ışıkları yanıp sönüyor driver problemi yaşatıyor şuan ben razer serisi kullanıyorum fakat bu mouse ağırlık olayı çok güzel duruyor 1 sonraki tercihim bu yönde olcak tşk inceleme için ...
alacagim bundan ben ya aşik oldum
ağırlıklar şarampole yuvarlanmamak için mi
İncelemen için sağol eline sağlık fakat bırak bu mouse para vermeyi üstüne para verseler almam bunu bırak microsoft mouse almayı yanındna bile geçmem hele ki böyle bir tasarım rezaletini aman aman Allah korusun... Kusura bakmayın bu benim düşüncem tabii zevk sizin para sizin isteyen alır ama Logitech G9 bile bundan tip olarak güzeldir...
MS İntelli eplorer 3.0 lar efsaneydi, fazla görmemiş olabilirsin, ama hala insanlar dünyada eski 3.0 mouse ların yenilenip tekrar çıkmasını bekliyorlar.
goldda gördüm bu mouse'u çok büyüktü. daha önce habu kullanmıştım büyük gelmişti, bu habudan bile büyük. oyun mousunda bence 1 numara Razerdir ve 3g lazer ve 4000 dpi'lık yeni lachesisle yine aşmış bulunmakta. gelsede alsak
Bilmeyen herkes yüksek dpi nin oyunlarda iyi olcağını düşünüyo dsfdslkfjhg
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
Bilmeyen herkes yüksek dpi nin oyunlarda iyi olcağını düşünüyo dsfdslkfjhg
neden kötü birşeymi? ben low sens oynuyorum diye tarihi 400 dpi'lik mousemu kullanmalıyım?
1600X1200 çözünürlük ve üstü kullanmıyorsan 800Dpi yetiyor demek istiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
1600X1200 çözünürlük ve üstü kullanmıyorsan 800Dpi yetiyor demek istiyor.
Aynen öyle
inceleme içi teşekkürler
Büyük boyutlardaki farelerle oyun oynamakta zorluk çekıyorum.Bana hitap etmiyo
Hakikaten dehşet bişey al benisi var mouse'cuğun,fiyat olarak ne kadar yazmamışsında.....
teknik olarak bilemem ama tip olarak g9 bundan güzel demek için baya zevksiz olmak lazım bence. ben bu mouseu vatanda inceledim kesinikle benim gibi eli büyük olanlar için çok güzel oturuşu var. g9 mutasyona uğramış evrimini tamamlayamamış gibi duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah Kusura bakmayın bu benim düşüncem tabii zevk sizin para sizin isteyen alır ama Logitech G9 bile bundan tip olarak güzeldir...
bu fareyi 2 gün önce aldım ve alışma dönemindeyim... yanında gelen materyal kutusunun neden ağır olduğunu forumu şimdi dikkatlice okuyunca anladım..meğer kabloyu tutmak içinmiş..şimdi rahat bir mouse kullanıyorum..2 gündür kabloyu bantlıyordum masaya ama yinede rahat olmuyordu..:)
mouse bencede harika..verdiğim paraya değdi sanırım..hep microsoft mouse kullanmışımdır..bu da öncekiler gibi uzun ömürlü olacağına eminim...
bugün sabah mouseu elime aldığımda bişi farkettim acaba sizdede böle mi ? scroll un tuşunun üstüne hafif dokununca boşluk varmış gibi yoksa bu normal mi ? birde sol tık ta da buna benzer bir boşluk var gibi..sağ tıkta yok..çok hafif dokununca sol tık oynuor hafif bu normal mi ?
yoksa ben 2 günde mouseu haşat mı ettim en hafifinden..
Eveeeet ortaya Side Winder geldi seriyi tamamlamış oldum böylece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Ocak 2008; 22:04:05 >
Pinky hayırlı olsun. Güle güle eskit.. Sidewinder'ın şekli G9'un yanında daha bi güzelleşmiş valla...
Bu arada sandalyen manyakmış...
Side Winder bana hediye geldi muhtemelen satıcam birine:P Sandelyeyi ise hiç sorma şu çiçeklerden kurtulamadım gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Side Winder bana hediye geldi muhtemelen satıcam birine:P Sandelyeyi ise hiç sorma şu çiçeklerden kurtulamadım gitti.