Şimdi Ara

Microsoft SideWinder Mouse #İnceleme# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
13.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme çok başarılı olmuş. Kutusundan porgramı çıkmıyor onu siz internet sitesinden indiriyorsunuz.

Microsoft SideWinder Mouse

Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.

Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodpilot -- 25 Ocak 2008; 13:25:12 >
  • bende aldım aynı fareden teknosadan 100 ytl'ye, bende de a4 x710 vardı, ondan sonra buna alışmak zaman aldı (2-3 gün) ama alışınca çok rahatladım.. eli küçük olanlar ve parmağıyla fare kullananlar için önerilmez.
  • g5 i uygun fiyata almasaydım habu ile bunun arasında gidip geliyordum g5 den genıs ama alcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 26 Ocak 2008; 2:34:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodpilot

İnceleme çok başarılı olmuş. Kutusundan porgramı çıkmıyor onu siz internet sitesinden indiriyorsunuz.

Microsoft SideWinder Mouse

Hemen yanda bulunan download software diyerek modeli seçip indirebilirsiniz. Program ile mouse da hazır olarak bulunan 2000 - 800 - 400 dpi olan şeçenekleri değiştirme imkanınızda bulunmaktadır.

Ayrıca bu fareyi kullandıktan sonra ufak boyutlu olanları kullanmak biraz garip geliyor

sağol dostum verdiğn bilgi için yeni aldım bu maus'u yazılım cd vs görmeyince ürkmüştüm teşekürler...

• arkadslar bısı soracam bıraz gec oldu ama benım elım kucuk ve buyuk masudan da hoslanmıyorum bırazda para bakımımdan ksıtlıyım a4 tech x 750 bf almak ıstıyorumm ama sızın bu yorumlarınız okuyunca bıraz fıkır dusuklugu oldu bende microsoft siderwinder masu takıldı aklıma sızde bu goruslerıme gore a4 alıyım ??? yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanribo

arkadslar bısı soracam bıraz gec oldu ama benım elım kucuk ve buyuk masudan da hoslanmıyorum bırazda para bakımımdan ksıtlıyım a4 tech x 750 bf almak ıstıyorumm ama sızın bu yorumlarınız okuyunca bıraz fıkır dusuklugu oldu bende microsoft siderwinder masu takıldı aklıma sızde bu goruslerıme gore a4 alıyım ??? yardımcı olursanız sevınırım

yukarıdakilere göre beğenin farklıysa elin küçük ,büyük maustan hoşlanmıyorsan microsoft siderwinder sana göre değil a4 alderim a4 tech x 750 bf sana göre o zaman ..

• nerde bula bılırım pekı ıstanbulda besıktas semtde sordum a4 tech x750 bf bulmadım yardımcı olursanız cok sevınırım thanks
  • arkadaslar bu mouse ile ilgili okuduğum bir yazıyı aktarayım.

Mouse uzun süreli kullanımlarda bilek ağrısı yapıyormus soldaki metalik 2 tusu bir cok kisi kullanıssız bulmus pc dergisinin 1 tanesinde editör bu sekilde olumsuz yorumlarda bulunmus ama genel olarak iyi olduğunu söylemisti
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

arkadaslar bu mouse ile ilgili okuduğum bir yazıyı aktarayım.

Mouse uzun süreli kullanımlarda bilek ağrısı yapıyormus soldaki metalik 2 tusu bir cok kisi kullanıssız bulmus pc dergisinin 1 tanesinde editör bu sekilde olumsuz yorumlarda bulunmus ama genel olarak iyi olduğunu söylemisti

Evet. Ben de bu yazıya dikkat ettim. Çünkü farenin arka tarafı çok bombeli. Diğer fareler gibi alçalmıyor. Bu da bileğin havada olması gibi birşey sanırım. Büyük fareleri severim bu mouse da hoşuma gitmişti ama bunu duyunca vazgeçtim. Kullananlar fikirlerini yazarsa iyi olur. Logitech MX510 kullanıyorum senelerdir. Baba faredir

• quote:

Orjinalden alıntı: burbarian

Sertdemiry arkadaşımıza teşekkür ederim.Ben de X750 kullanıyordum ve geçen gün bir bimeks mağazasında dolanırken sidewinder gözüme takıldı.Görevliye kutusunu açtırıp inceledim ve fazla uzatmadan aldım.Yorumlarda sadece tipine bakarak beğenmeyen arkadaşlar var ama ben çok memnun kaldım.Ağırlıklar konması, farklı özellikte ayaklar ve tuş atamaları oldukça işime yarayan özellikler.Yalnız fareyi elinize alınca sol (arkadaşlar orayı sağ diye yazmışlar yukarıda) tarafta bir düğme var ve basınca minik lcd ekranda bir fare resmi çıkıyor.O tuşun başka işlevi var mı yoksa sadece karanlıkta dpi değerini okumayı kolaylaştırma amaçlı aydınlatma için mi konulmuş?Ne sitede ne de başka bir yerde bu tuştan hiç bahsedilmiyor.Quick turn olayında biraz zorlandım.Cs de ayarlamak istedim ama pek başaramadım.Yaptığın dönme hareketini hafızasına alıp oyunun ayar dosyalarında oynama yaparak hallediyor.Pek kullanmak da istemiyorum açıkçası.Çünkü biraz hileye kaçtığını düşünüyorum.Kullanımı çok rahat.Kullanılan malzeme kesinlikle razer kalitesinden aşağı değil , hatta daha bile iyi.Hala çözemediğim bazı şeyler var. Sertdemiry veya bu fareye sahip olup da tam anlamıyla kullanabilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

O tusun Makro kaydetme islevi var. Mesela bir oyunda belli bir hareketi ve tuslama sirasini surekli yapiyorsun diyelim. o tusa basili tutup makroyu baslatiyorsun ve kendisi tus basili iken yaptigin hareketleri kaydediyor. Sonra kaydettigin makroyu istedigin bir tusa aktariyorsun ve o tusa bastiginda o hareketleri kendi kendine yapiyor.
    Qu'ckturn olayi her oyunda calismiyor sanirim. Benim oynadigim bir oyunda da calismamisti. Ayrica makrolarda ALT tusu islevi yok. Halbuki cogu oyunda artik ALT tusu da kullaniliyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

arkadaslar bu mouse ile ilgili okuduğum bir yazıyı aktarayım.

Eliniz buyukse bu mouse size gore, eliniz kucukse biraz sikinti yapabilir. Ben buyuk mouselara aliskinim elim de cok buyuk deil ama bu mouse ile saatlerce oyun oynadim hicbir problem yasamadim.
    Eskiden A4tech X750F kullaniyordum ve ayni sure boyunca kullandgimda bileklerimde agri yapiyordu ve terletiyordu. Sidewinder ise cok ergonomik bir mouse bana gore. O editorun de eli kucuk olabilir ve ya kucuk mouselara aliskin olabilir. Bunlar fiziksel olanaklara dayali seyler, her urun herkese tam olarak uygun olacak diye bir sart yok...

• inceleme için teşekürler fiyatı ne durumda acaba bu ürünün?
  • 90-100 YTL civarında...
  • sırf intellipoint yuzunden alamıyorum bu mouse u ahh adamlar yazılım sırketı ama adam akllı programlarla puruzsuz calısan bı program yazamıyorlar...
  • Okuduğum bir incelemede mouse un click seslerinin çok yüksek olduğu söyleniyordu. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?
  • denetim masasından FARE ye girnce sndeki sekmeler fln cıkmıo bnde bndedki mouseda miscorosft habu driverları yuklu neden cıkmıo ama o sekmeler
  • yanlış bi karar mı bilemiyorum ama sırf değişiklik olsun diye g5 imi satıp yarın bundan alıcam inşallah pişman olmam
  • benim mause bunların yanında murat 124 kaldı yaa
  • G5 i sattık bakalım sıra geldi almaya yarın sanalmarketim ya da vtn bilgisayardan alıcaz kısmetse hangisi denk gelirse inşallah bulurum stoklarda var gösteriyo ama hadi bakalım...
  • bugün itibarı ile ben de sidewinder mouse kullanıcısıyım hayırlı olsun bana

ilk izlenimim maouse güzel ancak G5 ten sonra şekil olarak biraz garip geldi kavraması bi garip onun dışında özellikleri G5 ten iyi diyebilirim inşallah elim alışır G5 kesinlikle daha rahattı ancak arada çok fark yok eğer alışma meselesiyse G5 e alıştığım için garip geliyorsa başka sorun yok şimdilik G5 in biraz özelliklisi diyebiliriz biraz daha az rahat olanı ve de

NOT: scrool wheel olarak sidewinder G5 e basar diyebilirim çok güzel bir hissi var akıcı bi tekerlek diye tanımlamak doğru olur kesinlikle G5 ten iyi... yandaki tuşların üstüste konumu da G5 ten iyi olduğu bir diğer nokta... valla kafamda soru işaretleri vardı G5 ten sonra kesmez diyordum ancak G5 in alıştığım rahatlığı (ele iyi oturması) dışında bi artısı yok sidewinder a göre sidewinder da iyi oturuyor ele ancak bi G5 kadar rahat değil bence... hatta sidewinder a göre G5 in çok eksiği bile var(mış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 1 Mart 2008; 19:36:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.