Şimdi Ara

Microsoft Şakadan Anlamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 hafta kadar Xbox Live profilimde aşağıda bulunan resimde ki yazı yazıyordu. Biraz önce Live'dayken kendiliğinden sign out oldu ve tekrar Live'a bağlanmak istediğimde You will not be able to sign in to Xbox LIVE until 3/28/2012. Email with more information has been sent to the Windows Live ID email address for this account. diye bir yazı çıktı , bi hayli şaşkınlıkla yazıya bakarken ne olduğunu anlamayıp detayları mail'e baktığımda Code of Conduct kuralları ihlali yüzünden 1 günlüğüne (yaklaşık 1 saat sonra) uzaklaştırıldım.Ban konusunda bu kadar hassas davranıyor adamlar dikkat edin derim bundan sonra ne yazacağınıza..Hepsini geçtim geow3'te ranked maçın ortasında çıktı gitti -2000 puan

Microsoft Şakadan Anlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 27 Mart 2012; 23:03:22 >

• GOW'da hakladıklarından şikâyet eden olduysa demek ki
  • Code of conduct...
  • Biriside ban yemişti hesabı. Noldu ona acaba. Bu yüzden Fifa'da ilk 5 dk'da gol yiyip çıkanların arkasından küfür edemez oldum. Nolur nolmaz diye.
  • Bu -2000 olayi yenimi cikti eskiden olmuyordu? Bugun sinirlendim 2-3 macta ciktim pat diye yapistirdi 2000 leri :(
  • bu güzel bir şey bence , Ps Network de asla böyle bir şey yok bildiğin kahve ortamı gibi , hiç bir kontrol mekanizması ve uyarı sistemi yok

ister text olarak ister sözlü kuralları çiğnesinler yinede yola devam ediyorlar :S
  • Microsoft adamın ciğerini söker ciğerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık olmuş
  • Ya ban MW3'te yada baska oyunda, hile yaptigini, boosting yaptigini gordugum adamlari sikayet ediyorum, istemedigim oynucudur diye seciyorum yine geliyor, kim neyi nasil kontrol ediyor anlamadim.

Kufur etti diye adam banlandigini da ikidir duyuyorum, ben ki kulakliksiz oynarim, arkadasim olmayan herkesin de sesi kisiktir, hile hurda ile isim olmaz, oyunumu oynar cikar giderim, gecen baktim 33% istenmeyen oyuncu olarak secilmisim, saka mi simdi bu? Hani secilme sebebim de asiri agresif oyun tarzim ve kurallara uymayisimmis, kim girip neye gore oy veriyor bunu kim kontrol edip banliyor anlamis degilim.

Ki kufurun haddi hesabi yok ne live'da ne psn'de, 30 yasinda adam cikip ufacik cocuga da kufur edebiliyor veya tam tersi, muzik acip dinleten gerizekalilari mi ararsin, oyunu oynamayan sadece icini doken mallari mi, mw3'te flare almis kosede arkadasi ile birbirini vuran ezikleri mi?

Ki @Arm the Homeless, senin yazdigini g.tuyle degil de gozu ile okusaymis MS, sacma sapan islerle ugrasacagina gercek sorun teskil edenleri banlardi. Ben bunun 10 kat agir halini gordum kac kisi de, bu ne alt tarafi bir imla sakasi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

Ya ban MW3'te yada baska oyunda, hile yaptigini, boosting yaptigini gordugum adamlari sikayet ediyorum, istemedigim oynucudur diye seciyorum yine geliyor, kim neyi nasil kontrol ediyor anlamadim.

Kufur etti diye adam banlandigini da ikidir duyuyorum, ben ki kulakliksiz oynarim, arkadasim olmayan herkesin de sesi kisiktir, hile hurda ile isim olmaz, oyunumu oynar cikar giderim, gecen baktim 33% istenmeyen oyuncu olarak secilmisim, saka mi simdi bu? Hani secilme sebebim de asiri agresif oyun tarzim ve kurallara uymayisimmis, kim girip neye gore oy veriyor bunu kim kontrol edip banliyor anlamis degilim.

Ki kufurun haddi hesabi yok ne live'da ne psn'de, 30 yasinda adam cikip ufacik cocuga da kufur edebiliyor veya tam tersi, muzik acip dinleten gerizekalilari mi ararsin, oyunu oynamayan sadece icini doken mallari mi, mw3'te flare almis kosede arkadasi ile birbirini vuran ezikleri mi?

Ki @Arm the Homeless, senin yazdigini g.tuyle degil de gozu ile okusaymis MS, sacma sapan islerle ugrasacagina gercek sorun teskil edenleri banlardi. Ben bunun 10 kat agir halini gordum kac kisi de, bu ne alt tarafi bir imla sakasi..

Cok doğru bir yorum.

• Microsoft, Live'da yazılan kişisel bilgiler bizim sorumluluğumuzda değil diye her defasında uyarıyor. Çakarlar tabi banı sen profile lezbiyenim veya gayım tarzı şeyler yazarsan...
  • quote:

Ya ban MW3'te yada baska oyunda, hile yaptigini, boosting yaptigini gordugum adamlari sikayet ediyorum, istemedigim oynucudur diye seciyorum yine geliyor, kim neyi nasil kontrol ediyor anlamadim.

Çok açıklayıcı olmuş valla

• Desene Engin 9GAG yaktı seni
  • quote:

Katılıyorum .

Genelde heleki cod mide bulandırıcı olmaya başladı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.