|
Bildirim

|
Windows 11 çog eyi yaa, ben dehneloji editörüyüm w11 kur kardeş yaa, w10 mu kaldı yaa
|
|
Sonra neden windows 10 kullanımı düşmüyor her guncellemede bir kriz bir sorun olmak zorunda mı ya.
Recall gibi felaketleride saymıyorum bide. |
|
Yazın yazın; her zaman okuyan çıkar. Uzun yazıyorsanız düzgün noktalamayla paragraflara bölmeniz yeterlidir. Paragraflara bölmeyince satır akışını takip zorlaşmakta, yazılar uzadıkça okumayı esas zorlaştıran faktör o. Yoksa özellikle akıcı bir üslupla yazılmış uzun mesajlar gayet de okunabilirdir. |
|
1 yılı bile kritik hata olmayan güncellemelerle kapatamıyorlar
|
|
Daha iyi bir teklif olarak Windows' u kaldırıp linux kurun diyebilirdi. Eksik kalmış.
|
|
Önce insanlara zorla indirttir, sonra kaldırın diye uyar. Sistemi çökerttiyse nasıl kaldırsın. Kaç kez başıma geldi. Artık sadece Windows kuruyorum, kurulumda yaptığım güncellemeden sonra güncellemeleri 20 yıllığına erteliyorum, kafam rahat oluyor. Windows artık iyice cıvıttı. Kararlı bir işletim sistemi değil. İhtiyaçlarıma cevap verebilecek donanımı Apple'da alacak param olsa, hep Mac kullanırdım. Hiç Windows'a bulaşmazdım. Bilgisayarla fazla yoğun/performans gerektiren işleri olmayanlara Mac Mini öneririm. Gayet güzel cihaz.
Edit: Biraz araştırdım da, Mac Studio (2022) M1 Max gayet güzelmiş. 2025'te hâlâ kullanılabilir cihaz diyorlar. Fiyatı da ulaşılabilir. |
|
Microsoft lanetli bir şirket mi?Adamlar ellerinde ne geçiyorsa ne varsa batırmaya çalışıyorlar.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 24 Ocak 2026; 21:42:25 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral5656x -- 24 Ocak 2026; 22:10:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Windows 10 devam |
|
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i |
|
Siz hala windows mu kullanıyorsunuz |
|
|
Yazın yazın; her zaman okuyan çıkar. Uzun yazıyorsanız düzgün noktalamayla paragraflara bölmeniz yeterlidir. Paragraflara bölmeyince satır akışını takip zorlaşmakta, yazılar uzadıkça okumayı esas zorlaştıran faktör o. Yoksa özellikle akıcı bir üslupla yazılmış uzun mesajlar gayet de okunabilirdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|