Şimdi Ara

Microsoft, milyonlarca PC kullanıcısını uyardı: Güncellemeyi kaldırın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 mu, sürücü ve yazılım desteği geri gelse Windows 7'ye geri döneceğim. DDr 4, Ryzen serisi ve NVMe.2 ile yağ gibi akıyor.

• GitHub dan temel açık kaynak kodlarını indirip, kendiniz geliştirerek kendi işletim sisteminizi yazın, artık serbest televizyon devri kapandı, Youtube yayıncılığı dönemindesiniz, Windows 11 mi kaldı? MacOS mu kaldı? Mint mi kaldı? :))

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    ubuntu ve linux birçok sürümünü kurdum kapanmadı zorla kapadım sonunda kasanın açma kapama tuşu deforme oldu kaynak dosyasını mı düzenlemedim herşey yaptım yok yok olmadı ayar oldum windows döndüm şükür sorun çıkmadı o kadar güncelleme yaptım ama pcler uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik hasta -- 25 Ocak 2026; 14:14:32 >
  • Microsoft hata yapıyor kullanıcıları bezdiriyorda bu donanımhaberinde reklamlarını niye azaltmıyor.

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadım, masaüstünde iki kez siyah ekran alınınca ve explorerin desktop.ini dosyalarını ignore etmeye başlamasından sonra kaldırdım. Güncelleme kaynaklıymış.

• Windows 11 üzerinden Microsoft gömmeli haberlere bakıyorum ve bingo. Her zaman aynı editör.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows 8.1’in değeri bilinmedi. Çok övdüğünüz Windows 10’da 11’den farklı değil. Ağır bir işletim sistemi maalesef. Tek başına bulanıklık efektini açmak bile sistemin ağırlaşmasına sebep oluyor. Arkadaşlar şunu kabul edelim. Windows 8.1 sürümü bu zamana kadarki en temiz ve hızlı sistemdi. Eski bir Windows tabletim var. İçerisinde Windows 10 varken kasım kasım kasarken, 8.1 yüklediğimde bir kere dahi kasma olmadı. O gün anladım aradaki farkı.

Sözün özü, bir hiç uğruna stabil sistemin desteğini bitirdiler. Yine bir hiç uğruna yeni sistemler çıkardılar. Microsoft’tan düzgün bir iş beklemiyorum artık. Windows 11’in içinde hâlâ Windows XP ve Vista’dan kalma artıklar var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

notebookcheck
    Windows 11 KB5074109 uninstalls fail with error 0x800f0905
    https://www.notebookcheck.net/Windows-11-KB5074109-uninstalls-fail-with-error-0x800f0905.1212139.0.html

Microsoft, milyonlarca PC kullanıcısını uyardı: Güncellemeyi kaldırın!

Sıvamaya doyamadılar, ona yanarım. Amerika devleti bunları kolluyor diye dünyaya yapmadıkları zulüm kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ocak 2026; 2:24:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin donanımı farklı problemi farklı. Bende gayet güncel sayılacak bir donanım ile en iyi deneyimi windows 11 ile alıyorum. Hiç hata da yaşamadım 2 yıldır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olur ya Windows 12 çıkar o zamana kadar 10 kullanmaya devam. Ara sürüm gibi 11 i milletin başına bela ettiler valla. Halbuki üst sürüm ama gözümde windows 8.0 gibi windows vista gibi hatta abartısız windows milenyum gibi. Kimisi de müthiş memnun. Oyunda daha fazla fps diyor. Adam ne yapsın ya orta segment kartı var. Ne diyelim? Ne desek başımıza kalıyor. Neymiş 5090 kartımız varmış oyun bile oynamıyormuşuz. Ne yapayım mayın tarlası ve freecell güzel oyunlar alla alla.

• Yazılımlar Güncellendikçe Donanımlar zarar görüyor , ya performansını düşürüyorlar ya oyun ve programların güncel sürümlerinin çalışmamasını sağlayıp bi şekilde yenilenmesi için lokomotif unsur haline geliyorlar. Hatırlayın XP de hiç bişey sormadan bütün herşey kurulup kaldırılıyor du !?

• Gerçekten bir tarafimla güldüm artık linux kullanıyorum ve bu gibi dertlerlede uğraşmıyorum Microsoft cidden yazık test bile etmiyo

• Windows 11kullanırken delirmeme ramak kala win10a geri geçiş yaptım. Vallahi rahatladım ya. Şu uzatılmış güncellemeleri bitene kadar kullanacağım sonra da linux mint veya başka bi dağıtıma geçerim. Şuan sığınılabilecek en güvenli liman ya windows 10dur ya da linux başka alternatif yok.

• Donanım desteği olsa bir saniye durmam linux a geçerim bi saniye bunlara muhtaç kalıyorsun para veriyorsun ve hüsrana uğruyorsun

• 11 gün önce benim PC yede yüklenmiş yukarıda belirtilen sorunlarla yada farklı bir sorunla karşılaşmadım . İşlemcim AMD ve ekran kartım onboard olmasından dolayı sorun olmamış olabilir bende.

• Ben Windows 11'in outlook Clond'u silmistim. Gelmezki o. Depolama az ki güncelleme gelsin. Burada hiç sorun görmüyorum ben. (Kendi bilgisayarda)

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynen ben bu hatayı alıyorum ve silemiyorum da, çünkü Windows sandbox içerisinde Bahsi geçen dosya seçilemiyor. Gizli klasör gibi silik gözüküyor ama açamıyorum ya da kapayamıyorum da hala da güncelleme istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Ocak 2026; 14:40:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bu update 16 ocakta yüklenmiş ama hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Outlook kullanmıyorum belki ondandır. Makine AMD işlemci + Nvidia kartlı.

Ben de güvenlik açığı falan var sandım, aksine kaldırmak açık yaratır eğer problem yoksa.

Millet çok gömüyor Windows 11'i ama senelerdir kullanıyorum tek sıkıntı yok. Çok eski ve niş donanımlı sistemlerde belki sorun oluyorsa oluyordur.

Outlook kullanan adam ofiste kullanıyordur daha çok, ofis makineleri de tarihi eser oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 26 Ocak 2026; 15:29:0 >

Microsoft, milyonlarca PC kullanıcısını uyardı: Güncellemeyi kaldırın!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.