Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB9C04491

Evinin yanından uçan var mı :D
    evi görsek uçucaz dandirik dandirik tek katlı bina modellemişler her yere
  • quote:

New York'ta yaşayanlar için bir ufak ihtimal var.
  • Bu konuda baya şikayet gelmiş ama ben baya uçtum evimini üstünde. Sitemin önündeki büfe bile 3d idi :) Ankara için konuşursak gayet tatmin edici benim için. Esenboğa'nın bitişiğindeki köy bile bu vaziyette bende.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Bu hafta patch gelecekti.

Bakalım değişiklik yapacak mı oyunda.
  • quote:

Ben herkesin ilk denemesi evini bulmak olur diye düşünmüştüm

Oturduğum binanın konumu ve şekli oldukça bariz. Atatürk Havalimanı’ndan havalanıp elimle koymuş gibi buldum. Daha sonra kız arkadaşımın evini koordinat girerek bulduk ve tepesinde birkaç tur attık. Bugün de arkadaşımın evini bulduk, yanındaki hastane vs. gayet yakın modellenmişti, sorunsuz tanıdık. Elimizdeki teknoloji ile, ödediğimiz paraya göre çok başarılı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msfs addons
    How to maximize FPS and Performance Microsoft Flight Simulator — MSFS Addons
    https://www.msfsaddons.org/reference/maximise-performance-sofly-guide

Buradaki guide'a göre ayarları yaptım inanılmaz oldu. Bazı arkadaşlar 3 boyutlarda sıkıntı yaşadıklarını söylemişlerdi bunları yapın gerçekten iyi oluyor.

Ryzen 5 3500X RTX 2060 Super var. Bu ayarlarla özellikle bir kaç tane var agaç, su vb gerekiz sömüren ayarları düzeltip diğer adımları da yaptım on numara oldu

• Arkadaşlar geçen sorduğum xplanedeki gibi ayrıntılı harita modu çıkmış.
    Oyunda Hangi ilçe-köy üstündesiniz gösteriyor harita.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

Hocam airbustaki kara radarı değilmi onu biliyorum da havayıdamı gösteriyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk defa en hard modda oynadım, tertemiz piste kadar geldim tam inecez, hop gaz kendi kendine artıyo azalıyo falan nası kaparız onu yaa :)
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    airbus a320 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza001

https://www.msfsaddons.org/reference/maximise-performance-sofly-guide

Buradaki guide'a göre ayarları yaptım inanılmaz oldu. Bazı arkadaşlar 3 boyutlarda sıkıntı yaşadıklarını söylemişlerdi bunları yapın gerçekten iyi oluyor.

Ryzen 5 3500X RTX 2060 Super var. Bu ayarlarla özellikle bir kaç tane var agaç, su vb gerekiz sömüren ayarları düzeltip diğer adımları da yaptım on numara oldu
    Çok teşekkürler!

Oyun içi grafik özelliklerine bile geçmeden sadece öncesinde söylenenleri yaptım, ciddi şekilde akıcılık kazandı. Bir ara grafikleri de deneyeceğim. CPU priority oldukça önemli sanırım. İlgili PDF linkini de koyalım:
    https://f002.backblazeb2.com/file/discourseuploads/MSFSorg+uploads/Maximise-Performance-Flight-Simulator-Single.pdf

• quote:

airbus a320 mi?
    aynen
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    hocam o uçağı ben de uçurmaya çalişiyorum çok dertli uçak, çok araştırdım ve anladıgım kadarıyla bu ucagın otopilotu çok fazla şeye karışıyor

bu iniş yaparken hızlanma olayı da ondan,

www.a320dp.com
    Auto Thrust FMA | Alpha Floor | Section 5.2.5
    http://www.a320dp.com/A320_DP/engines/sys-5.2.5.html

alpha protection ne varmış belli bi hızın altında yaklaşırsanız basıyomuş gazı otomatik olarak

ben şimdilik saldım airlineları. belli ki aşırı otomasyon üzerine kurulmus bu ucaklar. çok profesyonel pilotlar belki tam manuel kullanabiliyor ama ben bu autothrottle meselelerini hiç cozemedim şimdilik diğer noob uçaklarla devam ediyorum cessna vs :D

sanırım 140 knots ve üzerinde olmanız gerekiyor iniş yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 1 Eylül 2020; 0:52:2 >

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Airbusta orta panelde sol altta radarı off tan saga sola getirip acın. Sonra da yuvarlak düğmeyi wxt ye getirin. Normalde bu hava radarı artı trafiği gösterir diye biliyorum
    Radarın açık kalması için ekranın yanındaki show terrain butonuna basılmamış olması lazım yoksa radarı iptal edip kara radarını açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Airbusta orta panelde sol altta radarı off tan saga sola getirip acın. Sonra da yuvarlak düğmeyi wxt ye getirin. Normalde bu hava radarı artı trafiği gösterir diye biliyorum
    Radarın açık kalması için ekranın yanındaki show terrain butonuna basılmamış olması lazım yoksa radarı iptal edip kara radarını açar
    Anladım airbustada var yani hava radarı ben kara radarını açtığımdan sürekli tabi göremiyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Arkadaşlar geçen sorduğum xplanedeki gibi ayrıntılı harita modu çıkmış.
    Oyunda Hangi ilçe-köy üstündesiniz gösteriyor harita.
    denilenleri yapmama rağmen, açtığımız localhost sayfasında kendi uçağımı görebiliyordum ancak oyun için vfr ekranında bu harita görüntüsünü alamadım.

• On Sept. 1 from 07:00-08:00 UTC, online services will not be available due to scheduled maintenance on Microsoft Flight Simulator Live Services (Live Traffic, Multiplayer).

This maintenance won’t prevent you from accessing MSFS2020.

• quote:

hocam o uçağı ben de uçurmaya çalişiyorum çok dertli uçak, çok araştırdım ve anladıgım kadarıyla bu ucagın otopilotu çok fazla şeye karışıyor

bu iniş yaparken hızlanma olayı da ondan,

http://www.a320dp.com/A320_DP/engines/sys-5.2.5.html

alpha protection ne varmış belli bi hızın altında yaklaşırsanız basıyomuş gazı otomatik olarak

ben şimdilik saldım airlineları. belli ki aşırı otomasyon üzerine kurulmus bu ucaklar. çok profesyonel pilotlar belki tam manuel kullanabiliyor ama ben bu autothrottle meselelerini hiç cozemedim şimdilik diğer noob uçaklarla devam ediyorum cessna vs :D

sanırım 140 knots ve üzerinde olmanız gerekiyor iniş yaparken
    1 2 ayar buldum şimdi arkadaşım söyledi, eğer olursa haber veririm.

• Selamlar,

Başka sorularla yine yardımlarınızı talep edicem :)

1-Kokpit içindeyken fps göstergesinde Coherentgtdraw'ın sürekli zorlandığını görüyorum ve zaman zaman fps 10'a düşüyor (liveries uçakta 10'un üstüne çok nadir çıkıyor). Bunu arttırmanın yolu var mıdır?

2-Liveries yükledim fakat kokpit göstergeleri (speed,alt vs) çalışmıyor, bu sorunu yaşayan ve çözebilen oldu mu?
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    a320'de de var hocam. kokpit içinde spoiler kolunun hemen üstündeki panel wx paneli olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.