Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar a320 sürekli piste teker koyacakken kendi kendine gaz veriyor. Bunu engellemenin ylu yok mu yolcular ziyan oldu yahu
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    piste 140 knot ve üstü hızlarda yaklasmanız lazım
  • Tam 140 a ayarlayıp sabit tutamıyorum ki hız verip gidiyor uçak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum ben şu şekilde iniş yapabilmiştim;
    https://www.twitch.tv/yamaci17/clip/PoorSuccessfulWoodcockFunRun

140 değil de 150 160 falanla yaklaşın bence olur
  • Merhaba arkadaşlar, GTX 1060 laptop kullanıyorum. İnternet hızım 10 Mbps.
    Microsoft Flight Simulator 2020 oynarken 3D yapılar gözükmüyor. GTX 1060 ile oynanılan birkaç YouTube videosu izledim, videolarda 3D yapılar Low'da bile vardı.
    Görev yöneticisinden baktığımda ise oyun 0, 1 Mbps kullanıyor sadece. Birkaç ekran görüntüsü ve oyunun ayarlarından görüntü paylaşacağım. Yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Arkadaşım RX 5700 XT kullanıyor ve internet hızı 10 Mbps. Onda 3D yapılar gözüküyor. Onun oynadığı ayarların aynısı yaptım 5 FPS'ye düştü oyun ama hala 3D yapılar yoktu. Bu arada oyun HDD'ye kurulu oyunun Cache'i yüklediği yer ise SSD'de acaba onunla ilgili bir problem olabilir mi çünkü oyunda ki her şeyi Ultra'ya alsam bile 3D yapılar gözükmüyor.(Cache'i HDD yaptım ama değişen birşey olmadı.)
    HDD'de 1.16TB SSD'de 45GB boş alan bulunuyor.Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• şu update çıksa diyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Arkadaşlar a320 sürekli piste teker koyacakken kendi kendine gaz veriyor. Bunu engellemenin ylu yok mu yolcular ziyan oldu yahu
    a/thr yi kapatıyormusunuz
  • Patch Version 1.7.14.0 çıktı!

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

GÜNCELLEME GELMİŞ!
    https://forums.flightsimulator.com/auth/xbox_live
    girdim çıktım bende bişey indirmedi. normal bir şekilde açıldı.

varmı aramızdan yeni yamayı indirmeye başlaya bilen.

ama açıkcası çok bişey yapılmamış gibi duruyor. notlara bakıldığında. Ben özellikle fps konusunda iyileşme bekliyorum.
  • Evet yenilikten ziyade performans iyileştirmesi
  • 87.06 kib lık yamamızı yapmış bulunmaktayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

piste 140 knot ve üstü hızlarda yaklasmanız lazım
    Tam inmeye yakın a thr ve AP kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncelleme ile birlikte 0 fps artışı bende

4k ultra & GTX 1080ti
  • Bir uçuş simülatörü tutkunu olarak denemekteyim merak ettiğiniz olursa lütfen çekinmeden sorunuz .
  • En onemli guncelleme fsuipc nin kullanılırken fps kaybı yasamıyor olmak. Şu anda fsairlines,on air vs calısirken fps den kayıp olmuyor. Bu yönden yama cok iyi oldu

• heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    fsuipc geldiğini bilmiyordum, nasıl peki p3d gibi fark yaratıyor mu?
  • bomboş güncelleme bir halt gelmemiş 2 haftada ancak yükleme sorunlarını çözmüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Eylül 2020; 10:40:16 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.