Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1393

Oyun motoru harita verisi üzerinden auto-gen yani otomatik yeryüzü şekilleri oluşturma olayını kullanıyor. Aksi takdirde her yeri birebir modellemeyip sana sunmaya kalksa petabyte düzeyinde bir veri söz konusu olur.
    zaten şimdiki harita 2 petabayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Dünyayı 1:1 modelliyor yapay zeka. Yüz yıl bekletseler yine bitmez.
    böylelikle yapa zekanın daha doğmamış çocuk olduğunu anlamış olduk
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Belki ortak tanıdıklar çıkar. Özelden yazmak istersen tanıdıklarımı söylerim sana. Sen de bana aday no nu söylemek istersen arkadaşlara iletirim. Eğer istersen sanal da uçuşlara sen de katılabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysteriousozi

Belki ortak tanıdıklar çıkar. Özelden yazmak istersen tanıdıklarımı söylerim sana. Sen de bana aday no nu söylemek istersen arkadaşlara iletirim. Eğer istersen sanal da uçuşlara sen de katılabilirsin.
    Akademiye girmeden önce çok uçuyordum ama artık pek fırsat bulamıyorum atpl sınavlarından. Size iyi uçuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın ne kadar büyük olduğunu zihninde canlandırmakta zorluk çekiyor bazı arkadaşlar. Yapay zekanın elindeki veri uydu fotoğrafları. Bu fotoğraflardan tahmin yürütüyor. Tahminin ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Yapay zeka oradaki binaların ne olduğuna dair kesin veriye sahip değil, birisi tek tek kesin veriler girmedikçe de sahip olmayacak. Bu çocuk doğsa da büyüyüp ölse de durum bu, teknolojiden ne beklemeniz gerektiğini bilmemiz lazım her şeyden önce. Sıfır hatasız modeller için yer yüzünde bulunan tüm yapıların tek tek elle modellenmesi gerek. Böyle bir şeyin neden mümkün olmayacağını oturup anlatmanın manası yok. Senin X ülkesinin Y şehrinde görüp "ama bu bina böyle değil ki" dediğin binaları oyunu yapan adamlar hiç görmedi, sonsuza kadar da hiç görmeyecek. Tamamen yapay zeka tarafından inşa edilen, yapımcıların hiç görmediği ve görmeyeceği sayısız yer var.

• Arkadaşlar fs2020 oynuyorum ancak basit ve yüzeysel geliyor. Bu sebepten xplane 11 alasım var. Denemek için korsanını indirdim detaylı ve güzel bir sim gibi duruyor. Öğrenmek zaman alacak olsa da daha zevk verecek gibi. Önerir misiniz aranızxfa kullanan var mı?
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Microsoft öyle reklamlar yaptı ki beklentiyi çok yüksek tuttu. Hatta reklam sloganlarından birisi uçarken kendi evinizi bulun denildi. Şahsen ne ev buldum ne de başka umduğumu buldum. Madem öyle beklentiyi bu kadar yüksek tutmayacaklardı... En az 10 tane video paylaştılar henüz oyun çıkmamışken... Uçuş dinamikleri gerçekçilikten çok uzak. Göreceksiniz plugin üreticileri en başta çok zorlanacaklar çünkü oyun aceleye getirilmiş. Fs20 nin kendine gelmesi bir yılı geçer. Bir de harita 2020 değil 2016 nın ama emin değilim. Başta haritayı güncellemeleri gerek. Microsoft oyunun ana yazılımını kurup çekilir bu daha öncede hep böyle oldu. Kısıtlı geliştirme yapar microsoft bu saatten sonra...Oyunu adam edecekler plugin üreticileri olacak gibi duruyor. Mesela bazı yazılımcılar İstanbul'u şimdiden simüle etmeye başladılar. Bir dezavantaj da bağımsız uçak üreticileri çıkınca default modundakinden daha düşük bir fps alınacak bu da şimdiki sistemi oynatan pclerin bir yıl sonra istenilen randumanda çalışamayacağını gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mysteriousozi

Microsoft öyle reklamlar yaptı ki beklentiyi çok yüksek tuttu. Hatta reklam sloganlarından birisi uçarken kendi evinizi bulun denildi. Şahsen ne ev buldum ne de başka umduğumu buldum. Madem öyle beklentiyi bu kadar yüksek tutmayacaklardı... En az 10 tane video paylaştılar henüz oyun çıkmamışken... Uçuş dinamikleri gerçekçilikten çok uzak. Göreceksiniz plugin üreticileri en başta çok zorlanacaklar çünkü oyun aceleye getirilmiş. Fs20 nin kendine gelmesi bir yılı geçer. Bir de harita 2020 değil 2016 nın ama emin değilim. Başta haritayı güncellemeleri gerek. Microsoft oyunun ana yazılımını kurup çekilir bu daha öncede hep böyle oldu. Kısıtlı geliştirme yapar microsoft bu saatten sonra...Oyunu adam edecekler plugin üreticileri olacak gibi duruyor. Mesela bazı yazılımcılar İstanbul'u şimdiden simüle etmeye başladılar. Bir dezavantaj da bağımsız uçak üreticileri çıkınca default modundakinden daha düşük bir fps alınacak bu da şimdiki sistemi oynatan pclerin bir yıl sonra istenilen randumanda çalışamayacağını gösteriyor.
    katılıyorum. ayrıca bulgaristanı bile googleda 3d modelliyorsun da bizim neyimiz eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 31 Ağustos 2020; 14:8:37 >

• Bunu normal açık dünya oyunları ile karıştırıyorsunuz.Tüm dünyadan bahsediyoruz , 8 milyar insan evini kapısının şekline kadar oyuna aktarılmış bir şekilde bulabilir mi sizce , böyle bir teknoloji var mı dünyada.Ayrıca buna harcanacak enerjiye gerek var mı bir simülasyon oyununda.

Oyun minimum 10 sene desteklenecektir bence , şu an emekleme döneminde , biraz sabretmek lazım.
  • Arkadaşlar bazı şehirleri PC'ye indirme olayını anlatmışlardı geçtiğimiz sayfalarda. Bunu bulamıyorum şu an. Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Arkadaşlar fs2020 oynuyorum ancak basit ve yüzeysel geliyor. Bu sebepten xplane 11 alasım var. Denemek için korsanını indirdim detaylı ve güzel bir sim gibi duruyor. Öğrenmek zaman alacak olsa da daha zevk verecek gibi. Önerir misiniz aranızxfa kullanan var mı?
    Ben 1 dolara offlüne hesap ile oynuyorum plti.ru dan aldım

Fs2020 nin radyo sistemi çok otomatk xplane de atis va hep kendin bağlanman gerekiyor otomatk kalibrasyon vs yok birde harita altta halı deseni gibi ancak uçak modeli vs daha kaliteli geldi bana birtek yansımaları eksik desek yeridir ve daha da iyisi birsürü güzel beleş şey var zibo mod gibi better puahback gibi.

Öğrenme süresi ise sana bağlı ingilizcen var ise youtube u aç milyorlarca kaynak videosu var

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

şu kırmızı havanın çok kötü olduğuna mı işaret ? efsane bir bulut ordusunun üstündeyim 800 mildir bitecek gibi de değil varış yeri de böyleyse ayvayı yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 31 Ağustos 2020; 17:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Çok teşekkür ederim dostum :)
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Evet. Yoğun yağmur, sert rüzgar ve türbülans bölgeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

şu kırmızı havanın çok kötü olduğuna mı işaret ? efsane bir bulut ordusunun üstündeyim 800 mildir bitecek gibi de değil varış yeri de böyleyse ayvayı yedik
    Hava radarını nerden açtınız biraz yabancıyım o uçağa yeni öğreniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Hava radarını nerden açtınız biraz yabancıyım o uçağa yeni öğreniyorum

Alıntıları Göster
    WXR'ye bas resmin hemen üstünde kalmış weather radar display yazacak açıklamasında

sadece 747 de gördüm şimdiye kadar a320 de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

WXR'ye bas resmin hemen üstünde kalmış weather radar display yazacak açıklamasında

sadece 747 de gördüm şimdiye kadar a320 de yok

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam saolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evinin yanından uçan var mı :D

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.