Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk foto arjantinden flamingo ararken, ikincisi antalyadan, üçüncüsü de everestin zirvesine giderken.
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 22 Ağustos 2020; 12:0:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

50 mbit internet istiyordu acaba ondan dolayımı sorun yaşıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Yok. Ben de 100 mbps var.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim, normal temiz hava da bile bazen rüzgar çok oluyor zor uçuyorum.Rüzgarı kapatmanın yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 22 Ağustos 2020; 12:9:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Keşke pmdg, fslabs vs. uçakları salsa da böyle vfr uçtuğumuz gibi ifr uçabilsek. Dandik airlinerlara dokunasım bile gelmiyor.
    Bilmediğimden soruyorum, pmdg uçaklarının farkı nedir? şimdiki simulatorde de uçaklar yeterince detaylı ve her şeyle etkileşime girebildiğimiz uçaklar. pmdg ile farkı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Selamlar, ben böyle özgürce uçuramıyorum uçakları. Gamepad ile mi oynuyorsunuz? Bir de havada giderken burnu sürekli iniyor kalkıyor. Yonumuzu ve yüksekliğimizi ayarladıktan sonra nasıl uçaği daha stabil tutabilirim?
    Uçuyorum ama tam bilerek değil serseri mayın gibi gidiyorum. Bu konudan anlıyanlar daha isabetli yorumluyabilir fakat yanlış anlamadıysam varış noktası seçip görev varmış gibi uçuşlarda rota dışı ve alçak uçuşta çakılıyor zannımca, ben uçarken varış noktası seçmiyorum daha özgür oluyor tabi yanlış kanı olabilir. Gamepad olayına gelince evet F710 ile uçuyorum fakat gamepad e olan yılların verdiği alışkanlığa rağmen stabil uçmak malesef zor.

• Sarıyer ,Kireçburnu , Çayırbaşı , Büyükdere , Kazıklı yol , Saruyer Yusuf Ziya Öniş Stadyumu , Maden Mahallesi ve Koru üzerinde alçak irtifa uçuş
  • Tek motorlu ve turboprop uçaklar gayet güzel ve yeterli fakat airliner yani a320 ve 747 gibi uçaklar fazlasıyla yetersiz. Autopilot fazla sapıtıyor en basit örnek ils tutmuyor vs. Pmdg gibi uçakların farkı gerçek uçakları birebir simüle etmesi yani gerçek uçakta hangi prosedürleri yapıyorsan birebir yapabiliyorsun her şeyi. Youtube'da FSLabs a320 yazıp simülasyonda olan standart uçakla karşılaştırmasını yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Tek motorlu ve turboprop uçaklar gayet güzel ve yeterli fakat airliner yani a320 ve 747 gibi uçaklar fazlasıyla yetersiz. Autopilot fazla sapıtıyor en basit örnek ils tutmuyor vs. Pmdg gibi uçakların farkı gerçek uçakları birebir simüle etmesi yani gerçek uçakta hangi prosedürleri yapıyorsan birebir yapabiliyorsun her şeyi. Youtube'da FSLabs a320 yazıp simülasyonda olan standart uçakla karşılaştırmasını yapabilirsin.
    ils tutmaması zamanla patchler ile çözülür zaten birkaç gün içerisinde güncelleme yayınlayacaklarmış. onun dışında gerçek kokpitteki instrument'lardan çok bir farkını göremedim ben.
  • PMDG gibi uçaklar gerçek uçakların neredeyse birebir simüle edilmiş halidir. Motor performans verileri vs. gibi değerler neredeyse gerçeğe yakındır. Prosedürler de neredeyse gerçek uçaklar gibi simüle edilmiştir. Stock uçaklar biraz yanlarında simülasyondan çok arcade gibi kalıyor. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır. Trim lövyedeki ağırlığı almaya yardımcı olur. Mesela lövyeyi bıraktığınızda uçağın burnu aşağıya gidiyorsa yukarı trim yapmanız lazım. O göstergeyi ortada tutarsanız nötr konumda olduğunu gösterir. Lövyeyi bırakın uçağın tepkisine bir bakın. Ona göre trim yapabilirsiniz. Tamamiyle uçağın tepkisine göre hareket edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

ils tutmaması zamanla patchler ile çözülür zaten birkaç gün içerisinde güncelleme yayınlayacaklarmış. onun dışında gerçek kokpitteki instrument'lardan çok bir farkını göremedim ben.

Alıntıları Göster
    Airlinerlar sadece görsel olarak benziyor. Görsellik dışında geri kalan her şey çok yetersiz ve gerçeğinden uzak. Acilen study level bir airliner eklenmeli sime.
  • Gerçek bir airbus 320 pilotu denedi. Çoğu şey inop. Default bir uçak için iyi ama study sim isteyen yanından geçmez. Zibo gibi el atan çıkarsa default 747 ve a320 bu görsellikle efsane uçaklar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    spoiler diye bir kanat kısmı varmış uçaklarda mesela. bu oyunda onun tusunu bulamadım. hızı fazla arttırmadan irtifa kaybetmek içinmiş. bu neden yok mesela garibime gitti
  • Arkadaşlar beraber uçmak,yardımlaşmak,fikir alışverişi amacıyla bir discord sunucusu oluşturdum dileyen arkadaşlar katılabilir

https://discord.com/invite/aJz25wd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 22 Ağustos 2020; 15:48:53 >
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Geçmişte FSX ile bolca uçmuş birisi olarak cevap vereyim uçarsınız. Fakat bu sim olayı oyundan ziyada daha çok bi hobi gibi bir şey. Tabi burda önemli olan vakit. Çünkü öyle 2 günde öğrenilecek bir şey değil bu, aylar sürebilir.
    Teşekkür Ederim. Ufak ucaklar ile Tum Yardımları açarak f710 ile denedim şuan iniş dışında sorun yok tabi oyun arcade oldu sanırım bu sekılde.
  • A320 de flapin solundaki kol olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar beraber uçmak,yardımlaşmak,fikir alışverişi amacıyla bir discord sunucusu oluşturdum dileyen arkadaşlar katılabilir

davet geçersiz diyor
  • discord
    Join the Flight Sim DH Discord Server!
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.