Bildirim
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (72. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Arkadaşlar alçak uçunca sürekli kaza yapmış gibi baştan başlıyorum bunun bir çözümü var mı bazı yerleri yakından görmek istiyorum insan merak ediyor :) Birde bende inanılmaz geç yükleniyor oyun aynı sorunu yaşayan var mı? İlaçlı sürümden oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hayatımda hiç oynamadım f710 var elimde. Sizce oynayabilirmiyim ? Çok istiyorum yaş 39 :) otobus sürmekten sıkıldım :) 5.90 a oyunu aldım ındırıyorum bosuna kasmayımm olmaz dersenız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 21 Ağustos 2020; 20:4:29 > -
-
Bende x52 ile uçuyorum ama uzun vadede saracakmi anlayamadım. Sadece boş boş ucuyoruz
Flight Level Change tırmanışta ya da alçalmada Level Change’yi seçerseniz MCP’de set edilen hızı muhafaza ederek alçalmayı veya tırmanmayı sağlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
:) vallaha ben ucabılırmıyım derdım o suan :) ucarsam o zaman sorun olmaz bos bos ucayım :) Bos Bos Tır suruyorum otobus suruyorum degısıklık olsun dedım ucak olayı cok ayrıntlıquote:
Orijinalden alıntı: PanikAtak
Bende x52 ile uçuyorum ama uzun vadede saracakmi anlayamadım. Sadece boş boş ucuyoruz -
i7 6700k - 1080ti sistemi 2K'da ağlatıyor resmen oyun ben anlamadım -
10700k 2080super ateş ediyor makina sicaktan
-
-
Hocam siz bilirsiniz türbülans kapatma yolu var mı? Adam youtube da karlı havada bile turbulanssız ucuyor ama ben bulutlu hava da bile ruzgardan ucagı kullanamıyorum hep saga sola yatıyor
Oyunda ağır optimizasyon problemi var gibi görünüyor.
Ama benchmark için yeni bir Crysis geldi bence. -
Optimizasyonda problemler var evet ama oyunun grafikleri gerçekten gerçek dünya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı anda binlerce binanın modellendiği, uzak çizim mesafesinin çok yüksek olduğu bir oyunda performansı birkaç güncelleme ile kolayca yükseltemezler gibi geliyor bana. 2-3 yıl sonra çıkacak donanımlarla daha rahat uçarız artık -
Geçmişte FSX ile bolca uçmuş birisi olarak cevap vereyim uçarsınız. Fakat bu sim olayı oyundan ziyada daha çok bi hobi gibi bir şey. Tabi burda önemli olan vakit. Çünkü öyle 2 günde öğrenilecek bir şey değil bu, aylar sürebilir. -
Xbox gamepass alırken ödeme sorunu alıyorum. Farklı kartlar da denedim. Başka yaşayan var mı? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X