Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isbara alp

Livery'ler çıkmaya başlamış

Tam ben atıcaktım.. Aynen thy liverysi patlatmak lazım en yakın zamanda :)
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

1 saattir böyle takılı kaldı. kurulum ekranı ilerleyemiyor hiçbir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 21 Ağustos 2020; 19:16:42 >
  • Arkadaşlar alçak uçunca sürekli kaza yapmış gibi baştan başlıyorum bunun bir çözümü var mı bazı yerleri yakından görmek istiyorum insan merak ediyor :) Birde bende inanılmaz geç yükleniyor oyun aynı sorunu yaşayan var mı? İlaçlı sürümden oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayatımda hiç oynamadım f710 var elimde. Sizce oynayabilirmiyim ? Çok istiyorum yaş 39 :) otobus sürmekten sıkıldım :) 5.90 a oyunu aldım ındırıyorum bosuna kasmayımm olmaz dersenız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 21 Ağustos 2020; 20:4:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

1 saattir böyle takılı kaldı. kurulum ekranı ilerleyemiyor hiçbir şekilde.
    yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullandınız mı?

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Bende x52 ile uçuyorum ama uzun vadede saracakmi anlayamadım. Sadece boş boş ucuyoruz

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Flight Level Change tırmanışta ya da alçalmada Level Change’yi seçerseniz MCP’de set edilen hızı muhafaza ederek alçalmayı veya tırmanmayı sağlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Bende x52 ile uçuyorum ama uzun vadede saracakmi anlayamadım. Sadece boş boş ucuyoruz
    :) vallaha ben ucabılırmıyım derdım o suan :) ucarsam o zaman sorun olmaz bos bos ucayım :) Bos Bos Tır suruyorum otobus suruyorum degısıklık olsun dedım ucak olayı cok ayrıntlı
  • i7 6700k - 1080ti sistemi 2K'da ağlatıyor resmen oyun ben anlamadım
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    10700k 2080super ateş ediyor makina sicaktan

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

xbox gamepass pc aboneliği aldım. oyunlar da güzel diye. ne fm2020 oyunu başlıyor, ne mfs2020 yüklenebiliyor. kanmdırmaca mıdır nedir anlamadım. mfs2020 oyun dosyalarını yükleme ekranı geliyor sonra da disc bulunamadı hatası veriyor. bunun bir çözümü var mı?
    neyse ki please insert the microsoft flight simulator game disc sorununa çözüm buldum. windows defender'da firewall'u devre dışı bırakınca sorun çözüldü

[simage]
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 21 Ağustos 2020; 22:13:17 >

• Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz türbülans kapatma yolu var mı? Adam youtube da karlı havada bile turbulanssız ucuyor ama ben bulutlu hava da bile ruzgardan ucagı kullanamıyorum hep saga sola yatıyor

• Oyunda ağır optimizasyon problemi var gibi görünüyor.

Ama benchmark için yeni bir Crysis geldi bence.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Optimizasyonda problemler var evet ama oyunun grafikleri gerçekten gerçek dünya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    aynı anda binlerce binanın modellendiği, uzak çizim mesafesinin çok yüksek olduğu bir oyunda performansı birkaç güncelleme ile kolayca yükseltemezler gibi geliyor bana. 2-3 yıl sonra çıkacak donanımlarla daha rahat uçarız artık
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Geçmişte FSX ile bolca uçmuş birisi olarak cevap vereyim uçarsınız. Fakat bu sim olayı oyundan ziyada daha çok bi hobi gibi bir şey. Tabi burda önemli olan vakit. Çünkü öyle 2 günde öğrenilecek bir şey değil bu, aylar sürebilir.
  • Xbox gamepass alırken ödeme sorunu alıyorum. Farklı kartlar da denedim. Başka yaşayan var mı?
  • Sabiha g- Antalya

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.