Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz uçuş aletleri hakkında bilgi sahibi olmakta fayda var. Yağ basıncı ve hidroliklere bakmanıza gerek yok zaten acil durum senaryolarına bakmayacağınızı tahmin ediyorum.

Aşağıdaki linke biraz göz gezdirirseniz aletler hakkında biraz bilgi sahibi olursunuz.
    https://tr.qwe.wiki/wiki/Flight_instruments

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    ben görsel şöleni yaşadım ve hevesimi aldım hocam x-plane'e döndüm şimdilik. ortho ile bütün TR haritasını yüksek kalitede almıştım içeri zaten 600 GB falan sadece türkiye bunun kadar iyi olmasa da mekanik+görsel denge olarak x-plane daha iyi kurtarıyor şu an mekanikler ağır bastığından bende. Ücretli bir A320 veya A350 çıkana kadar şimdilik x-plane devam. FMC'ye uymuyor bile alçalırken falan beni baya sinir etti. ILS bazen yakalamıyor vsvs. bazı sıkıntılar var yani. FF'in 2 yıldır kaderine terkedilmiş A350'si bile bundan kat kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 21 Ağustos 2020; 10:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

ben görsel şöleni yaşadım ve hevesimi aldım hocam x-plane'e döndüm şimdilik. ortho ile bütün TR haritasını yüksek kalitede almıştım içeri zaten 600 GB falan sadece türkiye bunun kadar iyi olmasa da mekanik+görsel denge olarak x-plane daha iyi kurtarıyor şu an mekanikler ağır bastığından bende. Ücretli bir A320 veya A350 çıkana kadar şimdilik x-plane devam. FMC'ye uymuyor bile alçalırken falan beni baya sinir etti. ILS bazen yakalamıyor vsvs. bazı sıkıntılar var yani. FF'in 2 yıldır kaderine terkedilmiş A350'si bile bundan kat kat iyidir.
    Aynen hocam baya sıkıntılı ama bunlar ilerde düzelecektir bende şimdilik küçük uçaklarla uçuyorum x planeyi almadım bu çıkacak diye bi indirim olursa alıp deneyecem x planeyi

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim mutlaka son 11.50 güncellemesinde gelen Vulkan desteği ile kendini baya aştı x-plane. FS2020'de RTX2070Super ile A320 konsol kamerası lag yaparak takılarak dönüyor 34.000ft'de bile, daha çok yol almaları gerek. EDDF(Frankfurt)'da bile bu kadar takılma-gecikme yaşatmadı bana x-plane son ayarlarda en zorlayıcı alanlardan biri olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Tavsiye ederim mutlaka son 11.50 güncellemesinde gelen Vulkan desteği ile kendini baya aştı x-plane. FS2020'de RTX2070Super ile A320 konsol kamerası lag yaparak takılarak dönüyor 34.000ft'de bile, daha çok yol almaları gerek. EDDF(Frankfurt)'da bile bu kadar takılma-gecikme yaşatmadı bana x-plane son ayarlarda en zorlayıcı alanlardan biri olmasına rağmen.
    Benimde şuan problemim o takılmalar kokpit kamerasında çok fazla takılma var bide sanki kafayı çevirince sağa sola görüntü üst üste biniyo gibi oluyo izlediğim videolarda öyle bi sorun görmedim benim pc de var bi sıkıntı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Yanlış mı görüyorum yoksa işlemci 97 derecede mi çalışıyor %38 yükte?
    Evet, CPU'da Turbo aktif olduğu zaman maalesef işlemci ısısı kolay kontrol edilemiyor, (2600Mhz. olan CPU 4800MHz. lere çıktığı için) bunun herhangi bir çözümü yok, Turbo kapatırsan 2600Mhz. sabitleniyor ve ısı 70C kadar düşüyor ama bu da %10 FPS kaybı demek. Optimizasyonla düzeleceğini umuyorum bu durumun...
  • xbox gamepass pc aboneliği aldım. oyunlar da güzel diye. ne fm2020 oyunu başlıyor, ne mfs2020 yüklenebiliyor. kanmdırmaca mıdır nedir anlamadım. mfs2020 oyun dosyalarını yükleme ekranı geliyor sonra da disc bulunamadı hatası veriyor. bunun bir çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

xbox gamepass pc aboneliği aldım. oyunlar da güzel diye. ne fm2020 oyunu başlıyor, ne mfs2020 yüklenebiliyor. kanmdırmaca mıdır nedir anlamadım. mfs2020 oyun dosyalarını yükleme ekranı geliyor sonra da disc bulunamadı hatası veriyor. bunun bir çözümü var mı?
    Sanırım oyunu aldığınzı account ile Windows account'unuz farklı. XBOX app'ini yükleyip onun üzerinden oyunu aldığınız account'u girin, Windows Store account'u olarak onu gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Sanırım oyunu aldığınzı account ile Windows account'unuz farklı. XBOX app'ini yükleyip onun üzerinden oyunu aldığınız account'u girin, Windows Store account'u olarak onu gösterin.

Alıntıları Göster
    aslında aynı email ile bağlandım
  • drserk kullanıcısına yanıt
    Xbox app’i ile denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Xbox app’i ile denediniz mi?
    xboxapp ile yüklüyorum bu arada pc ye yüklemeye çalışıyorum
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Bu kadar net fotoyu nasıl çekiyorlar?
  • Livery'ler çıkmaya başlamış

• Uçuştan çıkma istediğimizde nasıl çıkıyoruz ana menüye?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    esc ye basınca seçenekler çıkıyor
  • hiç bir şey çıkmıyor :=)
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam o zaman. normalde esc ye basında altta seçenekler çıkıyor oradan seçiyorsun ana menüye dön diye. farklı taktığınız joystick gibi elemanlar ya da tuş kombinasyonunda değişim olduysa belki onunla alakalıdır.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Acilinden Turkish Airlines & Pegasus lazım

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.